| ||
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
А тут ещё и концерт райкина отменили...Конечно у дамы нет настроения...
We shall not be moved...
В СБУ арестовали "крота".Грицак выступал..."Кто бы мог подумать".."Как это неожиданно"...
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Так прапор Вам до рук! Давайте, організуйте те, про що Ви...
І видайте мені аналіз щодо того, де це на важких роботах залишились пенсіонери і скільки їх там?
А я Вам наведу зворотнє: водії трамваїв (і зарплата солідна, і робота не пильна), лікарі та медичні лаборанти (і крапає, і мішки не носять), учителі шкіл, ПТУ, професура (часто-густо проФФесура), просто викладачі чого-небудь (і крапає, і конспекти з юності збереглись), юристи всіх категорій та рангів, проФФесійні депутати, мери-"пери", голови сільрад тощо.., та багато інших. Усіх не перелічити. Спробуйте з дипломом, скажімо лікаря, чи юриста, чи викладача влізти на якусь посаду (без хабара чи "лапи") не у сільському районі, а в Одесі та інших великих містах.
Я розумію, що для Вас головне це писати щось протилежне, але давайте полишимо пустопорожні балачки без фактів...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 23.08.2018 в 10:36.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Так справа не у тім, є вони, чи їх немає, а у тім, що у бідній країні є на що інше їх потратити. Адже мова йде про сотні мільйонів викинутих на саморекламу влади. Ви ж беріть не лише тертя черевиків, а й ту кількість пального, моторесурсу, які на це будуть витрачені у військах...
Я сам за своє життя був учасником десятків парадів і скажу Вам, що задоволення це не велике. От візьмемо зараз, жарою ходити з мокрою спиною для втіхи зівак?! І не просто раз, а з місяць під час майже щоденних тренувань!!
Ще раз, я за те, щоб паради проводились лише з приводу видатних ювілейних дат, а не щорічно, чи напередодні виборів...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 23.08.2018 в 10:53.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Aleksandr
@zakon_e_zakon
12 ч.12 часов назад
Якщо немає досягнень треба створити їх ілюзію .... це аксіома , яку винайшли ще в часи римської імперії . Але і народ був тоді сірим і неосвіченим . Вважаю зараз всі ми далеко не такі .
ну парад, а зачем столько репетиций? и чего такие косорукие, вон кусок здания умудрились снести.
забыли еще внести страну, любителя парадов в список.
Социальные закладки