| ||
Тема: Петр Порошенко
Согласна, надо уметь. Может быть вникните вначале? Это задушевные речи? У нее последнее время одна конкретика.
Что-то говорит о дилетантстве? Что не так в ее планах? Конкретно?
Это даже больше, чем я ожидала. Если Тимошенко будет придерживаться того, что говорит, все получится.
Я желаю всем счастья!
Шановна, от Саакашвілі тут був без року неділю, а лише ледачий не вилив на нього миску лайна... А вона, там, нагорі, була набагато більше. Що вона побудувала? Один завод перепродала? А чому один? Їх що, лише один? Чи це вибірково бажала помститись саме Кучмі через його зятя? Чим вона запам'яталась ще? Мені - тим, що дала по 1000 грн, що було не зайвим і держава від цього не вмерла.., а що для економіки зробила? Які корупційні схеми знищила раз і на завжди, які галузі промисловості створила, які "офшори" прикрила, яких "олігархів" та злодіїв посадила?
А вона, хоч і не так багато, але ПРАВИЛА в умовах домінування ВР, коли на Ющенка відверто клала того самого та хіхікала на путлерівське висловлювання щодо "ханурика".
І це "державна" особа, для якої ДЕРЖАВА - вище за особисте?
У політичному вимірі вона не державотворець, а дрібна, але ТИПОВА "триндичиха"...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 25.10.2018 в 17:00.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Перед выборами все они говорят красиво...вернее, говорят то что люди хотят слушать. Порошенко тоже говорил все правильно и, будто бы, даже конкретно. Мы, мужики, когда задерживаемся где то с друзьями, женам тоже говорим иногда весьма убедительно и то что должно им нравитьсяСлова...слова...
![]()
вспомнилась самая народная Конституция в мире... Сталинская. он тоже красиво излагал свои мысли.
кстати вова, когда только пришёл к власти, тоже обещал процентик народу от добычи ископаемых... но потом запамятовал. это я про персонализацию пенсий.
что не так в её планах? "слишком далеки они от народа"(с) ну, реалий, в смысле.
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
"Вечерею в лісі" як раз все закінчилось.
А почалось все з того, що два кума - Ющенко і Порошенко, використовуючи службове положення - один на президентьскій посаді кришував, другий на посаді секретаря СНБО почав робити корупційний "беспредел", захоплювати грошові потоки і таке інше.
Нині покійний голова секретаріату президента Зінченко, будучи щирим патріотом України, а не грошей, як згадані вище особи, не в змозі терпіти таку наругу над ідеалами Майдану, скликав велику прес-конференцію, де досконально все і розповів народові. Замість того, щоб розібратися й притягти до відповідальності винуватців Ющенко буквально на слідуючий день звільнив Тимошенко. Вже знаючи про наміри Ющенко, Юля й зібрала залишки Померанчевої команди в спробі знайти вихід, але нажаль вже було пізно - мафія перемогла. Отака історія.
Согласен,что Померанчевую революцию сделала практически одна Юля..Ющ тогда после отравления был "не в форме"..А вот развал команды,отход от принципов Майдана-в первую очередь лежит именно на Порошенко..И не только Зинченко об этом говорил..Помню интервью таруты...Хитрый рыг,но очень умный..Хорошо помню его слова,что "ПАП не может остановится",причём-ещё с времён первого Майдана,как и сейчас-став Гарантом...Нет чувства насыщения у "товарища"...
Ви знаєте.., lalalyla - це зразок типового "лохторату" (єму трі короба наврєшь і дєлай с нім, шо хош).
Усі вони балакають гарно і справно, бо бажають опанувати крісло головного "ділильщика" державного "пирога".
Що, Рабінович щось не те каже? І я так можу сказати: кожному мужику - по гарній бабі ЗІ ВСІМА ПРИЧАНДАЛАМИ найвищого гатунку, а кожній бабі - по роботящому мужику і щоб не пив, і щоб квіти дарував щодня, а всім разом - грошей, здоров'я, високих посад, престижу і по новій квартирі та іномарці...
Чим не передвиборче гасло?
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки