Тема: Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Ответить в теме
Страница 2285 из 2972 ПерваяПервая ... 1285 1785 2185 2235 2275 2283 2284 2285 2286 2287 2295 2335 2385 2785 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 45,681 по 45,700 из 59426
  1. Вверх #1
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське

По умолчанию Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Новым губернатором Одесской области стал Михаил Саакашвили?
    Министр экологии Игорь Шевченко заявил, что экс-президент Грузии Михаил Саакашвили стал новым губернатором Одесской области.

«Еще один меритократ назначен на руководящую должность в Украине! Михаил Саакашвили — губернатор Одесской области», — написал чиновник на своей странице в «Фейсбуке».

На сайте главы государства указа о назначении Саакашвили нет.
    Мы проверяем эту информацию.

Отметим, что ранее Михаил Саакашвили принял участие в одесском марше вышиванок.

ОБНОВЛЕНО В 21:48. «Украинская Правда» цитирует замглавы Администрации президента. По словам чиновника, Кабмин отправил Порошенко представление на Саакашвили: «Если бы меня спросили, как аналитика, который делает прогнозы, я думаю, что с вероятностью 99% — да», — сказал он.

ОБНОВЛЕНО В 21:59. Источники «Думской» подтверждают назначение Саакашвили. По их данным, представление нового губернатора состоится завтра. В качестве альтернативы бывшему президенту Грузии рассматривался замминистра инфраструктуры Юрий Васьков.

Прозвище "Михуил" приравнивается к завуалированному мату и наказывается, в соответствии с правилами форума! (модератор)
    Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 18.08.2018 в 15:50.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

2. Вверх #45681
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Цитата Сообщение от AG-ents Посмотреть сообщение
    Тупо троллишь - да , я был на митинге у Дюка !
    Из-за ужасной непогоды людей пришло меньше, чем в прошлый раз (тогда погода тоже была не фонтан, но сегодня просто ужас !) - и это подтверждение тому, что люди ходят сами, а не за деньги !

А ты хоть на булочку себе заработал, строча по клаве ?
    Ой, таладна! Плохому танцору всегда что-то под ногами путается.
    Мне, например, сегодняшняя погода не помешала смотаться на дачу - растюшки агроволокном прикрыть.
    А ради такого-то дела: спасения Украины и утверждения Царствия Справедливости во главе с Единственным Истинным мессией - и вдруг такая фигня помешала!

3. Вверх #45682
    Не покидает форум
    Наверное столкновения "со случайными прохожими"..Всё бывает в жизни"..А если серьёзно-возле каждого "самодостаточного товарища"-полно вот такой мурчащей блевоты,которая ничего другого и делать не умеет..Смелые они-до первой хорошей 3,14-дюли..Стая дворняг,которая доедает кости со стола хУзяина.У нас в Одессе-тьма вот такого отребья...

4. Вверх #45683
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Да я помню Петя говорил, что Крым вернем когда станем успешными... так что время еще не пришло)
    Я и не надеюсь на скорое развитие ))
    через 20-30 лет,сколько останется украинцев в Украине?

вы не надеетесь и многие миллионы ,которые уезжают тоже,так что успешными нам не быть по факту в будущем,если сейчас ничего не изменить

5. Вверх #45684
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Mikheil Saakashvili поширює допис від Sergii Proskurnia.
    14 хв ·
    Виявляється це убозтво, яке Порошенко весь час ставить на Майдані - мистецтво і у нього є автор, який називає себе художником.
    Цей типаж підсів на голку фінансування Банкової минулої осені, коли Порошенко знадобилися металеві конструкції для захисту від маршів. Барижні гроші призводять до сильного перекосу свідомості, яке переходить у марення типу «Саакашвілі - рупор Кремля». А як на мене, то такі продажні діячі - кращі корисні ідіоти, як для Кремля, так і для клубу друзів Кремля в Україні - місцевого олігархату.

Sergii Proskurnia
    5 год · Kyiv ·
    Про Крим і не тільки.
    Друзі, вибачте, що не відповідав на Ваші листи та не брав участь у дискусії довкола нашого флешмобу та виставки на Майдані Незалежності. Навіть зараз не маю можливості подивитись усі коментарі.
    Отже, щодо банерів-гасел, які викликали шалений протест: це ідея наших колег, які відповідали за частину експозиції та несли відповідальність саме за цей сегмент проекту. Ми зустрілись, посперечались та… посварились. Рішення зняти ці банери було категоричним, сам лазив з ножицями по риштуваннях. Біда в тому, що картинка ця вже була сформована та її почали кидати на «вентилятор». Ті з Вас, хто знає мій стиль та мої естетичні уподобання, розуміють, що банери ці – не мій креатив. Їх відсутність на експозиції в день флешмобу – тому доказ. Надалі я буду контролювати кожен сегмент проектів, тому що – в результаті – кінцева відповідальність лежить на мені. Приношу слова вибачення усім тим, кого образили ці «картинки».
    Майдан Незалежності від листопада 2017 року обрано для великого системного виставкового проекту, присвяченого 100-річчю Української Революції 1917-1921 років. Низка виставок триватиме до кінця 2021 року. Майдан, як майданчик для цього проекту – місце ідеальне! Виставки ці дивляться навіть ті, хто ніколи не ходить в музеї. Це абсолютна публічність. Хто скаже, що це погано?!
    Разом з Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні – Музеєм Революції Гідності, на якого оформлено розпорядження КМДА до 31 липня 2018 року, кілька громадських об’єднань та інституцій готують та проводять спільні акції, виставки. Одна з найважливіших – Міжнародний архітектурний конкурс проектів Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні. Хто скаже, що це погано?!
    Нарешті сьогоднішня ситуація. Виставка «Дзеркало історії: мені болить Крим» – одна з тих, які заплановані в рамках відзначення 100-річчя Української Революції. Одна з ключових експозицій – документи про репресії в Криму більшовиків та (дзеркально) репресії росії, що почались 2014 року і тривають сьогодні. Співорганізатори виставки – ГО «Розвиток заради майбутнього», ГО «Центр мілітарної історії». Флешмоб – спільний проект за участю студентів Української Академії Лідерства. Про цей проект ми мали розмову з народним депутатом України, Головою Меджлісу Кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим. Ми комунікували з низкою активістів громадських організацій кримських татар. У п’ятницю, 16 березня, в ефірі Радіо «Свобода. Крим. Реалії» ми мали дискусію з членом політради «Руху нових сил» Іваном Слободяником (https://ru.krymr.com/a/29071677.html). Кримського питання у порядку денному мітингу РНС не було!
    Ми вийшли і встали з плакатниками «Мені болить Крим» та «Бойкот «виборам» в Криму» об 11:30 і ми запрошували людей, які збирались на Майдані для участі у мітингу РНС приєднатись до нас. Кому ми заважали? В кого ми відбирали простір? Ми маємо право на проведення громадських акцій, як й усі громадяни. Як тільки до нас підійшли учасники мітингу РНС зі своїми гаслами та плакатами, -- ми припинили нашу акцію.
    Що почалося далі: руйнація виставки «Дзеркало історії: мені болить Крим». А це вже акт вандалізму. Нас звинуватили у використанні теми трагедії Кримскотатарського народу та ганебної анексії Криму росією для проведення опозиційного до діючої влади України мітингу. Нас атакували ті, хто забув, що 18 березня 2014 року росія анексувала Крим і саме в цей день 18 березня 2018 року з цинічним символізмом путлер призначив власні вибори.
    Виставка жодним чином не заважала активістам РНС. Вони мали можливість виступати, оголошувати свої гасла. Нашим принципом було мовчазне нагадування, мовчазний протест. РНС мали мікрофони, підсилювачі. Ми відійшли вбік і припинили флешмоб. Активісти РНС – по звірячому знищили виставку і плакати з портретами героїв УНР і героїв Криму, які були кинуті під ноги «новим матросам».
    А тепер подивимось, що покажуть російські ЗМІ і чи не будуть ці кадри легалізацією «виборів» путіна-3 в анексованому Криму. Чий це сценарій? Хто кому ворог? Тому я не беру участь у акціях РНС, хоча й свій час симпатизував Саакашвілі та запрошував його на свої події в Одесі та в Києві. Сьогодні Міхеіл – рупор кремля і суцільна #зрада.
    p.s. Про прозорливість: https://day.kyiv.ua/uk/article/cuspi...-terminologiyu
    p.p.s. Про #зрада, Президента Петра Порошенка та про політичну культуру – далі буде.
    Всі хто утримують Україну в болоті корупції і беззаконня і є опора Путіна в країні. І Путіна ми переможемо не вашим металобрухтом і потьомкінськими селами, а справжнім будівництвом, двозначною цифрою економічного зростання і верховенством права.

Нажмите на изображение для увеличения
Название: ПТИЧИЙПОЛЕТ.jpg
Просмотров: 6
Размер:	33.7 Кб
ID:	12612345
    https://www.facebook.com/serhiy.pros...ci_lKQ&fref=nf
    https://www.facebook.com/Saakashvili...UYJZa4&fref=nf

6. Вверх #45685
    Не покидает форум Аватар для Yura 106
    Цитата Сообщение от Max_67 Посмотреть сообщение
    через 20-30 лет,сколько останется украинцев в Украине?

вы не надеетесь и многие миллионы ,которые уезжают тоже,так что успешными нам не быть по факту в будущем,если сейчас ничего не изменить
    Якщо б ми у 2010р. не змінили Юща на підстилку пуйла (а вибору там особливо не було, тому що обидві були підстилки), то і Крим, і Донбас були б українськи! Не було б війни, не було б війни - не було б цього зубожіння населення.... Так, не відразу, але Україна йшла б европейским шляхом... Зараз втрачино 8-мь (ВІСІМ РОКІВ), ми розпочинаємо ще з гірших позицій, і оп'ять по граблях та по граблях готові вибирати аби кого, хоч товариша пуйла, хоч якого горлодера - аби ні проЗахідну владу, аби халяву хтось дав, аби газ на халяву,, та грн. по вісіс. Так ж ви тоді хочете...

7. Вверх #45686
    Mikheil Saakashvili
    1 год ·
    Порошенко привіз тітушок охороняти свій будинок, а тітушок у свою чергу охороняє поліція.

https://www.youtube.com/watch?v=rRBuOCZbKcw&feature=youtu.be

8. Вверх #45687
    Люди вышли в Днепре на митинг против Порошенко 18.03.2018

https://www.youtube.com/watch?v=ALT7_rV2nUc

9. Вверх #45688
    Не покидает форум Аватар для Yura 106
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    Sergii Proskurnia
    5 год · Kyiv ·
    Про Крим і не тільки.
    Друзі, вибачте, що не відповідав на Ваші листи та не брав участь у дискусії довкола нашого флешмобу та виставки на Майдані Незалежності. Навіть зараз не маю можливості подивитись усі коментарі.
    Отже, щодо банерів-гасел, які викликали шалений протест: це ідея наших колег, які відповідали за частину експозиції та несли відповідальність саме за цей сегмент проекту. Ми зустрілись, посперечались та… посварились. Рішення зняти ці банери було категоричним, сам лазив з ножицями по риштуваннях. Біда в тому, що картинка ця вже була сформована та її почали кидати на «вентилятор». Ті з Вас, хто знає мій стиль та мої естетичні уподобання, розуміють, що банери ці – не мій креатив. Їх відсутність на експозиції в день флешмобу – тому доказ. Надалі я буду контролювати кожен сегмент проектів, тому що – в результаті – кінцева відповідальність лежить на мені. Приношу слова вибачення усім тим, кого образили ці «картинки».
    Майдан Незалежності від листопада 2017 року обрано для великого системного виставкового проекту, присвяченого 100-річчю Української Революції 1917-1921 років. Низка виставок триватиме до кінця 2021 року. Майдан, як майданчик для цього проекту – місце ідеальне! Виставки ці дивляться навіть ті, хто ніколи не ходить в музеї. Це абсолютна публічність. Хто скаже, що це погано?!
    Разом з Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні – Музеєм Революції Гідності, на якого оформлено розпорядження КМДА до 31 липня 2018 року, кілька громадських об’єднань та інституцій готують та проводять спільні акції, виставки. Одна з найважливіших – Міжнародний архітектурний конкурс проектів Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні. Хто скаже, що це погано?!
    Нарешті сьогоднішня ситуація. Виставка «Дзеркало історії: мені болить Крим» – одна з тих, які заплановані в рамках відзначення 100-річчя Української Революції. Одна з ключових експозицій – документи про репресії в Криму більшовиків та (дзеркально) репресії росії, що почались 2014 року і тривають сьогодні. Співорганізатори виставки – ГО «Розвиток заради майбутнього», ГО «Центр мілітарної історії». Флешмоб – спільний проект за участю студентів Української Академії Лідерства. Про цей проект ми мали розмову з народним депутатом України, Головою Меджлісу Кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим. Ми комунікували з низкою активістів громадських організацій кримських татар. У п’ятницю, 16 березня, в ефірі Радіо «Свобода. Крим. Реалії» ми мали дискусію з членом політради «Руху нових сил» Іваном Слободяником (https://ru.krymr.com/a/29071677.html). Кримського питання у порядку денному мітингу РНС не було!
    Ми вийшли і встали з плакатниками «Мені болить Крим» та «Бойкот «виборам» в Криму» об 11:30 і ми запрошували людей, які збирались на Майдані для участі у мітингу РНС приєднатись до нас. Кому ми заважали? В кого ми відбирали простір? Ми маємо право на проведення громадських акцій, як й усі громадяни. Як тільки до нас підійшли учасники мітингу РНС зі своїми гаслами та плакатами, -- ми припинили нашу акцію.
    Що почалося далі: руйнація виставки «Дзеркало історії: мені болить Крим». А це вже акт вандалізму. Нас звинуватили у використанні теми трагедії Кримскотатарського народу та ганебної анексії Криму росією для проведення опозиційного до діючої влади України мітингу. Нас атакували ті, хто забув, що 18 березня 2014 року росія анексувала Крим і саме в цей день 18 березня 2018 року з цинічним символізмом путлер призначив власні вибори.
    Виставка жодним чином не заважала активістам РНС. Вони мали можливість виступати, оголошувати свої гасла. Нашим принципом було мовчазне нагадування, мовчазний протест. РНС мали мікрофони, підсилювачі. Ми відійшли вбік і припинили флешмоб. Активісти РНС – по звірячому знищили виставку і плакати з портретами героїв УНР і героїв Криму, які були кинуті під ноги «новим матросам».
    А тепер подивимось, що покажуть російські ЗМІ і чи не будуть ці кадри легалізацією «виборів» путіна-3 в анексованому Криму. Чий це сценарій? Хто кому ворог? Тому я не беру участь у акціях РНС, хоча й свій час симпатизував Саакашвілі та запрошував його на свої події в Одесі та в Києві. Сьогодні Міхеіл – рупор кремля і суцільна #зрада.
    От це дякую, тепер все зрозуміло. Хто, де і коли. Хто робить, можливо і не без помилок, але виправляє, а хто є рупор кремля та суцільна зрада. Слава Міхо як завжди!

10. Вверх #45689
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    Короче, подводя итоги сегодняшнего дня.

Сначала потеряли грузовик.
    Потом начали воевать с металлоконструкциями.
    В процессе неравной борьбы конструкции нанесли ответный удар и несколько борцунов пострадали.
    Потом собрались идти к дому Президента, шли долго, а когда пришли оказалось, что президент в Кувейте.

Ну вот, а тут придумывают разные причины, почему мы сюда ходим.
    Где же еще такую комедию увидеть можно?

11. Вверх #45690
    User banned
    Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение

В процессе неравной борьбы конструкции нанесли ответный удар и несколько борцунов пострадали.
    Потом собрались идти к дому Президента, шли долго, а когда пришли оказалось, что президент в Кувейте.

Так ты кацап?

12. Вверх #45691
    Цитата Сообщение от Yura 106 Посмотреть сообщение
    От це дякую, тепер все зрозуміло. Хто, де і коли. Хто робить, можливо і не без помилок, але виправляє, а хто є рупор кремля та суцільна зрада. Слава Міхо як завжди!
    Потеряли почему то(все мы знаем почему) в моем посте отзыв Саакашвили на это "творчество"?

14 хв ·
    Виявляється це убозтво, яке Порошенко весь час ставить на Майдані - мистецтво і у нього є автор, який називає себе художником.
    Цей типаж підсів на голку фінансування Банкової минулої осені, коли Порошенко знадобилися металеві конструкції для захисту від маршів. Барижні гроші призводять до сильного перекосу свідомості, яке переходить у марення типу «Саакашвілі - рупор Кремля». А як на мене, то такі продажні діячі - кращі корисні ідіоти, як для Кремля, так і для клубу друзів Кремля в Україні - місцевого олігархату.
    Последний раз редактировалось Жемчужинк@; 18.03.2018 в 22:27.

13. Вверх #45692
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    Потеряли почему то(все мы знаем почему) в моем посте отзыв Саакашвили на это "творчество"?

14 хв ·

Это не отзыв, это поток бессвязного говна, сорри.
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

14. Вверх #45693
    Живёт на форуме Аватар для Ларсс
    Цитата Сообщение от Dmitry124 Посмотреть сообщение
    Так ты кацап?
    обоснуй))
    Да пребудет с нами сила!

15. Вверх #45694
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Далее будет еще веселее.. следующие шаги это походы и блокировка гос органов и обещают это на местах во всех городах.. и самое долгожданное выбор претендента в президенты ( жду больше всего )))
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

16. Вверх #45695
    User banned
    Гарант коррупции и титушками не побрезговал

17. Вверх #45696
    Сакварелідзе під час маршу за відставку Порошенка

https://www.youtube.com/watch?v=aRBWeNcmQIo

18. Вверх #45697
    Не покидает форум Аватар для Dejka

Даже гадин перфоманс оказался скучнее

19. Вверх #45698
    Постоялец форума Аватар для WIN
    Цитата Сообщение от vip tanya Посмотреть сообщение
    Гарант коррупции и титушками не побрезговал

титуханы ведут себя как порохоботы

20. Вверх #45699
    Деревянко: Порошенко выстраивает в Украине диктатуру угодную для Путина 18.03.18

https://www.youtube.com/watch?v=ESEIE7r0W_k

21. Вверх #45700
    Деревянко: цель Порошенко – стать самым главным и богатым олигархом в Украине

https://www.youtube.com/watch?v=0JVabljPbik

Ответить в теме
Страница 2285 из 2972 ПерваяПервая ... 1285 1785 2185 2235 2275 2283 2284 2285 2286 2287 2295 2335 2385 2785 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права