Показать скрытый текст Вибори програла. В Парламент ледве пролізла, використав ще одну гебняву заготовку Вона цього фіаско не забула і не пробачить. Вона люто,по звірячому ненавидить все, що відбувається. Та й куратори жоскі - там свій лічильник. Це її останній шанс. Вона буде домовлятися (і домовляється) з ким завгодно: з чортом, з путіним, з ригами, з сепарами, з будь-ким,за будь-що. Про Україну не йдеться. Потрібна влада. Вона цього прагне останні 50 років свого життя. Дуже нервує,палиться, бреше так, що навіть для неї ту мач Все на кону. Ще одного шанса не буде: це останній.
Світлана Любовнікова
Дивлячись на весь той треш, що нон-стоп видає наша "жопастінька валькірія"(с), знов і знов повертаюсь до думки - вся та януковська качанівська посадка - то була гебнява вистава. І суд - перфоманс, і пред'яви не ті, і саме "покарання" - узгоджена плата, щоб потім відразу на трон і царювати намесніцей ВВХ.
Не рухалася майже, угроза така була життю, шо страшне. Власенко плакав, Кужелиха всхлипувала, Пашинський негодував на кожному ефірі.
На УП майже кожен день письма з ліжка - шо треба робить і хто гамнюк.
Народ спостерігав - і чомусь не дуже переймався. Ані протестів, ані пара з рота..
Не до того було..
Їй (їм) все поломав Майдан.
І як вона чкурнула миттєво, не помивщись навіть після застенків, на сцену.. Ще несли труни, у всіх шок і траур, а вона вже верещить з коляски -
Як Би Я була б тут - того Б не сталося, Я б вас захистила,Я б, Я..
Майдан її освістав, не приняв, не повірив, не до неї було
-------------------------------
Ляпас от Майдана вона запам'ятала.. И пошло-поехало..
Затихарилась ненадолго, отдышалась подрехтовалась, огляделась, а ниче так - время не просто трудное -катастрофа, недовольных много, самое время мутить.. Электорат Пети Симоненко осиротел, а тут и она - мать ваша! На метле, но с лопатой. А на лопате все тоже - жеваное-пережеваное, три разы съеденное, но другому там откуда взяться? - и так сьедят, всегда ж ели, кагбе...
Охтыжгосподитыбожемой
------------------------------
Вибори програла.
В Парламент ледве пролізла, використав ще одну гебняву заготовку
Вона цього фіаско не забула і не пробачить.
Вона люто,по звірячому ненавидить все, що відбувається. Та й куратори жоскі - там свій лічильник.
Це її останній шанс. Вона буде домовлятися (і домовляється) з ким завгодно: з чортом, з путіним, з ригами, з сепарами, з будь-ким,за будь-що.
Про Україну не йдеться. Потрібна влада. Вона цього прагне останні 50 років свого життя.
Дуже нервує,палиться, бреше так, що навіть для неї ту мач
Все на кону.
Ще одного шанса не буде: це останній.
Социальные закладки