Назар Приходько
18 ч ·
Порохобот Нойнєц тут пост накатав про те, що він пишається створенням
шевронів з написом "Мародеры Вальцмана". Пишається участі у цьому проекті ще одного "какаочерпія" Пилипа Духлія...
Упустимо той факт, що під час активної фази Революції Гідності Нойнєц організовував тітушню на "антимайдан", і взагалі є російським імперцем. Опустимо і той факт, що на найпершій акції по Крисіну я його не побив (шаную домовленості, ситуативне перемир'я, спільну мету і т.д.). Я хочу порадити Нойнєцу новий проект:
Пропоную запустити лімітовану серію футболок з написом ЦАП (ну і логотип відповідний придумати). Не подумайте нічого такого: лімітована серія призначатиметься винятково для "провладних блоґерів", а абревіатура "ЦАП" означатиме "Цінний Агент Порошенка".
Її можна з гордістю вдягати на всі подальші зустрічі з ґарантом, а також, вона чудово доповнюватиме ідивідуальні та колективні селфі, які можна буде підписувати "ПОП и ЦАП", в російськомовному варіанті - "ПАП и ЦАП".
Також її можна дарувати як ексклюзивний подарунок найпалкішим підписникам того ж таки Нойнєца. Тільки в такому випадку абревіатура розшифровуватиметься дещо інакше, а саме - "Цільова Аудиторія Порохоботів". Головне - зволікати не можна, бо насправді у ЦАП залишилося дуже мало часу. Вже в 2019-му футболка не тільки втратить актуальність а й набуде зовсім іншого сенсового навантаження. То ж вперед! "ЦАП" ™
Социальные закладки