Найдорожчим весіллям в Україні, яке гулялося 09.09.09, українські ЗМІ одностайно називають весілля доньки народного депутата від Партії Регіонів Юрія Іванющенка -Яни і її нареченого-француза.
Івнющенко ніколи не подавав в суд на подібні публікації. Взагалі в Україні він буває дуже рідко, живе в Монако, де його дочка Яна і знайшла собі нареченого.
Віктор Федорович в урочистому тоні, як він завжди виголошує об'єднання Заходу та Сходу, подякував молодим за єднання: "Донбасу з Монако". "Це так прекрасно", - виголосив Янукович.
"Ви знаєте, я нещодавно приїхав з Монте-Карло. Але коли побачив цей зал... Я вам скажу - Донбас круче", - продовжив Віктор Федорович. А в кінці він видав справжній хіт: "Будьте щасливі, як море Монако, як терикони Донбасу". *потрібно відзначити що логічно зв'язку я не вловив*
Максим Галкін, який виконував роль тамади на весіллі, не міг стриматися, щоб не прокоментувати виступ Федоровича: "Це так прекрасно, об'єднати Донбас і Монако, і щоб нікому не було образливо, столицею треба зробити Єнакієве".
В перервах між кривлянням Галкіна народ розважав романтичний Меладзе, Ерос Рамазотті співав більше години. Але попри таку зіркову програму, величезні кошти, ввалені в декорації та на гонорари, весілля було нудним до неможливості.
http://zaua.org/pg/news/newsmaker/re...iz_Monako_FOTO
Добре людям живеться в кризу. Всім би так жилося ... ех...

Тема:

Наверное фракция БЮТ.

Социальные закладки