Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 1838 из 3861 ПерваяПервая ... 838 1338 1738 1788 1828 1836 1837 1838 1839 1840 1848 1888 1938 2338 2838 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 36,741 по 36,760 из 77203
  1. Вверх #36741
    User banned Аватар для Rozik
    Цитата Сообщение от vip tanya Посмотреть сообщение
    О, форумный плиточник «блеснул» остроумием.
    Зря вы так.
    Он ведь всё понимает.
    Просто сказать не может.

2. Вверх #36742
    Плиточник у шоколаді
    Анна Оскомина

Вот что меня реально удивляет, так это убежденность некоторых граждан, что не нужно никаких специальных знаний и навыков, чтоб быть президентом. Типа, нам же нужны новые лица, потому возьмём вот того хорошего парня с пока еще свежим лицом и выберем в Президенты. Ничего, что ничерта не умеет и не знает, научится.
    И ещё вот это миленькое: "не боги горшки обжигают".

Вот этот ярчайший симптом синдрома Даннинга-Коюгера, вот эта Мариинская впадина непонимания круга задач, широты компетенции и груза ответственности первого лица - самый трындец и есть. Абсолютный ноль по Кельвину в представлении об объеме знаний и опыта, необходимых президенту 40+ миллионной страны, обороняющейся от гибридной агрессии, с астрономическими цифрами внутренних беженцев, в условиях шаткого экономического восстановления, с уязвимой финансовой системой, с мутной кухней внутренней политики и при зыбкой переменчивой внешней поддержке - и т.д. и т.п., так как особенности управления и уязвимости нашего государства можно до утра перечислять, множество параметров системы, огромное количество факторов влияния, сотни акторов и интересантов.

Управлять Украиной - это как управлять космическим кораблем. С поломанным бортовым компьютером, устаревшими астронавигационными картами, с ограниченным запасом провианта и топлива, и с пожаром в одном из отсеков корабля.
    А ещё и на хвосте - флот Пожирателей.
    Да вы б даже в компьютерной игре не выжили б с такими вводными!

Да бог с ними, "с новыми лицами", там у многих из них на губах ещё не все обсохло... Возьмём старые лица, приевшиеся нам до тошноты за не один десяток лет в политике.

Давайте честно ответим себе на вопрос, какой Главнокомандующий получится из бабы, обмочившей коленки на СНБО ещё в самом начале военных действий? Давайте смело вынесем оценку глубине её знаний, которые понадобятся для обороны державы, по фразе "ни один танк не должен выехать из казармы...". Человек не владеет не то, что специальными знаниями, у нее даже терминологический словарь не наработан. Эта курица будет всерьёз военные операции с геншатбом обсуждать, риалли?

Или кто, клован коломойши, пороха даже в армии не нюхавший, который земли своей страны называет "этими кусками земли"? А что он понимает в экономике, в сложнейших дипломатических переговорах, в международных отношениях? А певец ртом Обожеслав, сдрыснувшего даже из, считай, песочницы нашей Рады, видать, не вынесла грязи ранимая и тонкая душа художника?..

Даже при том, что ПП имел гигантский объем опыта и знаний в разных сферах, ему многому пришлось учиться. И не "на кошках", не в тренировочном лагере президентов или в виртуальной игровой реконструкции, а на живой работающей стране, которую нельзя выключить и поставить на капремонт.

Цена ошибок президента - непомерна, расхлебываться могут годами, а некоторые ошибки непоправимы и необратимы.
    Совсем не случайно президенты уходят после своих каденций с седыми головами.
    И хорошо бы, чтоб кандидаты сами осознавали цену, в которую обойдется Украине их некомпетентность, неопытность и "метод проб и ошибок".

Неужели люди, которые без детального опроса и подробного инструктажа даже свою собаку выгулять не доверили б постороннему человеку, готовы вручить Украину некомпетентному кандидату со словами "ничего, научишься, не боги горшки обжигают"?..

И главный вопрос: на какой бы планете нам пересидеть, пока "новое" первое лицо обтешется, поднатореет и закончит хотя бы первый семестр КМП?

3. Вверх #36743
    Постоялец форума Аватар для dextract
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    БлеснИ й ти чим нибудь...е чим?
    это украинский, русский или молдавский? или суржик нынче в моде?

4. Вверх #36744
    Кровавый Пастор
    Цитата Сообщение от dextract Посмотреть сообщение
    а ты с какой целью спрашиваешь?)
    российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации

5. Вверх #36745
    Не покидает форум Аватар для Myrddin
    Суржик всегда в моде.

6. Вверх #36746
    Плиточник у шоколаді
    Ні..це я вивчаю мову, бо петро ляксеіч стане знову президентом, та запровадить паспортну реформу...усім тим у кого щелепа не так зростала за час Незалежності, видадуть довідку до вони розумово відсталі та не мають права приймати участь у виборах..Взагалі це один з ще трьох пунктів які я від нього очикую...неКаренные не повинні тут ничого обирати..як у Прибалтиці..як у інших краінах...вони повині тількі арбайтен, щоб отримати шматочок сал....сал...сала...хотів інше написати..так що приеднуйся до вивчення мови, бо будешь вибирати тількі сільского голову
    О бач, даже усік зрозумів що потрібно ставати украінцем...а то славяне,славяне
    https://startko.co.ua/2018/12/28/usik-zrob/maryna/
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 29.12.2018 в 09:11.

7. Вверх #36747
    Кровавый Пастор
    Цитата Сообщение от Myrddin Посмотреть сообщение
    Суржик всегда в моде.
    суржик всегда был языком нашего города!))

8. Вверх #36748
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от taras Посмотреть сообщение
    суржик всегда был языком нашего города!))
    суржик виникае тількі в краінах колоніях...це ганебно, але це факт...тому поважаемо чуже, але любимо свое...у першу чергу свое...А то виникае парадокс, в краіні у якоі майже 300 років гнобили, забороняли мову, мені...етничному украінцю, в Незалежні Украіні!..розказують за моі помилкі в украінськоі!...кацапською!..так мало того, россіяни які тут мешкают, мене більше рлзуміють ніж своі....от хохли...саландарі темні та громи ясні з ними

9. Вверх #36749
    Кровавый Пастор
    суржик виникае тількі в краінах колоніях...це ганебно, але це факт...тому поважаемо чуже, але любимо свое...у першу чергу свое...А то виникае парадокс, в краіні у якоі майже 300 років гнобили, забороняли мову, мені...етничному украінцю, в Незалежні Украіні!..розказують за моі помилкі в украінськоі!...кацапською!..так мало того, россіяни які тут мешкают, мене більше рлзуміють ніж своі....от хохли...саландарі темні та громи ясні з ними
    Одеса це виняток, вона з самого початку розмовляла на суржику, що в ньому тільки не було, еврейсько молдавське греческе румунське армянське грузинське татарське українське и ще купа мов у нашому суржику була присут"ня, навіть мова на якій велись папери у мерії міста була французька, як доречі і перша школа у місті була на французькій мові))
    но на якому діалекті суржика одесити не розмовляли, всі всіх розуміли!))

російсько мовні у нинешьньому діалекті з"явилися років 50 назад, коли всі національні школи ліквідували у Одесі та залишили тільки російські.

10. Вверх #36750
    Ні..це я вивчаю мову, бо петро ляксеіч стане знову президентом, та запровадить паспортну реформу...усім тим у кого щелепа не так зростала за час Незалежності, видадуть довідку до вони розумово відсталі та не мають права приймати участь у виборах..Взагалі це один з ще трьох пунктів які я від нього очикую...неКаренные не повинні тут ничого обирати..як у Прибалтиці..як у інших краінах...вони повині тількі арбайтен, щоб отримати шматочок сал....сал...сала...хотів інше написати..так що приеднуйся до вивчення мови, бо будешь вибирати тількі сільского голову
    О бач, даже усік зрозумів що потрібно ставати украінцем...а то славяне,славяне
    https://startko.co.ua/2018/12/28/usik-zrob/maryna/
    Сандику, я тебе засмучу, але шансів у тебе мало, навіть якщо пройдеш мовну комісію, то на заваді стане фізіологічна, а якщо і її пройдеш, то генетичну точно не пройдеш, сам же писав, що не чистокровний.
    Але пойшовши дві комісії, шмат сала і кварту горілки до столу будеш мати, з чим тебе і вітаю.

11. Вверх #36751
    User banned
    Санек дал всем прикурить))
    гля как быстро все на мову перешли

12. Вверх #36752
    Плиточник у шоколаді
    Сандику, я тебе засмучу, але шансів у тебе мало, навіть якщо пройдеш мовну комісію, то на заваді стане фізіологічна, а якщо і її пройдеш, то генетичну точно не пройдеш, сам же писав, що не чистокровний.
    Але пойшовши дві комісії, шмат сала і кварту горілки до столу будеш мати, з чим тебе і вітаю.
    Гы,гы...я тебе розчарую.....у вечорі тобі особисто викладу метріку...там ще була графа національність батьків, сам побачишь...так що з генами у мене все добре..справа не у тому...я з розумінням ставлюсь до любоі людини яка живе тут та розмовляе мовою краіни!..хай хоч буде індусом,темношкірим, абсолютно немае значення!...я за то що, якщо я зайшов у крамничку, та кажу..Доброго ранку. Будь ласка каву зробить мені....і почути відповідь також на мові!...а не Здрасти.....твою ептмть!...тобто якщо людина не може, не хоче,не знае, не поважае мовне питання, вона повина працювати вдома, або на базарі...а у держсекторі взагалі жах!...у мене жінка працюе у держустанові....я б іх як мінімум вигнав ...як максимум даже не хочу казати....
    На днях...порушив правила, на червоний протупив...наздогоняють...Добрий день...вы нарушили...тыры пыры...
    Не витримав вже, кажу...Хлопці, а я що у костромі, чи може у рязані вашу мать...якщо я вже сплачую ті 425 гривень, то будь ласка зі мною на мові!..й спробуй тількі з помилками, напишу скаргу!..подіяло, але як то кажуть осадочек залишився...кретіни...ладно там у побуті, бог з ним, важко міняти побут, тут ще можу зрозуміти...але ж держустанова!закон е!..тому й не розумію, це вам сукам петя не подобается!?та ви його у дупу повинні цілувати що не зробив реальну люстрацію як Прибалтиці..
    Последний раз редактировалось Саня-городок; 29.12.2018 в 10:27.

13. Вверх #36753
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от НаСекундуЗагляну Посмотреть сообщение
    Санек дал всем прикурить))
    гля как быстро все на мову перешли
    ага, зробив ремонт адміністраціі форума..сказали що будуть банить мене, а потім тих хто не відповідае мовою

14. Вверх #36754
    Не покидает форум Аватар для nevajnovovse
    тому й не розумію, це вам сукам петя не подобается&..
    они его не понимают..как чел может не красть на посту президента ведь они бы крали))
    тут про беню и про них тоже кстати :

Навіть розумні та багаті люди в наш час іноді не встигають за реальністю і лишаються в минулому.

Наприклад так вийшло з Ігорем Коломойським, який змарнував шанс стати творцем нової держави, а натомість перетворився на жовчного та скандального колопід'їздного пенсіонера, тільки більшого маштабу.

Він не бачить прибутку державного Приватбанку у 9 міль'ярдів, який під його управліням був доведений до катастрофи, і відповідно не визнає досягненням ріст золотовалютних резервів України до довоєнного рівня.

Не помічає як Укрнафта стала приносити користь не його групі, а державі, в тому числі завдяки чому Україна в рази збільшила свою енергобезпеку та протистоїть російським монополіям.

Він не може пробачити втрату свого впливу на національний ресурс навіть в той час, коли інші втрачають життя, захищаючи державу, він відмовивися від своїх "добробатів", заявивши що "на Донбассе мы воюєм самі с собой".
    Цим Коломойський дуже схожий словами та діями на іншого "обіженого злочинною владою трудящєгося", Оніщєнка-Кадирова, який втративши контроль над Нафтогазом, став напряму виступати проти своєї країни.

Тому за вкрадені у нас гроші Коломойський купив собі Купрія з Парасюком та Зєлєнскім і просуває їх та їм подібних через карманні ЗМІ типу "1+1" та "УНІАН" в надії повернути свій вплив і стати для нас легальним кукловодом, як раніше.

І він щиро не розуміє чого таким же шляхом не пішов Петро Порошенко, який замість старих добрих домовленостей - не залишився осторонь, обрав пріоритетом інтереси держави, особисту відповідальність в політиці і прозорість в бізнесі.

Коломойському важко усвідомити логіку дій державника, як радянській людині важко зрозуміти користь від Євроасоціації, безвізового режиму, будівництва Армії, створення автокефальної церкви, розвитку української мови, децентралізації тощо.

Тому що цей живий приклад деолігархізації відстав від сучасності, ментально залишився в минулому, хоча поки що не може з цим змиритися і стоїть на межі, за якою пряме співробітництво з Кремлем.
    Щонайменше кілька його ляльок її вже перетнули.

_________
    Валерій Прозапас
    не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..

15. Вверх #36755
    User banned
    ага, зробив ремонт адміністраціі форума..сказали що будуть банить мене, а потім тих хто не відповідае мовою
    Ну що ти...тебе на новорічний конкурс в кількох номінаціях висунули. Хто ж такого пацана забанить?

16. Вверх #36756
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Ну що ти...тебе на новорічний конкурс в кількох номінаціях висунули. Хто ж такого пацана забанить?
    Й хто я цього разу?..не бачив щось...що невже почесний будіаельник форума?
    Ви живете так, як обирали вчора...

17. Вверх #36757
    User banned
    Й хто я цього разу?..не бачив щось...що невже почесний будіаельник форума?
    "что ты стелешь, плиточник?!" форума)))

18. Вверх #36758
    Гы,гы...я тебе розчарую.....у вечорі тобі особисто викладу метріку...там ще була графа національність батьків, сам побачишь...так що з генами у мене все добре..справа не у тому...я з розумінням ставлюсь до любоі людини яка живе тут та розмовляе мовою краіни!..хай хоч буде індусом,темношкірим, абсолютно немае значення!...я за то що, якщо я зайшов у крамничку, та кажу..Доброго ранку. Будь ласка каву зробить мені....і почути відповідь також на мові!...а не Здрасти.....твою ептмть!...тобто якщо людина не може, не хоче,не знае, не поважае мовне питання, вона повина працювати вдома, або на базарі...а у держсекторі взагалі жах!...у мене жінка працюе у держустанові....я б іх як мінімум вигнав ...як максимум даже не хочу казати....
    На днях...порушив правила, на червоний протупив...наздогоняють...Добрий день...вы нарушили...тыры пыры...
    Не витримав вже, кажу...Хлопці, а я що у костромі, чи може у рязані вашу мать...якщо я вже сплачую ті 425 гривень, то будь ласка зі мною на мові!..й спробуй тількі з помилками, напишу скаргу!..подіяло, але як то кажуть осадочек залишився...кретіни...ладно там у побуті, бог з ним, важко міняти побут, тут ще можу зрозуміти...але ж держустанова!закон е!..тому й не розумію, це вам сукам петя не подобается!?та ви його у дупу повинні цілувати що не зробив реальну люстрацію як Прибалтиці..
    На папірці можна що хочеш написати, а генетику не обдуриш. Єдина надія - на корупцію, що плекає теперішній президент, за гроші навіть генетика підтвердить, що 100 відсотковий кацап - щирий українець. Як приклад подивись на новінського.
    Щодо осаду, дивний ты, вже давно всі на мові спілкуються. На днях лаявся з підтримкою Нової Пошти, так там навіть не запитали на якій мові мені зручно спілкуватись - тільки українська і все.
    Последний раз редактировалось Myrddin; 29.12.2018 в 11:13.

19. Вверх #36759
    Плиточник у шоколаді
    На папірці можна що хочеш написати, а генетику не обдуриш. Єдина надія - на корупцію, що плекає теперішній президент, за гроші навіть генетика підтвердить, що 100 відсотковий кацап - щирий українець. Як приклад подивись на новінського.
    Та у тому то й справа!..вивчив б ьой новінській мову , а потім отримав паспорт, я б зрозумів...хоч він й ворог краіни!..але я також не всіх украіномовних важаю украінцями та патріотами...гастарбайтери які ідуть до кацапів працювати для мене сміття, та даже не громадяни...іх ще можна було зрозуміти до 2014 року, та до безвізу...а зараз це манкурти...я говорю як про мову краіни...мені було соромно перед поляками у 2008 році що з нас 15 чоловіків, на мові спілкувались 3, зі мною разом, і коли полякі здиаованно запитували чому ми кацапською розмовляемо, я толком не відповісти...Що я ім повинен був сказати що 8 рил з Харьківа начебто украінського міста, а на ділі з малоотсосіі якоісь?...сумно....ти ща гени правильно сказав...іх важко змінювати..у мене батько хоч й молдованином був, але зі мною спілкувався суржиком украінськім і Чаво, Таво там не було...Зараз коли я раз на рік іду на проводи у Молдову, та якщо мене поліціянти зупиняют, я щавжли вибачаюсь що не моду молдовською розмовляти, бо у документах ж видно де народився...Один раз даже попав на украінця...приемно було поговорити...Ничого не порушив, щупинили зелену карту провірити...
    Ви живете так, як обирали вчора...

20. Вверх #36760
    Постоялец форума Аватар для dextract
    Ні..це я вивчаю мову, бо петро ляксеіч стане знову президентом, та запровадить паспортну реформу...усім тим у кого щелепа не так зростала за час Незалежності, видадуть довідку до вони розумово відсталі та не мають права приймати участь у виборах..
    а что ж будет с теми, кто пишет Україна и умудряется сделать ошибку? таки наверно и справку не дадут, а тупо депортируют вместе с китайским смартфоном

Ответить в теме
Страница 1838 из 3861 ПерваяПервая ... 838 1338 1738 1788 1828 1836 1837 1838 1839 1840 1848 1888 1938 2338 2838 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права