| ||
Ну прости пожалуйста, я не хотел тебя этим зацепить. Все закрываю, иду в Сильпо на кассу...
Можно подцепить не только у нас. Да, у нас с большей вероятностью. Но при этом туристы по всему миру запросто и с удовольствием путешествуют в страны, где еще больше подобных проблем. Так что видимо, это не так уж пугает людей![]()
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
такие законы давно есть и работают... но учитывая тот факт что за него платят соседи, и у него нед задолженностей - к нему и вопросов ни у кого кроме соседей нет...
Что касается кооператива - то им их председателя надо гнать в шею, если он не может найти управу на такого "соседа"... у них есть договор с кооперативом, и председатель должен инициировать отключение такого хитрожопого от всех услуг, которые он не оплачивает: воды, газа, канализации, вывоз мусора и прочих благ цивилизации...
У нас тоже кооператив, и тоже был такой "особоважный" персонаж... так его быстро на место поставили, да так, что тому пришлось продать квартиру и сьехать...
Ну если "денег нету" , то закройте варежку про то что вы "содержите пенсионеров" и скажите спасибо тем кто ваших пенсионеров действительно содержит .
Про нищих украинцев спасибо , посмеялся . У нас же давно все (кроме пенсионеров и школьников до 18ти) работают в Польше за 3000 евро в месяц или вы уже забыли ?
здесь могла бы быть Ваша реклама .
Матвієнко, ще той вінницький пацан, вічний депутат , бувший секретар ЦК комсомолу України зареєстрував наявність своєї приватної церкви. Думав що по приколу. Нічого подібного. Виявляється за рахунок церкви можна економити кучу грошей при оплаті за електроенергії та газ. Думаю, не він один такий розумний.
Висиляємо разом з фракцією в ВР та колєгами з уряду? За що?
Віктор Чумак разом з Vitaliy Shabunin та 19 іншими особами.
3 год ·
Я не був в захваті і зараз не є від інструментів проведення "медичної реформи". Тим більше, що ніяка вона не "медична", а скоріше "фінансова у медичній сфері".
Але я її підтримав, тому що це давало шанс на зміни. А кращої пропозиції в мене не було.
Разом з тим я неодноразово попереджав всіх тих, хто просив мене тоді "підтримати Супрун", що її протримають рівно до того часу, як почнуться процеси великого дерибану у новоствореній Службі охорони здоров'я, яка буде самостійно "пиляти" консолідований бюджет медицини більше ніж у 100 млрд.грн.
Супрун була потрібна тільки на етапі створення фінансового монстра у медицині, щоб і в середині країни і за кордоном повірили, що там вдасться уникнути корупції.
Але Супрун з її "американською чесністю" зовсім не потрібна тоді, коли вже потрібно ділити живі гроші.
Так воно і сталося.
Невже ще всім не зрозуміло, що кінцевою метою "реформ" від олігарха є встановлення чергової монополії, чи то в енергетиці чи то в медицині, а "корисні ідіоти", як реформатори, потрібні тільки для того, що б приховати свої справжні наміри.
Комітет Ради назбирав голоси на рекомендацію звільнити Супрун
Igor Baryshev
2 год ·
Агрессивные майдановцы напали на мирный антимайдан и изуверски избивали мирных беркутовцев и титушек, которые теперь прячутся от злобных биндеравцев в крыму.
Патамушта у них другие палитические взгляды.
Изложение "показаний" "свидетеля" в оболонском суде по делу януковича по скайпу из крыма.
А тем временем задержан первый подозреваемый в злобных убийствах мирных ангелочков-беркутовцев во время мягкого и пушистого штурма Майдана...
Может быть, это всё просто сон?
Центр Протидії Корупції
3 год ·
Існує безліч причин, через які людина може бути фігурантом судової справи, але не знати про це. Opendatabot анонсував нову функцію: тепер кожен зможе отримати сповіщення про те, що вони є фігурантами судової справи. Докладніше
Як дізнатися про свою судову справу, якщо вас про неї не сповістили
Тебе, как особо одаренному, расскажу. В Украине не эпидемия туберкулеза, а пандемия. Информация из самых что ни на есть первых источников. И это при том, что при СССР туберкулез был практически уничтожен, а места , где он случался были под полным контролем, это места лишения свободы, где кстати заключенные имели возможность лечиться. Ключевое слово - даром. Повторю если не понятно, в Украине пандемия туберкулеза, но вот официально тебе никто такую информацию не подтвердит.
Социальные закладки