| ||
Тема: Тимошенко
Как АПстенку с верующими! И объяснял, и на примерах показывал, и законодательство приводил, вот не доходит до людей...
=========
А почему, мне нефть, уголь, песок, золото и остальные полезные ископаемые под дверь не привозят, та и всем гражданам Украины?
Газ добывают и за это оплачивают налоги и акцизы, в бюджет, из которого платятся пенсии, социалка и т.д...
Никаких пенсий из бюджета никто не платит.
Из бюджета хряк сотни триллионов в неделю выводит в офшоры, а на сдачу арендует на Мальдивах остров и возит своего гермафродита в Сингапур. Поэтому ни налоги платить не нужно, ни за энергоносители. А кто платит, тот спонсирует хряка и его гермафродита.
Как маленький, честное слово, уже тыщу раз тебе объясняли![]()
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
по теме ))
Сьогодні в Україні – День підприємця.
Я з задоволенням вітаю зі святом всіх причетних! Адже саме ви сьогодні тримаєте на собі економіку країни, як Атлант небо на власних плечах. Саме ви створюєте та утримуєте робочі місця. Не дивлячись на потужний податковий тиск, відсутність вільного доступу до кредитування та інвестицій, відсутність справедливої конкуренції та постійний острах втратити бізнес.
Словом, нині в Україні, шлях підприємництва більше схожий на Сізіфів шлях, аніж на Атлантову роботу.
І я дуже дякую вам за те, що ви навіть у цих абсолютно несприятливих умовах забезпечуєте видатки на армію, на медицину, на освіту, на будівництво доріг та створення інфраструктури.
Пам’ятаю, що саме підприємці стали першими волонтерами та добровольцями у найскладніші дні України, адже вони знають, що таке постійна і сувора відповідальність – перед країною, перед людьми, перед власною совістю.
Маргарет Тетчер колись сказала: «Свобода не може існувати без економічної свободи». З задоволенням підпишуся під цими словами.
Я бачу і знаю про ваші проблеми та інтереси. Вільна і справедлива конкуренція, збалансована чесна податкова система, вільний доступ до позикових коштів та абсолютна повага до приватної власності, і зрештою – побудова повноцінного, вільного громадянського суспільства. Це – ваші побажання і моє (як політика) завдання, яке треба виконати невідкладно.
Найближчими днями ми проводимо форум з приводу «Нового економічного курсу», і я гарантую, що вирішення проблем підприємництва стане для нас суворо пріоритетним. Держава, чиновництво, уряд мусять нарешті втямити, що бізнес, підприємці – це золотий запас країни, а не джерело для постійного бездумного і нерозумного вибивання коштів.
Бо неможливо побудувати сучасну, заможну, сильну і демократичну країну, не враховуючи інтересів підприємців.
Зі святом!
Юлія Тимошенко
Халява вбитая в головы не истребима... Ещё пару поколении должно смениться в этой стране, пока станет нормально!
Спекуля́ція (від лат. speculatio — вистежування, видивляння) — ризикована фінансова дія, що не обіцяє безпеку початкових інвестицій, а також повернення вкладених сум. Переважно спекуляція полягає в позичанні грошей, купівлі активів та боргів при усвідомленні того, що існує великий ризик значних втрат.
В контексті фінансового словника слово «спекуляція» та «інвестиція» є дуже специфічними. Хоча слово «інвестиція» вживається в загальному терміні для вкладення грошей у фінансову систему з наміром повернути прибутки через певний час, але більшість ризикованих грошей, включаючи кошти, які вкладені у світові біржі цінних паперів, є ніщо інше як спекуляція. Спекуляція вважається негативною в моральному контексті.
Спекуляція як злочин — в радянському кримінальному праві спекуляція, тобто скупка і перепродаж товарів чи інших предметів з метою наживи, вважалася економічним злочином.
Цена на газ украинской добычи для потребителей в Украине с учетом всех затрат, транспортировки и налогов - 3200. Нам продают по 6879. Если это не спекуляция, тогда что?
http://blog.liga.net/user/mgoldarb/article/26991
Социальные закладки