Та будь-який приватний канал саме для того і існує, щоб через його "рупор" злодій міг голосніше за всіх гукнути: "Тримай злодія!"
І це стосується всіх "кишенькових" каналів, включно з одеськими...
|
Та будь-який приватний канал саме для того і існує, щоб через його "рупор" злодій міг голосніше за всіх гукнути: "Тримай злодія!"
І це стосується всіх "кишенькових" каналів, включно з одеськими...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Жалкое предновогоднее зрелище по зомбиканалам, подбуханый проворовавшийся боров напялил военную форму и лыбится на фоне несчастных военнопленных, для трупоеда Вальцмана ничего святого не осталось, такой же неадекватный как его шоколадная шобла которая делает ему этот пиар проект
ТОФ отдыхает и нервно икает.......
Разве это пользователи ОФ виноваты, что жирная мокрица рядится в военную форму, доводит до крайности людей воровством, тарифами (с января опять повышается электроэнергия) и катает своего калеку сынишку за деньги бюджета по курортам? Люди разумеется возмущаются, проклинают и то, что пишется это десятая часть той ненависти к этому вору, предателю, барыге, ненавистной твари которая превратила Украину в нищий инкубатор поставляющий мойщиков горшков в Европу и водителей на европейские трассы! Зато ОПГ Рошен процветает!
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
А я не кацапье и их риторика меня не колышит. Я украинец и живу в Украине. Даже не слушаю риторику врагов. Как и басни кнура. Знакомая уехала в Литву логистикой заниматься, вторая в Польше батрачит, муж ее на трассах пашет на немецких господ. Спасибо кнуру за это, живем по-новому.........
Народ безмолвствует....(с)
Если это действительно так и есть то что мне прыгать от счастья как жирная свыня на камеру попозировала за столом с картами? А про уехавших знакомых я уже написал. Вообще пишу лишь то, что сам наблюдаю своими глазами и происходящее в кругу моего общения. Так что пропаганду попрошу мне не приписывать.
Дмитро Гнап
6 мин. ·
Підсумок року, що минає, найкраще проявився на цьому фото президента Порошенка. В камуфляжному пікселі та в береті. Так, він справді хоче виглядати хунтою. Щоб усі боялись. Щоб не насміхались. Але, як хунта може поєднуватися з численними бізнесами, від яких ледь не лусне президентська декларація? Нам навряд чи скажуть.
Весь рік промайнув як скажена карусель перемог і зрад. Позитив від визволення наших полонених - справді великого здобутку влади, був суттєво підмочений вчорашнім рішенням підняти тарифи на електоенергію. Смачний шматок в 10 мільярдів гривень, що витягнуть в наступному році з наших кишень і розділять між собою олігарх Ахметов та фінансисти Порошенка - партнери по енергетичному бізнесу.
Позитив від отриманого безвізу перекреслений атакою влади на НАБУ та позбавленням громадянства Саакашвілі. Під кінець року не полишає стійке відчуття, що з цією владою ніколи не можна розслаблятись. Бо, навіть, за гідними рішеннями і вчинками, обов'язково встругнуть якусь підлість. Це як купувати овочі на привокзальному ринку. "Дайте кіло цих помідорів" - "Будь ласка. Ой, тут кіло п'ятсот. Залишаємо?" - "Ну давайте..." Взяв, прийшов додому, зважив: триста грамів не доважили. "Ви мене минулого разу обважили!" - "Шо? Хто? Я? Не може бути, це у вас щось з вєсами. Не хочете, не беріть. Слєдущій покупатєль! Шо вам?"
Хочете НАБУ? Ось вам НАБУ, але з ручними клоунами-аудиторами, щоб могли за сигналом з АП в разі чого розігнати це НАБУ нафіг. Хочете електронні декларації? Нате! Але так, щоб нікого не покарали за валізи кешу і маєтки, записані на тестів, бабусь, свекрух, і бабусь свекрух. Хочете антикорупційний суд? Можна. Тільки так, щоб відсіяних міжнародними експертами зашкварених кандидатів, можна таки призначити рішенням ручної Кваліфікаційної комісії суддів.
Управління країною та реформи владою сприймається не як можливість увійти в історію, особистим прикладом показуючи жертовність і лідерство. А як шанс намахати, ошукати суспільство і вициганити особисто для себе і свого оточення якийсь додатковий зиск та прибуток.
Верховний Го-лов-но-тор-гу-ю-чий. Таким увійде в історію президент Петро Порошенко. В який брутальний військовий однострій він не вбирався б.
![]()
Народ безмолвствует....(с)
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Что делать, если к сожалению такова горькая реальность нашей жизни ! По твоей логике мы должны на черное говорить белое ?
А чем лучше вы порохоботы, как и вата слово в слово кричащие "Кто же еще, если не он !", "Не раскачивайте лодку !" , "Ну и что, лишь бы не было войны !" ...
Вы не видите, что вокруг происходит ? Почему богатые богатеют, а бедные еще больше беднеют ? Вы такие же как и вата - терпилы ? И вы тем больше любите барина, чем больше он вас оббирает и гнобит ???![]()
Это все их бахвальство до первого столкновения с нашей "отреформированной" медициной с постановкой приговора (упаси боже лично его!!!!) типа "рассеянный склероз", до первого "отреформированного" суда после ДТП с "мазератти" или подобному в Харькове...... Тогда каждый и увидит его полное бесправие и ничтожность перед ОПГ Рошен и всякими "пасторовскими", "югикиными" и пр. головорезами.))))
Социальные закладки