Показать скрытый текст
| ||
Тема: Проблемы Крыма
Захоплення південного регіону і відсіч України від морів, було основою для знищення її, як держави. На це робили ставку, будували плани, але не зрослость. Я б подякував за все у першу чергу тим ВБОЛІВАЛЬНИКАМ, які тоді підтягнулись зі стадіону і активно втрутились у процес. Без них ситуація могла розвиватись по любому сценарію. Ніхто з покидьків не очікував такої кількості людей саме на передовій...
А місцеві.., що місцеві? Це зараз частина з них така активна та непримирима.
Он, навіть серед тих, хто до того активно вболівав за Росію і тут, на форумі, проштовхував ідею "ягаварюпаруски", прокинулись "патріотичні почуття"...
А тоді що було: заробітчани були на роботі, сила-силенна "патріотів" - сиділи вдома і очікували повідомлень з полів "битв", а нечисть - та хто і де: хто там, на місцях битв, хто за "клавою" та строчили/рапортували на весь світ і в першу чергу - родичам на Росію, щодо недалекої перемоги "узкого міра" і тотального "ягаварюпарускі"...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 25.01.2018 в 15:22.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Количество крысиян-мудозвонов, превышало критическую массу в Крыму, ну а в Одессе, этой крикливой шоблы оказалось за мало для бучи.
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Да, было дело... помню как сейчас. Треть стадиона просто встали, снялись с мест и ушли ТУДА. А по трибунам поползли слухи. Кто был с детьми - все уходили домой, подруга моя тоже ушла. Мы до конца матча болели за Черноморец. А поскольку наш фан-сектор весь ушел на передовую, выходило довольно тихо и тогда включились болельщики Металлиста и громко вместе с нами поддерживали Одессу и Черноморец.
Пишу и мурашки по спине.
Тот день все решил. Как же страшно было(
Нажаль, все досить швидко забувається...
А тому "народжуються" міфи, та надумані героїчні подвиги. А не втрутилась би тоді ця маса людей і, дякуючи бездіяльності Фучеджі, над Одесою замайорів би стяг ще якоїсь "пендоросії", а ми зараз вклонялись би монументам забутих вождів, та прославляли якого-небудь давидченко/кваснюко/болванюко/марадону...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ситуація з алкоголізмом в окупованому Криму загрозлива
За даними 2017 року, понад 27 тисяч кримчан страждають на алкоголізм, і ця цифра «жахлива». Про це заявила на прес-конференції у Сімферополі головний позаштатний спеціаліст-нарколог російського «міністерства охорони здоров'я» окупованого Криму Марина Шоренко.
За її словами, виведення з запою й лікування алкоголізму без сторонньої допомоги «майже неможливе й небезпечне», повідомляє рупор окупаційної влади півострова «Крыминформ».
У Севастополі також ситуацію з алкоголізмом вважають загрозливою. За словами в.о. начальника головного управління споживчого ринку та ліцензування міста Маріетти Чернічкіної, в місті «значно зросло споживання алкоголю й кількість злочинів у стані алкогольного сп'яніння».
Крим і Севастополь погіршили свої позиції в «Національному рейтингу тверезості – 2017» сусідньої Росії. Як повідомляє проект «Трезвая Россия», за рік анексований Крим опустився в рейтингу на 23 позиції: з 29-го місця минулого року він змістився на 52-й рядок у нинішньому. Севастополь же втратив двадцять одну позицію, опинившись на 41-му місці.
Як відомо, міжнародні організації визнали окупацію й анексію Криму незаконними й засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.
Джерело: Крим.Реалії
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
от эти укро дрг! и в 2016 комарят маскальский спецназ)
Может просто жертве боярышника приписали геройскую смерть?)
– Но ведь землетрясения не было.
– А жертвы есть.
Последний раз редактировалось lumar; 27.01.2018 в 15:10.
Ага,подох героически отражая натиск пришельцев с Альфа-центавра
Moscovia delenda est!
А может он эта..... повторил «анальный подвиг» кИзяка Бабая, но только - со смертельным исходом?
Ось і смоктанув Сцікло у Хуйла.....
Показать скрытый текст
скрин с севаст. форума
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки