| ||
Тема: Проблемы Крыма
Ви закиньте "конспекти" льоніна. Вони були не актуальні вже тоді, а зараз - просто смішні. Ті війни, які веде (роздмухала) Росія (Чечня, Грузія, Україна, Придністрів'я, Сирія) - це політичне дійство задля відновлення імперії. І її царю байдуже хто там і скільки їх загине, у нього мета - відновити імперію та її вплив у світі за будь-яку ціну...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.06.2018 в 18:50.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Якби так сказати, щоб оминути слово "брешете"?
Шановна, по тим шляхам, що Ви згадали, лише до Керчі потрібно їхати біля 16-20 годин (як повезе).., далі - черга на паром (інколи 2-3 години, а інколи і 10-12), потім переправа до порту Кавказ і вже потім ще до Новоросійська "пиляти"...
За добу ніяк не впишешся, навіть якщо всю добу їхати. Реально я їхав до Керчі, там ночував, потім (годин в 5-6) далі і лише під 11 годин вечора добирався до місця служби...
а вот объясните мне хоть кто-то, хотя я пятый год пытаюсь этот вопрос выяснит: а вы чему радуетесь? что на Одесских пляжах одесситу места не найти? вот я шаурмой на пляже не торгую, комнаты отдыхающим не сдаю, навару никакого с них не имею, зато головной боли, как каждый житель города - дофига и трошки
начиная от куч мусора и заканчивая повсеместным повышением цен на все
от забитости всех мест досуга до того, что в этих местах в сезон сильно падает планка обслуживания - а чего мол, и так сойдет
как по мне, так я бы трижды перекрестился, если бы вся эта свора "отдыхающего" быдла, как с просторов Украины, так и русских с белорусами, упетляла бы куда подальше хоть в Крым, хоть в Турцию, хоть на море лаптевых, хоть к черту на рога, не превращала на три летних месяца и так неспокойны город Одессу в полный бардак и дала горожанам наслаждаться летом и морем.
О, ще один "свідок міров" з'явився.
Давненько Ви не "гастролювали".., а що так? Може нездужали?
А їздив я на совкових "Жигулях", кращого автомобіля тоді й годі було шукати.., от лише мріяти і то таємно, щоб не "настукали куди слід".
А Ви давайте, активніше, бо куди ж без Вас.., "рускій мір" загнеться...
Аксёнов ввел в Крыму режим чрезвычайной ситуации из-за засухи.
http://www.c-inform.info/news/id/65769
Эти штоле рюзге богатеи?
http://u-news.com.ua/59905-so-svoimi...tov-v-kry.html
Moscovia delenda est!
Социальные закладки