Тема: Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Ответить в теме
Страница 2497 из 2972 ПерваяПервая ... 1497 1997 2397 2447 2487 2495 2496 2497 2498 2499 2507 2547 2597 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 49,921 по 49,940 из 59426
  1. Вверх #1
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське

По умолчанию Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Новым губернатором Одесской области стал Михаил Саакашвили?
    Министр экологии Игорь Шевченко заявил, что экс-президент Грузии Михаил Саакашвили стал новым губернатором Одесской области.

«Еще один меритократ назначен на руководящую должность в Украине! Михаил Саакашвили — губернатор Одесской области», — написал чиновник на своей странице в «Фейсбуке».

На сайте главы государства указа о назначении Саакашвили нет.
    Мы проверяем эту информацию.

Отметим, что ранее Михаил Саакашвили принял участие в одесском марше вышиванок.

ОБНОВЛЕНО В 21:48. «Украинская Правда» цитирует замглавы Администрации президента. По словам чиновника, Кабмин отправил Порошенко представление на Саакашвили: «Если бы меня спросили, как аналитика, который делает прогнозы, я думаю, что с вероятностью 99% — да», — сказал он.

ОБНОВЛЕНО В 21:59. Источники «Думской» подтверждают назначение Саакашвили. По их данным, представление нового губернатора состоится завтра. В качестве альтернативы бывшему президенту Грузии рассматривался замминистра инфраструктуры Юрий Васьков.

Прозвище "Михуил" приравнивается к завуалированному мату и наказывается, в соответствии с правилами форума! (модератор)
    Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 18.08.2018 в 15:50.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

2. Вверх #49921
    User banned
    Вчета Зурабишвили опубликовала "экзитпол" имени бабы Натахи-52%."Победа" в первом туре,как в Одессе "победил" труханов...Не получилось,Грузины народ не глупый...Ждут Мишу...Любят и уважают "балабола и пиарщика"..Кстати,а нигде в Грузии не висят плакаты"-"А что он сделал?"..Станно...

3. Вверх #49922
    Не покидает форум Аватар для ~Amalia~
    Михаил Саакашвили - Фейсбук
    23 октября 2018

Вчера я спросил у вас, почему вы позволяете банде барыг так издеваться над собой, безостановочно грабить вас и в буквальном смысле уничтожать вашу родную страну. Неужели вас это устраивает? А если не устраивает, то почему же вы ничего не делаете?

Ваши ответы в комментариях и перепостах, если честно, меня удивили. Судя по ним, никого из вас такое положение вещей не устраивает, но вы ничего не предпринимаете из-за того, что "нет лидеров, которые бы сказали, что надо делать".

Какие к черту лидеры, ребята? Разве за какими-то лидерами вы выходили на Майдан против Зэка во время Революции Достоинства? Кого вы считали лидером, кто говорил вам, что делать? Да все эти "лидеры" появились лишь после того, как вы вышли! А какие лидеры призывали вас дать отпор путинской орде, напавшей на Украину? Когда у вас дома заводятся тараканы, вы тоже ждете лидера, который скажет вам их потравить?

Когда у вас в доме что-то ломается, вы не ждете никаких лидеров, и не ждете указаний со стороны. Вы просто берете в руки молоток и устраняете проблему.

То же самое и со страной. Когда барыги, как черви, пожирают вашу страну, когда их настолько ослепляет жадность, что они теряют всякий стыд, нормальный человек пишет своим знакомым "Все, это терпеть больше нельзя, я поехал на Майдан" — и едет. Не спрашивая ни у кого совета, не ища никаких мифических лидеров и не дожидаясь от них указаний.

Дорогие мои друзья! Никто вместо вас не сделает эту работу. Если вы сами выйдете — вас обязательно поддержат. Я поддержу, украинцы из-за рубежа кто подъедет к вам, как это было в Румынии, а кто поможет каким-то другим способом, предприниматели поддержат, политики сразу к вам прибегут… Но вот первый шаг сделать вы должны сами. Если, конечно, вас не устраивает, что Украина на всех парах несется к уровню беднейших стран Африки.

Ну, а если вас устраивает, что вас грабят и что уничтожают вашу страну, то, конечно, продолжайте ждать "лидеров, которые скажут, что делать". Или играйте в лотерею на выборах, выбирая очередного ушлепка. Можно, например, Рабиновича выбрать. Или еще раз за Порошенко проголосовать. Путина устроят оба варианта, поскольку и тот, и другой приведет к исчезновению Украины как независимого государства.

4. Вверх #49923
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Бачо Корчилава
    10 год ·
    Такого щелчка по носу Иванишвили не ожидал. Он верил что с помощью денег можно решить все вопросы, но не смог. Теперь впереди ещё один тур выборов, и власть в Грузии его уже скорее всего не выиграет.
    https://www.facebook.com/korchilava....fjKNPs&fref=nf

5. Вверх #49924
    User banned
    Провалились "52%"..Развод не вышел,но очень хотели...Готовили народ к "полной победе" представителя иванишвили...Грузия ждёт "пиарщика и балобола"...

6. Вверх #49925
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    David Sakvarelidze

Наш кандидат, Григол Вашадзе, в Грузии по предварительным данным (exit poll авторитетной американской компании Edison) выигрывает в первом туре!!! Третий в рейтинге кандидат Бакрадзе уже предварительно поддержал во втором туре Григола!
    Так че врал ханурик???
    Оказывается и второй тур есть....
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

7. Вверх #49926
    Второй тур - формальность.
    Третий в рейтинге кандидат Бакрадзе уже предварительно поддержал во втором туре Григола!
    Пропутинская [censored] уже пролетела как фанера над Парижем.
    Я уверена, что грузинский народ не позволит Иванишвили сфальсифицировать выборы.

8. Вверх #49927
    User banned
    Там уже не получится фальсификация-Грузины понимают это и не допустят.Думаю,что Иванишвили уже понял,что проиграл...Вариант "победа в первом туре"-провалился,причём с треском..Цифры "с легка" отличались от "запланированных".Вопрос прибытия Саакашвили в Грузию-дело времени.Его там ждут,я имею ввиду народ...

9. Вверх #49928
    Постоялец форума
    тема про наперсточника переросла в конкретный разбор грузинских полетов. скажите какая разница для украинцев, кто будет там презом? хоть "швилидзе" хоть "дзешвили" нам то что от этого?
    имхо грузия нарисованная республика
    Дхарма,артха,кама,окша

10. Вверх #49929
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Леонид Генадиевич Посмотреть сообщение
    Вчета Зурабишвили опубликовала "экзитпол" имени бабы Натахи-52%."Победа" в первом туре,как в Одессе "победил" труханов...Не получилось,Грузины народ не глупый...Ждут Мишу...Любят и уважают "балабола и пиарщика"..Кстати,а нигде в Грузии не висят плакаты"-"А что он сделал?"..Станно...
    В каком качестве?

Цитата Сообщение от ~Amalia~ Посмотреть сообщение
    Хренасе формальность. Хотел бы я, чтобы у нас через полгода 2-й тур тоже превратился в формальность - без Тимошенко, Ляшко, Рабиновича, Бойко, Добкина и тем более Зеленского.

Цитата Сообщение от Терри на ограде Посмотреть сообщение
    тема про наперсточника переросла в конкретный разбор грузинских полетов. скажите какая разница для украинцев, кто будет там презом? хоть "швилидзе" хоть "дзешвили" нам то что от этого?
    имхо грузия нарисованная республика
    Годный вброс.
    Вообще-то речь идет как минимум о сопротивлении росии и возможном расширении НАТО: если вступит Грузия до окончательного решения вопроса Абхазии и Южной Осетии - легче будет вступить и нам, даже с незавершенными конфликтами в Крыму и на Донбассе.

11. Вверх #49930
    User banned
    Мне первый "экзитпол" по Грузии напомнил короткий анекдот."98 % Украинцев-довольны жизнью.Опрошено 450 человек.Опрос проведён в здании Верховной Рады"...Ув.Рус.Думаю,и не сомневаюсь-что Михаил будет Премьером...

12. Вверх #49931
    Не имеет значения какой официальный пост будет занимать Михаил в Грузии и будет ли он его занимать вообще.
    Это вопрос не к нам, а к Михаилу.

Я могу сказать только одно - Михаил не стремится к личной власти, к личному обогащению.
    Он стремится к тому, чтобы грузинский народ жил достойной жизнью, своей жизнью, чтобы Грузия была независима, а не стала путинской подстилкой, чтобы воров, барыг, вымогателей из всех сфер оттуда - пинком под зад.

При любых раскладах Михаил есть и будет локомотивом, двигателем прогрессивных реформ как в Грузии, так и в Украине.

13. Вверх #49932
    Не покидает форум Аватар для zarema

Пропутинская [censored] уже пролетела как фанера над Парижем.
    Я уверена, что грузинский народ не позволит Иванишвили сфальсифицировать выборы.
    В каком месте она пропутинская,вы хоть биографию ее читали? Я особо пропутинского не вижу и в иванишвили, безвиз получили,а значит выполнили все условия ес, реформы проводят,курс в НАТО не сворачивается,даже в раше уже истерика,вспомните валдайский форум,там заявили,что вынуждены будут поставить на границах оборонительные эшелоны или что то такое)) в случае вступления Украины и Грузии в НАТО.Это позвучало буквально два дня назад. И всё таки биографией кандидата Зурабишвили поинтересуйтесь.
    Последний раз редактировалось zarema; 30.10.2018 в 12:27.

14. Вверх #49933
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Хотел бы я, чтобы у нас через полгода 2-й тур тоже превратился в формальность - без Тимошенко, Ляшко, Рабиновича, Бойко, Добкина и тем более Зеленского.
    Шо, сразу с одним Петром Алексеевичем в бюллетене?

Более чем уверена, что "наверху" уже всё давно порешали - кто будет, сейчас пишут сценарий для циркового представления - как это будет.
    Вы список новых членов ЦВК видели (я в теме публиковала)? Кто председатель "новой" ЦВК видели? Кто у неё в советниках? Вот к Кидалычу все вопросы.

Я только одно вам ещё скажу. Мне по всем статьям и раньше, и теперь выгодно топить за Петра Алексеевича. Плюшек с этого могу получить - вагон и маленькую тележку)
    НО. Я скорее укушу себя за задницу и истеку кровью, чем буду это делать.

Я топила и буду топить за Михаила, Давида и их единомышленников при любых обстоятельствах и раскладах. Можете считать меня мазохисткой/сумасшедшей/дурой, мне пофиг))
    За Михаилом, Давидом и их единомышленниками - наше цивилизованное будущее, достойная человека жизнь, процветающая независимая Украина без воров, барыг, вымогателей и прочих кровопийц, сосущих кровь нашего народа.

15. Вверх #49934
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    В каком месте она пропутинская... Я особо пропутинская не вижу...
    Ну ещё бы.

Я в дискуссии, тем более - политические, с интеллектуальной элитой одесского форума не вступаю: теряюсь, прям, на фоне их "неопровержимых аргументов" и аналитики, вот. И с госдепом нужно ещё согласовывать ответы, да))

*Ушла доедать натовскую тушёнку и допивать грузинское вино*)

16. Вверх #49935
    Ну ещё бы.

Я в дискуссии, тем более - политические, с интеллектуальной элитой одесского форума не вступаю: теряюсь, прям, на фоне их "неопровержимых аргументов" и аналитики, вот. И с госдепом нужно ещё согласовывать ответы, да))

*Ушла доедать натовскую тушёнку и допивать грузинское вино*)
    Хотелось бы все таки ваши железные аргументы увидеть,кроме оффтопа и перехода на личности,в этом вы мастера

17. Вверх #49936
    Вот тут, черным по белому: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/
    и ещё вот тут: https://www.facebook.com/davit.sakvarelidze

18. Вверх #49937
    Вот тут, черным по белому:
    Что это было?? железные аргументы,что Зурабишвили пропутинская? )))))

19. Вверх #49938
    Не покидает форум Аватар для An-na
    так ненавидеть Михаила партия велела, что аж кума *уйла возлюбиили дружно и рыгов вернули в политику, а так да все переможенька, а главное будут тут валать про солдат на передовой и не трожь святое, а эту дрянь в упор не видеть, которая и посылает сюда убийц и готовит плацдарм для раши
    радуйся вата, так долго ждали и пугали реваншами, бойками, а тут нате вам кума *уйла и сопят в две дырки и молчат в трапочку
    Последний раз редактировалось An-na; 30.10.2018 в 16:46.

20. Вверх #49939
    Не покидает форум Аватар для An-na
    какой кошмар и как эти ватники боятся его и того, что он не только делает, а и публикует, озвучивает

Mikheil Saakashvili
    У мене для вас, шановні українці, знову погані новини. Порошенко з Ахметовим та Гройсманом ніяк не можуть нажертися - а значить, вам всім знову доведеться розщедритися їм на матеріальну допомогу. Ні, я не про підвищення ціни на газ. Оскільки ви його мовчки проковтнули, ця трійця, не відкладаючи справу у довгий ящик, придумала нову схему, як стати ще багатшими за рахунок того, що всі ви станете ще біднішими.

Уважно стежте за руками, я зараз поясню вам, як вас всіх в черговий раз збираються взути олігархи, яким ви всі чомусь покірливо платите, скільки вони скажуть.

Зараз в Україні в галузі енергетики діє певна подоба кастрованого ринку. Виробники електроенергії пропонують державному підприємству "Енергоринок" закупити у них електрику, а вона зобов'язана вибирати в першу чергу пропозиції з найменшою ціною. Іншими словами, яка ТЕС дала найменшу ціну вугілля, у тій і закуповується електрика.

Але минулого тижня міністр енергетики та вугільної промисловості Насалик вніс на затвердження Кабміну проект розпорядження, згідно з яким ДП "Енергоринок" зобов'язаний закуповувати в першу чергу не ту електроенергію, яка менше коштує, а ту, вугілля для якої здобуте на шахтах бізнес-партнерів Порошенка - Ахметова та Кононенка. Незалежно від ціни вугілля, яку ті пропонують. Тобто якщо Ахметов з Кононенком задеруть ціни на своє вугілля в 10 або навіть в 100 разів у порівнянні з іншими постачальниками, то ДП "Енергоринок" зобов'язане буде закупити електроенергію саме у них, а не у тих, хто пропонує її дешевше.

На папері це все викладено трохи більше завуальовано. Там говориться, що нібито для того, щоб не закуповувати імпортне вугілля, потрібно надати такі ось преференції ТЕС, що працюють на українському вугіллі марки Г, а інші ТЕС потрібно мотивувати переходити на це вугілля. Тільки ось 85% вугілля марки Г видобувається в Україні на шахтах Ахметова, ще 6% цього вугілля видобувається на шахтах підручного Кононенка на прізвище Карпачов, а ті 9% вугілля цієї марки, які лишились, видобуваються на державних шахтах, які працюють під наглядом смотрящіх того ж Кононенка.

Варто ще додати, що 85% ТЕС, що працюють на вугіллі марки Г, належать Ахметову, а решта ТЕС, щоб мати можливість продати електроенергію, будуть змушені купувати вугілля або у нього, або у Кононенка - і за тією ціною, яку вони заламують. Ось такий "вільний ринок". Не хочеш купувати вугілля в Ахметова? Тоді купуй у Кононенка. Не хочеш у Кононенка? Завжди є ще один постачальник - Ахметов. А якщо ти не згоден, то працюєш на Путіна і "розхитувати Україну".

Яке це має відношення до ваших гаманців? Та дуже просте! Вам просто піднімуть ціни на електроенергію, обґрунтовуючи це тим, що "собівартість електроенергії подорожчала і не покривається тими тарифами, які платить населення". Подорожчають всі товари, оскільки ціна електрики закладена в собівартість всіх товарів і всіх торгових націнок в магазинах. Сирітки-мільярдери Ніяк не нажеруться і ви все зобов'язані їм допомогти. А під чергове підвищення для вас тарифів можна буде навісити на країну ще кілька міжнародних кредитів, щоб вкрасти і їх. Все одно віддавати не їм, а вам і вашим дітям.

На жаль, відбувається саме те, про що я вже давно вам кажу. Кожен день, що ви терпите цей барижно-олігархічний режим, робить ваше майбутнє, майбутнє ваших дітей і всієї країни все безпросвітніше й безпросвітніше. Вони кожен день крадуть ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей, і продовжуватимуть це робити, поки у вас не увірветься терпець. Я не сумніваюся, що одного разу він увірветься, і цим злочинцям доведеться бігти з країни, щоб розлючений народ не втопив їх в чані лайна на Майдані. Але чим довше ви терпите цих бариг, тим менше шансів у вас буде вибратися з тієї прірви, куди вони зіштовхують Україну і всіх українців.

21. Вверх #49940
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Mikheil Saakashvili

Досить!
    Пряма демократiя для України

Питання до референдуму з коментарями
    Наша команда відмінно попрацювала — і ми представляємо вам питання, які будемо виносити на референдум за пряму демократію для України.

На референдумі люди повинні будуть відповісти на два питання, і, якщо на обидва вони дадуть відповідь “Так”, то ми закріпимо в Конституції положення, які дозволять народу України взяти країну під свій контроль, зруйнувати чинну систему договірняків та міжсобойчиків і припинити розкрадання країни олігархами та корупціонерами.

Ми зможемо припинити хвилюватись, що черговий обраний нами президент знову поведе країну кудись не туди, і що депутати займаються тільки грабунком країни, а не її розвитком. А головне, ми зможемо почати самостійно розвивати нашу країну, не чекаючи того довгоочікуваного моменту, коли політики, яких ми обрали, самостійно відірвуться, нарешті, від корита, в якості якого вони використовують Україну, і почнуть виконувати свої обіцянки, які вони давали нам всі 27 років незалежності.

Для прийняття законів, що легалізують грабунок нашої країни і всіх її громадян, олігархам потрібно купити всього лише 226 депутатів. Вони завжди знайдуть гроші на це — нашим коштом, само собою. Але коли ми самі зможемо скасовувати їх грабіжницькі закони, коли ми самі зможемо прийняти ті закони, які нам потрібні, і коли ми самі зможемо звільняти чиновників, суддів і депутатів, яких вони купили — їх система зламається, тому що неможливо підкупити весь народ. Саме для цього нам і потрібна пряма демократія.

Мета цього поста — дати короткий огляд тих змін, які ми будемо вносити в Конституцію, і пояснити думки, якими ми керувалися, прописуючи ту чи іншу норму. Після того, як ви прочитаєте цей пост і зрозумієте структуру тих змін, які ми пропонуємо, корисно буде прочитати юридичні формулювання вихідного документу — а потім викласти нам свої думки з цього приводу. Ми будемо уважно читати всі ваші коментарі і будемо раді врахувати в підсумковій версії всю вашу конструктивну критику і конструктивні пропозиції.

Отже, спочатку коротко пройдемося по структурі змін, які будуть вноситись до Конституції.
    Основні зміни по суті містяться в статтях 72, 73, 73–1, 73–2 і 74 Конституції України (це пункти 1–5 Закону, що виноситься на розгляд народу в другому питанні нашого референдуму):

в статті 72 описуються загальні питання, що стосуються референдумів; також в ній закріплюється переклад процесу волевиявлення громадян (як на референдумах, так і на будь-яких виборах) на електронну платформу, побудовану на технології публічного блокчейну, яка унеможливить як фальсифікацію результатів волевиявлення, так і проникнення у таку систему хакерів;
    в статті 73 описуються питання, які повинні вирішуватися виключно на референдумах;
    в статті 73–1 описуються питання, за якими можна ініціювати проведення всеукраїнських референдумів за народною ініціативою;
    в статті 73–2 описуються питання, за якими можна ініціювати проведення місцевих референдумів за народною ініціативою;
    в статті 74 описуються питання, які заборонено виносити на референдуми.

Також досить важливі супутні норми вносяться в статті 95 і 99 Конституції (пункти 17 і 18 нашого Закону):

в статті 95 ми закріплюємо основні параметри державного і місцевого бюджетів, які не дозволено порушувати ані депутатам, ані ініціаторам референдумів за народною ініціативою;
    в статті 99 ми гарантуємо вільний обіг в Україні криптовалют, випущених на публічному блокчейні та тих, що не мають єдиного емісійного центру (це необхідно для функціонування електронної платформи, побудованої на технології блокчейн).

В самому кінці нашого Закону прописані перехідні положення. У них описується:

-в які терміни має бути впроваджена електронна платформа для голосування на блокчейні;
    -як будуть проходити референдуми і вибори до впровадження цієї платформи;
    -хто буде складати технічне завдання для розробки електронної платформи для голосування на блокчейні, здійснювати вибір підрядників, здійснювати нагляд за розробкою і приймати в експлуатацію цю платформу;

-протягом якого терміну всі нормативно-правові акти у країні повинні бути приведені у відповідність до прийнятих змін до Конституції.

Решта правок — це приведення чинних норм Конституції у відповідність тими змінами, які ми вносимо по суті.

Тепер докладніше про зміни, які ми вносимо до Конституції.
    У статті 72 ми описуємо загальні питання, що стосуються референдумів:

Які взагалі бувають референдуми і хто може їх ініціювати.
    Звичайні референдуми можуть призначатися Президентом і Верховною Радою (як і зараз).

Обов’язкові референдуми призначаються автоматично, як тільки виникають умови, що передбачають їх проведення.

Ці умови прописані в статті 73 Конституції, зміни до якої описані нижче.

І, нарешті, є референдуми за народною ініціативою — всеукраїнські та місцеві (від рівня села до рівня області). Ініціатором всеукраїнського референдуму за народною ініціативою може бути будь-який дієздатний громадянин України, який досяг 18 років, а ініціатором місцевого референдуму за народною ініціативою — будь-який дієздатний громадянин України не молодше 18 років, який постійно проживає у відповідній адміністративно-територіальній одиниці.

Для оголошення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою необхідно зібрати 300,000 голосів на підтримку його проведення, а для оголошення місцевого референдуму за народною ініціативою — 2% голосів громадян, внесених до списків виборців відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Після цього питання виноситься на референдум, де приймається рішення більшістю голосів всіх громадян.

Як і де люди будуть голосувати на референдумах і збирати голоси на підтримку проведення референдумів за народною ініціативою.

Ми вводимо норму, згідно з якою будь-які голосування (в тому числі на будь-яких виборах), а також збір голосів на підтримку проведення референдумів за народними ініціативами, повинен відбуватися на електронній платформі з відкритим вихідним кодом, побудованій на технології блокчейн. Це дозволить надійно захистити процес волевиявлення громадян від будь-яких фальсифікацій і дій хакерів, а також зробить процес організації волевиявлення громадян набагато дешевшим, ніж сьогодні. Після впровадження цієї платформи виборчі комісії, заповнені шахраями, що крадуть наші голоси, залишаться у минулому.

Окремо ми прописали вимогу, щоб цією електронною платформою можна було користуватися, маючи лише ID-карту громадянина України, не маючи ніякої комп’ютерної техніки або смартфонів, або ж не вміючи ними користуватися.Тож громадянам, які з побоюванням дивляться на сучасну техніку, нема про що хвилюватися — голосувати
    їм буде вже точно не складніше, ніж зараз (насправді навіть легше).

Електронна платформа для волевиявлення громадян може працювати, тільки будучи інтегрованою з реєстром виборців. Потрібно точно знати, чи має людина право голосу, чи віддав він свій голос тільки один раз — і це все можна забезпечити лише за інтеграції з реєстром виборців. Але з реєстром виборців в його нинішньому вигляді теж можна проводити махінації. І щоб зробити будь-які махінації неможливими, ми закріпили обов’язковий переклад Державного реєстру виборців та Єдиного державного демографічного реєстру на платформу, побудовану на технології блокчейн.

Оскільки вищеописана електронна платформа радикально здешевлює процес організації волевиявлення громадян, сам процес голосування можна зробити більш зручним для громадян і розтягнути його на 7 календарних днів. Тепер громадянам не доведеться робити вибір — поїхати у вихідний день за місто, або ж виконати свій громадянський обов’язок на виборчій дільниці. Свій голос як на виборах, так і на референдумі можна буде віддати як зі свого будинку, так і заїхавши в будь-яке зручне місце, де встановлено електронний термінал, що дозволяє проголосувати, взявши з собою при цьому тільки лише свою ID-карту громадянина України. І зробити це можна буде в будь-який з цих семи днів.

(...)
    Далее на:

https://medium.com/@dosyt/%D0%BF%D0%...8-b8c7ea2b7e6a
    Последний раз редактировалось Жемчужинк@; 30.10.2018 в 16:51.

Ответить в теме
Страница 2497 из 2972 ПерваяПервая ... 1497 1997 2397 2447 2487 2495 2496 2497 2498 2499 2507 2547 2597 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права