я как-то папе новую клюшку для хоккея покупала. надо было видеть лица людей, пока я её до машины несла...)
я как-то папе новую клюшку для хоккея покупала. надо было видеть лица людей, пока я её до машины несла...)
Будь спокоен и твёрд, как просроченный пряник
Подарки-отдельная головная боль, я всегда спрашиваю, чего бы хотелось или что нужно, я за нужные или полезные подарки, пусть и не получится сюрприз, зато человек получит то, что давно хотел) Меня тоже все привыкли спрашивать, с потолка не дарят, потому что знают, что мне может не понравиться)
Вы не ошибетесь, если поступите правильно...
Ты забыла про "прекрасную вещь" еще - Вечеря )) крестные и крестницы
Я ж сразу обозначила - любит ничего не делать. Я сейчас над планшетом реально задумалась. А то он новости в телефоне может читать, телеграмм там проверять) на нем будет удобнее, когда занимается любимым делом - ничем)
КоАП:
Стаття 176. Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення
Виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення -
тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
УК:
Стаття 204. Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів
1. Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, -
караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
2. Незаконне виготовлення алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, або вчинене особою, яка раніше була засуджена за цією статтею, -
карається штрафом від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
3. Незаконне виготовлення товарів, зазначених у частинах першій або другій цієї статті, з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків, -
карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.
Будь спокоен и твёрд, как просроченный пряник
Социальные закладки