Та ладно чого ви цькуете чоловіка...бувают у всіх грішкі

...у мене своя формула...якщо з 10 замовників ,два залишились незадоволеними, а один взагалі неадекват, то мою роботу можна оцінити на оцінку Добре

...у мене з форума також е пару кліентів з якими непорощуміння було...та й що мені теперь ховаться, нік міняти, застрілитьсЯ?..ну бувае..це ж ручна робота, що це вам станок з програмою..Зрозуміло коли косяк е по недбалісті чи від халтурного відношення...то так, потрібно виправляти чи якось там щось компенсувати...але ж бувае що працюешь старанно, а потім тобі у кінці призоди такей розумник якей дав 100гривень за метр, та вимагае щоб світло не пробивало через рейку та бумага не пролизла...та ще й напаскуди тебе тут, потім доводи що він неадекват, всі ж подумають що ти такей херовий

..так що воно по різному бувае... взагалі николи не звертаю увагу на репутацію!..це все відносно...модна десять років мати добру репутацію та гарну кліентуру, потім БАХ!..тобі починають сідати на голову і ти тут вже гірше ніж Адам

..так що якщо маете до нього претензіі вірішуйте у приваті...ну не е то добре що ви тут цькуете чоловіка, адже він тут давно і дійсно не погана людина і роботи е у нього гарні...Не правильно то що ви тут робити...це свіже фото

а то скоро 10років тут у темі, а мене до Серегі Адама приписують

Социальные закладки