| ||
Тема: Петр Порошенко
а если не таскать картинки с мордорских одноглазников , а послушать мнение информированных и адекватных европейских политиков :
https://www.ukrinform.ua/rubric-poly...rv76DHk5eVyJ-g
Протягом останніх чотирьох років завдяки нинішньому політичному керівництву держави в Україні у різних сферах досягнуто значного прогресу та відбувається покращення життя.
Про це заявив Глава представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі на зустрічі Європейської бізнес-асоціації, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"Ми маємо визнати, що за останні чотири роки в цій країні було досягнуто значного прогресу, і це завдяки нинішньому політичному керівництву. Я не буду повторювати всі ті сфери, де було досягнуто значного прогресу. Від державних закупівель до макрофінансової стабільності, від системи охорони здоров'я до пенсійної системи, від освіти до енергетичного сектора. Але всі ми знаємо, що багато чого зроблено і, що завдяки цьому прогресу відбувається значне покращення умов життя українського народу", - зазначив дипломат.![]()
не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..
да,реально , газа и своего хватит..
пусть платят контрибуцию
тем более процесс уже запущен
..Верховный суд Украины оставил без удовлетворения кассационную жалобу «Газпрома» на решение Антимонопольного комитета Украины (АМКУ) о взыскании с компании штрафа и пени на общую сумму 171 млрд грн ($6,1 млрд).
не каждый дебилт-ватник, но каждый ватник-дебил..
((Протягом останніх чотирьох років завдяки нинішньому політичному керівництву держави в Україні у різних сферах досягнуто значного прогресу та відбувається покращення життя.
Про це заявив Глава представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі на зустрічі Європейської бізнес-асоціації, повідомляє кореспондент Укрінформу.))
Европа заинтересованна Украиной как стабильно бедной страной поставщиком сырья и раб силы ! а наша задача стать успешными!! так шо с Петей нам не по пути!!)
а при чём тут Европа к Пете? я говорил про нас ( народ) идём в Европу но не с Петей он уже на Сейшелах или шо он там предпочитает?)
https://oko.cn.ua/blackzone/polit-linki/licemernoe-kodlo-bez-chesti-sovesti-i-gidnosti/Лицемерное кодло. Без чести, совести и Гидности
![]()
российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки