|
Та вапше їй і приходити не потрібно було. Ну потішила вона своїх фанатів, але бегато кого і розчарувала. Я була б не проти якби вона була в експертах. Там їй не потрібно було б кидати понти, і вона була б цікавою глядачам, вона уміє зазирнути глибше і побачити з іншого боку. Було б непогано.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Клара вы храницельница форума, как дрова в камин подбрасываете инфу и за это огромное спасибо.
Анетти поправилась и лицо округлилось, как наливное яблочко - нужно худеть. И остался все тот же вопрос к ней - зачем ты это сделала ???
"Осень та же весна, но смелей и мудрее " (с)
дадададададада.... 1005000 раз да!
Дєвачка іді, нє мешай....))))) не ламай малину....)))))
О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-х.......а-а-а-а-а-а-а-а-х.....)))))))))))))))))))
Ну чому така всесвітня несправедливість, чому такі чоловіки народжуються за морем, а не на сусідній івулиці???????
оффтоп)) фотки с прикольной бабуськой
https://24tv.ua/shho_publikuye_naykrutisha_babusya_elen_v_instagram_yaskravi_foto_n960177
https://www.instagram.com/baddiewinkle/
![]()
Десь на другому чи третьому ПШ Калина з таким прихованим роздратуванням і засудженням висказалась про Рождена. І тоді у мене склалось відчуття, що очевидно вони між собою щось не поділили. Також кинулось у вічі, що Калина ні разу не проспівала діфірамба Рождену, хоча раніше в цьому була помічена.
Я думаю, що там мало місце певна неузгодженість між нею і Рождиком, і що вона взяла Жернову для тролінгу Рождена. Тому Ганета там так себе вела, постійно провокувала Рождена, тому Рожден теж до неї ставився: "іді сюда", і тому таке останнє інтерв"ю. Я його погано почула. потім дома перегляну, але Гані не притаманно когось мочити. Зазвичай всі нападки на неї. на її непокору, а тут раптом вона.
Це все моя ІМХА.
Капец, а как же щека, сиська и прочие составляющие? Я разочарована!
Там они тож по улицам не ходят, наших одень /причеши/ красиво сфотографируй - тоже будут Алены Делоны)))
Но я лично оч красивых мужчин не жалую - сильно они себя любят (исключения не в счёт))
Был у меня когда-то кавалер такой божественный весь, оч быстро сплыл в определённом направлении)) Я ж девочка (ггг), это меня любить надо и на руках носить, а не себя, единственного и неповторимого)
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Социальные закладки