| ||
Тема: Петр Порошенко
Корупція в час воєнного стану – це мародерство, – Садовий
Воєнний стан мав бути введений ще тоді, коли російські війська захопили Крим, та коли ті ж російські війська захоплювали Схід.
Про це заявив мер Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий.
"Я вже не говорю про Іловайськ, Дебальцеве. Це може комусь не подобатись, але це реалії", – зазначив політик.
"Ще одна думка, яка, я думаю, мучить всіх нас. Як в часи воєнного стану ми не можемо терпіти пряму антиукраїнську діяльність російської агентури. Медведчук, Бойко, Рабінович та інші. Чому вони вільно себе почувають? Президент зустрічається з Медведчуком, про що вони ведуть розмови? Це ті питання, на які суспільство вимагає твердої відповіді", – заявив мер Львова.
"Щодо виборів. Місяцем швидше, місяцем пізніше, але все одно ми цю корумповану владу усунемо. Але зараз треба думати виключно про інтереси країни", – наголосив Андрій Садовий.
Как правильно было подмечено - походу у нас созрел ещё один овощ.
Как их тут назвать-если за мат сразу штрафные санкции..
Президент Петро Порошенко вирішив змінити свій указ про ведення воєнного стану, скоротивши його термін з 60 до 30 днів.
Про це він заявив під час заяви на телебаченні щодо воєнного стану.
"Рада національної безпеки і оборони рекомендувала сьогодні мені запровадити воєнний стан на 60 днів. Хочу оголосити своє рішення: я буду пропонувати парламенту запровадити воєнний стан на 30 днів", – сказав Порошенко.
Своє рішення він пояснив тим, що не хоче, щоб "воєнний стан жодним днем не накладався на початок передвиборчої кампанії".
"Щоб ні в кого з тих, хто про свою партію чи про свій політичний інтерес печеться більше, ніж про націю та український інтерес, зараз не залишилося жодних підстав для брудних політичних спекуляцій та інсинуацій", - сказав Порошенко.
Він підкреслив, що "воєнний стан триватиме 30 днів і завершиться в середині грудня.
Він підкреслив, що "воєнний стан триватиме 30 днів і завершиться в середині грудня.?????
Даже тридцать дней уже не могут правильно отсчитать!
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
здесь два варианта. Или ВП нужно чтоб что то сделать что нельзя в обычной жизни и это что то они успеют до середины декабря и порох просто проговорился или ему абсолютно все равно хоть на один день, потому как дальше президент может продолжать ВП без решения рады, главное чтоб проголосовали.
А там трава не расти!+
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
не смог в комментах пециных сторонников найти рациональное объяснение введению ВП.
ну кроме обвала акций, стоимости гособлилигаций и прочей прелести.
у меня стойкое ощущение, что пеце и компании нужно протащить какую-то или какие-то сделки по дальнейшему разворовыванию страны под прикрытием ВП. ибо ничего в наших отношениях с рашенкой не изменится.
как позволяли транзит - так и будем позволять,
как торговали с рашенкой - так и будем торговать,
как были границы открыты для передвижения - так и будут открыты,
как летали рашенковские самолёты в небе над нами - так и будут летать.
более того, как поставляла мотор сич двигатели рашенке - так и поставляет.
ну и так далее.
реально лицемерие пецино задолбало.
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
Вот и я думаю, зачем нужно военное положение? Он пойдет войной на рашу или что?
Поднимет флот, которого нет и пойдет в атаку? Ради чего будут вводить? Пальцем пуйлу погрозить?
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки