| ||
Служительница Бога
Бизнес
Мне все равно
Та невже він такий злий? Адже не дарма ж кажуть: "Любов зла, полюбиш і козла!"
Чуєте народ? Він допускає те, що любов - ЗЛА!
---------- Сообщение добавлено 21.09.2018 в 13:39 ----------
Не скажіть.., он, слуга гундяйський, приніс тацю з напоями і вказав гундяю перстом, який келих тому взяти.
Решта преосвященств, побачивши це "дійство", відмовилась від таких "дарів".
Отже, і звичайний келих з напоєм у руках "кагебіста" може стати грізною зброєю!
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Хрен їм не почищений. Вони вклали величезні кошти, щоб закріпитись тут на віки-вічні.
Спокушають народ новими храмами, "хресними ходами", базіканням про вічне, а на меті одне: паралізувати волю українського народу, навіяти їм те, що кацапи - обраний Богом народ (після євреїв) і ті, у кого є право на істину, та на скрепи-скрепні...
Я считаю что церковь нужна людям,ведь пока мы еще ничего лучше не придумали. А батюшки как и люди бывают трех видов - добрые, притворщики нечестные и третий вид что-то среднее(чучуть помогают чучуть воруют). Приятно смотреть как люди ходят в церковь на праздники-это добавляет им позитива в жизнь.
Люди сами выбирают куда им пойти - в храм синагогу или мечеть. На кого-то это положительно влияет, кому-то не помогает. Надо быть объективным.
По моему в этой теме уже было сказано и про попов-бизнесменов и попов порядочных. Но еще хотелось бы добавить, что религия у каждого может быть не только передана через церковь и батюшку,но и просто быть в сердце. Ведь каждый в состоянии усвоить элементарные моральные принципы жизни общие для всех религий. Религия живет не только в церкви но и в сердце каждого и мы в состоянии это почувствовать.
Последний раз редактировалось Информер; 29.10.2018 в 21:34.
І Ви можете навести приклад людини, яка свято виконувала б всі заповіді, дотримувалась постів і ніколи у свому житті не грішила?
Немає таких навіть серед попів та монахів.., не дарма ж у народі придумали про нас: "Як тривога - так до Бога!"
От так і ми: все показне і нічого істинного...
Для попів релігія - це ремесло, стиль життя, спосіб заробітку, для монахів - сенс життя: у монастирі їх годують, одягають, задовільняють усі потреби, у тому числі і статеві.., для нас - спосіб замаскувати своє справжнє обличчя та вчинки...
А у " целом", як казав Горбачов: "Не згрішиш - не покаїшся..."
Религия в сердце не живет.
В сердце могут жить только чувства. Вера, Любовь, Печаль, Скорбь, Сочувствие, Сострадание. Т.н. моральный кодекс чести ЧелоВека.
Все то, собственно, на чем паразитирует религия. кастрируя ЧелоВеческие ценности под коммерческие потребности сьогодення.
взращивая чувство вины, ленность, алчность, и безответственность членов своих эгрегоров.
Це ті, що своєчасно сповідаються і каються, віддаючи гроші попам?
---------- Сообщение добавлено 30.10.2018 в 18:52 ----------
А я думав, що сердце - це така собі багатофункціональна мязова помпа, що перекачує кров!? Мабуть помилявся...
Це так. Їм потрібно навіювати людям, що дитина, що щойно народилась, уже грішна. І ці гріхи можна скасувати.., раніше - купивши індульгенцію, а зараз - регулярно приходячи до храму не з пустими руками...
то є так, вуйко. то є так. не помиляєтьесь.
але я свято вірю, і що там казати- знаю), що людина це не тідбки анатомія у вигляді супового набору на скелеті, моторчика, сірого мозоку та купи м язів з міхурами еtc.
і цей самий моторчик має куди більш функцій і можливостей окрім перекачування певного літражу рідини.
але це вже не анатомія.)
Ну хорошо пусть не религия, но такие положительные чувства как любовь сочувствие и сострадание по вашим словам живут. А это уже хорошо для человека и его развития.
---------- Сообщение добавлено 30.10.2018 в 19:26 ----------
Я считаю что у человека еще есть душа
Последний раз редактировалось Информер; 30.10.2018 в 19:23.
Социальные закладки