Коли вся правоохоронна система, керована Президентом і міністром МВС, мобілізована для переслідування політичних противників, критиків влади, громадських активістів, борців з корупцією, владу в країні повільно і впевнено захоплює кримінал. Це не просто кримінальники і відщепенці - це кримінал якому належать в Україні поліцейські, силовики, прокурори. Вони впевнені - країна належить їм. І вони мають право розпоряджатися не тільки бюджетами, земельними ділянками, громадськими ресурсами - але і життями людей. Їх великі боси можуть лишити будь-яку людину громадянства, з мішком на голові відправити за межі країни, дати чималий термін будь-якому критику влади, але відпустити на волю «свого» - члена системи або того хто їй вірно служить - якщо у нього достатньо грошей, є родинні зв'язки в системі, є вплив і заступництво,
Вбивство Ірини Ноздровської - це наслідок влади цієї злочинної системи. Вона дозволила собі боротися з несправедливістю, не йти на компроміс, не злякатися погроз. Її вбили. Як побили полтавську суддю Ларису Гольнік за її непохитну позицію, як переслідують суддю Ларису Цокол, яка прийняла незалежне від Банкової рішення, як кинули за грати трьох бійців «Донбасу» за участь в акціях протесту під Верховною Радою. Як переслідують ще тисячі інших сміливих, чесних і непохитних українців. Це все ланки одного ланцюга.
Немає сенсу просити у влади захисту і правосуддя. Ця влада сама і є першопричиною цієї ситуації.
Завтра обурені громадяни йдуть до МВС і СБУ вимагати справедливості. Я закликаю приєднається до них всіх небайдужих. Чи буду я завтра серед них? Буду. Душею і серцем. Я буду з вами - але не поруч і не на трибуні. Прийдуть мої соратники і друзі. Що б армія інформаційних шахраїв не повідомила усім, що Саакашвілі використовує смерть цієї сміливої жінки для власної політичної вигоди. Ще я закликаю всіх журналістів не залишитися осторонь. Прийти туди, включити свої камери, написати правду про те, що відбувається. Я закликаю справжніх політиків уважно стежити за ситуацією і бути готовими вийти на вулицю і захистити право людей на справедливість. Зробити це не тільки на вулиці, але у владних кабінетах. У Верховній Раді, в кабінетах правової системи.
Влада сподівається, що люди зберуться, пообурюються - випустять пару і розійдуться. Я думаю прийшов час нам всім не розходиться, поки вимоги людей не будуть виконані. Поки не буде знайдено вбивць. Поки не полетять голови поліцейського начальства - зажерлися на своїх постах і прикривають кримінал при владі. Поки до людей не вийдуть судді, прокурори, чиновники, силовики відповідальні за те правове беззаконня, яке накрило хвилею нашу Україну. Поки вони не вийдуть і не будуть відповідати за ситуацію в країні.
Социальные закладки