Сообщение от
wappoltava
В мене "печаль" інша, скасування 793/794 "Дніпровські Зорі" Харків - ім.Шевченка. На неділі не міг чесно дослідити теми всі(на роботі "завал"), сьогодні винайшов час дослідити що сталося та як, це буде моє дослідження, тільки моє, поїхали.
- розпочну з теми маршруток та автобусів, тому що на ділянці Полтава-Кременчук останніми роками ними користують досить часто.
Кременчуцькі водії автобусів та маршруток мабуть найгірші що я бачив(те що в них в вже багато аварій з летальними випадками), їхам недавно з одним, то він по телефону хвилин 40 своєму колезі водію з Кременчука розповідав як в Кременчуку тому до місця призначиння добратися, то був треш я вам кажу, хлопці що біля нього сиділи щось сказали тому про навігатори та смартфони, ви б бачили потім реакцію водія....
І так, панове розпочнем моє дослідження, на чому воно базуватись, то виключно на моїх дослідженнях.
З нового графіку потягів 793/794 випав, чому подумав я, адже раніше потяг "Дніпровські Зорі" Кременчук-Харків-Кременчук заповнений був майже під 100%, та як він став збитковим, про це і поговоримо. Він став збитковим з того часу коли його продовжили до ім.Шевченка, потім коли пустили 127/128 Харків-Ковель зовсім.
- чому так сталось?
я продивився новий графік потягів 2017/2018, запам'ятав ще давненьку заяву Кравцова про запуск НЄ Харків-Одеса, "нитка" потяга 8 Одеса-Харків та потяга 18 Ужгород-Харків(від Вакуленців до Харкова) майже збігається з ниткою потяга 794 шевченка-Харків від Кременчука до Харківа, різниця в хвилинах( В 794 раніше міняли по Полтаві-південній локомотив на ВЛ82 часом). Обурює інше: Кравцов та причетні знали вже в жовтні точно що 793/794 йде під відміну та мовчали...
- чесно кажу неділю робив важко( з 7 ранку до 20 вечора, ніколи було привернути на це увагу реально), а де ж кременчуцькі активісти фейсбука наприклад Андрій Баль, чи ютубер та голова профспілки Москалець???
- вони мабуть співзасновники таксі-маршруток служби 15-56 в Кременчуці на мою думку, тому коли Кременчук програє в залізничному сполученні то служба 15-56 завжди в виграші.
Що робити далі: так як нитка занята, то треба реформувати повнісю роботу всієї кременчуцької вагонної дільниці. Чомусь вагони від "Столичника" на Київ вночі їдуть та на Бахмач... Чогось у багатьох потягів зупинка по кременчуку 25 хвилин, то вже тоді вагони від "Лтави" та "Кремня" по одному в 59/60 чи 375/376 як сидячі в обидві сторони вцепити, в 7/8 також би, а на Кременчк-Бахмач "дрова" від Кременчук-Кобеляки...
Не знаю, що дума пан Кравцов, але я вранці коли з Полтави по автодорозі М-22 назустріч з 7 ранку до опів на 9 бачу назустріч до 20 автобусів та маршруток Кременчук-Полтава та Кременчук-Харків, це повний потяг людей що не змогли поїхати залізницею, ось такі досягнення залізниці на дільниці Кпеменчук-Полтава-Харків
Социальные закладки