Тогда был вайбер? Я не знаю достоверность истории,но я в детстве часто зависал у друга,потому что прикалывала его мать и матположение было получше нашего. Был там больше,чем дома. Но я хз,времена меняются,мне кажется,что это симпатия детская и т.п.
Было бы лет 13,тогда да - можно думать о другом. Но это моё субьективное мнение.
Скуление здесь прошло... когда дефективные тетеньки за неспособностью найти себе пару бросались модными тенденциями. Не завидуй мне, да
Хто б казав!то у тебя клэпка набекрень
Первое мудрое сообщение
С собакой? Пса ищи!
Второе мудрое сообщение
А ваще... - Дебилы, мля! (с)
С такой ситуации такую хрень завернуть... вам всем лечиться надо
Я с вас даже не смеюсь уже
Всякое добро наказуемо
Фиди, не переживай, скоро вымрут те женщины, которые будут хотеть хоть каких то отношений с мужчинами. Вы все гоните на женщин, а сами то какие??? На себя нужно смотреть в первую очередь и на свои поступки...вы же как палящее солнце, выжигаете все на своем пути.
Не ну вы реально меня начинаете выбешивать своей правовой безграмотностью
Стаття 155. Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку
1. Природні або неприродні статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені повнолітньою особою, -
караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
2. Ті самі дії, вчинені близькими родичами або членами сім’ї, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього, або якщо вони спричинили безплідність чи інші тяжкі наслідки, -
караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
Примітка. У статтях 155, 156 цього Кодексу під близькими родичами або членами сім’ї слід розуміти осіб, визначених пунктом 1 частини першої статті 3 Кримінального процесуального кодексу України.
{Стаття 155 із змінами, внесеними згідно із Законом № 600-VI від 25.09.2008; в редакції Закону № 2334-VIII від 14.03.2018}
Стаття 156. Розбещення неповнолітніх
1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
{Абзац другий частини першої статті 156 в редакції Закону № 600-VI від 25.09.2008}
2. Ті самі дії, вчинені щодо малолітньої особи або вчинені членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього, -
караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2341-14/page5
Поэтому так так и живем..потому что никто не знает ни своих прав не обязаности... живете как дикари - по понятиям..!!!
Последний раз редактировалось Кузенька.; 08.05.2018 в 14:45.
Социальные закладки