|
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
не помню, как прятать картинки
и самый красавчик брюнет по моей версии Дэвид Ганди, модель
![]()
Ну турок, не турок, но хорош, паразит! И не сладкий, и умный (как говорят очевидцы). Прелесть!
И вот вам для образования и приятственных сновидений!
http://medny.ru/mens-casual/
и на этом так ехиииидненько желаю всем спокойной ночиии....![]()
Жизнь надо прожить так, чтобы было стыдно рассказать, но приятно вспомнить!
Ишь ты оживились красивых муЩщинок постить))) Давайте любуйтесь на Анусия, ибо нефиг тут)))
Эх, Одесса...
Дівчата, привіт. Я цього року не завжди вчасно все дивлюся. Форум, як завжди, читаю підряд, але з величезним запізненням.
Тільки вчора читала, як Рождена бачили в кінотеатрі в Одесі, а сьогодні сама зустріла його в Києві. Йшов назустріч, звернула увагу пізно, коли вже залишалося метрів десять. Мабуть, в іншій ситуації я би з ним заговорила, але була обідня пора, люди на вулиці пили каву, і той короткий час, поки від наближався, я побоялася виглядати дурепою, яка кидається до "зірок".
Потім ще досить довго чекала тролейбус, бачила, як він зайшов до кав'ярні.
Справив на мене враження впевненої в собі людини, досить високий з нормальною фігурою і поставою. Наче в шоу він був розслаблений і "на відпочинку", а в житті зовсім по-іншому.
Можу також сказати, що він мені цікавий як людина, перші серії були досить нудні, а зараз вже чекаю, бо в'яжеться швидко під них. У кожній дівчині можна знайти недоліки, але таких, що зовсім вже не подобаються, цього разу немає. Навіть Галі майже все пробачила за те, що давно так не сміялася, як після її п'яних монологів. (Жахливий суржик - окрема тема для розмови). Мабуть, найбільше вболіваю за Іванку, але взагалі не має значення, хто переможе. Вже здається нарешті привчили нас, що це просто шоу. Щодо Анетті згодна з більшістю думок, що не потрібно було погоджуватися на цей сезон (в тому, що вона прийшла за "запрошенням" самі знаєте кого, ніскільки не сумніваюся.
Последний раз редактировалось allamariya; 04.05.2018 в 00:00.
Социальные закладки