Сообщение от
Будикка
Я не знаю, що може бути у майбутньому, але. Я думаю, що жорстко буде поставлено питання української мови. Зараз жорстко підіймати це питання йому не вигідно, тому що однозначно це викличе певну реакцію у суспільстві. Тому зараз Порошенко досить таки обережний. А у другому терміні йому вже втрачати буде нІчого і він зможе бути більш радикальним. Я думаю, що буде вирішуватись питання мови.
Я думаю, що відбудеться витіснення РПЦ МП з території України.
Я думаю, що буде якесь рішення, що ми є членами НАТО, можливо на якихось особливих умовах, тому що повноцінними членами НАТО ми стати не можемо через територіальний конфлікт.
Думаю, що ми станемо членами ЄС.
Ось це те, чого, наприклад, хотіла б я і що я бачу, дотримуючись логіки речей.
Стосовно боротьби з корупцією, на мій погляд, - це агієві конюшні. Цією заразою уражена практично вся Україна, кожен громадянин брав у цьому участь, особливо зараза розповсюдилась у часи, коли Україна стала не державою, а кримінальною структурою. Тому боротьба з корупцією - це таке дуже слизьке поняття. Якщо садовити того, хто брав хабарі, то чому не садовити того, хто їх давав? Тоді - це всі ми. На мій погляд, в першу чергу, українці мають навчитись шанувати закони, правила, інструкції. А для кожного із нас - це щось, на що можна махнути рукою. А щоб закони шанувалися їх мають шанувати, у першу чергу, ті, хто їх пише і вони мають обумовлювати механізми для покарання порушникам законів незалежно від соціального статусу. Це не вигідно депутатам, Росії, і мабуть більшості українців. Ну і таке... сподіваюсь, що основну мою думку зрозумів.
Социальные закладки