| ||
т.е судя по карте, в Италии супер доходы у громадян)) ну это же ложь и да,поинтересуйтесь сколько стоит там отопление и электричество, ну и еще отзыв про медобслуживание,раз уж на то пошло
Я конечно в шоке от сервиса!!!!! Прошлой зимой так в частную клинику вены убирать ходила, в пригороде Милана. Кучу денег заплатила , а он мне спереди лишь кое- что убрал , а сзади и не взглянул. Я уже привыкла к такому отношению в Италии , поэтому не церемонюсь, сразу высказала своё недовольство, отношение вмиг изменилось. Молчу о стоматологии! Всё печально !!!! Начиная с бьюти сферы, заканчивая медициной, у большинства специалистов руки растут не из того места, а другая часть не заморачиваться. Видимо клиентов всё устраивает !!!
Show less
REPLY
Последний раз редактировалось zarema; 14.12.2017 в 23:12.
ого, может у всех депутатов это из з/п высчитать...
Фагот Коровьев @Lucius_J_Brutus
57 мин.57 минут назад
Горбатюк на 112: благодаря бездействию Верховной Рады потрачено 250 млн грн на судей, у который истёк срок полномочий. Им платится з/п, а они фактически ничего не делают, а в это же время некоторые дела по соратникам янукОвоща лежат в судах без движения по два года.
Леонід Маслов разом з Roman Maselko та 10 іншими особами.
23 хв ·
Позавчора виступав на річному звіті Громадська рада доброчесності як екс-член і теперішній адмін, а тепер можу сміливо заявити, що, незважаючи на всі негаразди, завтра настає нове життя.
В небуття підуть 4 діючих касаційних суди разом з усіма Ємельяновими, Солодковими, Сибігами, Мальвінами і іншими Артемонами на Мерседесах. В останні дні вони влаштовували справжні прощавальні бенефіси, штампуючи остаточні «справедливі» рішення направо і наліво. Обізнані люди кажуть, що з шаленими знижками. Мені навіть самому «пощастило» стати випадковим свідком їхнього бєспрєдєлу.
Скільки б не було «помилок» з поточним складом (хотілося б значно краще), старий склад іде — сьогодні, 14 грудня 2017 року, їхній останній день. Мародерство скінчилося.
І воно точно не буде продовжено. Принаймні в таких масштабах і такою зухвалістю, як раніше. Поточна ситуація була породжена в основному не самим кадровим складом суду, а пануючим відчуттям вседозволеності і безкарності, круговою порукою і телефонним правом. Тепер ця система якщо не зруйнована, то сильно поламана завдяки гласності і громадському контролю.
І великі надії особисто я покладаю на новий склад Верховного Суду. На Александр Мамалуй, Елена Кибенко, Anna Vronskaya, Konstantin Pilkov, Дмитрий Гудыма, Наталя Антонюк і багато інших. На Голову Верховного Суду гідну і поважну людину Валентину Данішевську.
Мої сподівання настільки великі, що я навіть не буду більше озвучувати прізвища, яких я б не хотів бачити в списках найвищого органу судової гілки. Вирогідно, не вони, а решта продиктують нам нашу долю. Хотілося б. Бо від стану нашого правосуддя залежить швидкість нашого поступового спуску з пальми. Туди, до цивілізованого світу...
Бажаю цьому складу Верховного Суду удачі і натхнення. Будь ласка, насолоджуйтесь своєю великою роботою і не розслабляйтесь. Ми будемо пильно і щоденно спостерігати за вами.
Окупантам бажаю швидко і болісно виздихати.
Хорошим людям — кохатися.
З Новим судом, шановні!
15 грудня 2017 року
День працівників суду
Посли країн G7 висловили підтримку НАБУ
https://www.youtube.com/watch?v=BDJQNj3MfXw
ЦПК/Шабунін @Shabunin
1 ч.1 час назад
InfoResistПодлинная учетная запись @InfoResistСбушникам не сподобалось, що НАБУ розслідує махінації при закупівлі бронемашин на заводі Порошенка. В СБУ вважають, що суди не мали права дозволяти НАБУ вилучати документи на заводі Порошенка, бо вони начебто містять держтаємницю.
СБУ завела дело на НАБУ за разглашение гостайны при расследовании по заводу Порошенко
Последний раз редактировалось An-na; 15.12.2017 в 13:56.
Економічна правда @epravda
4 ч.4 часа назад
СхемиПодлинная учетная запись @cxemuСхеми: Мільйонер Фукс і Хомутиннік літають одним приватним літаком
2 ч.2 часа назад
Мільйонер Фукс каже, що відмовився від громадянства Росії і має бізнес-інтереси в Україні – «Схеми»
пропагадисты Пороха получили команду активно успокаивать людей? а что к примеру останется от нашего города до выборов от русского фашиста Озолопулуса, которого крышует Порох?
российские фашисты даже на военные объекты нападают используя власть и коррупционную составляющую, не сильно ли жаден действующий Президент?.
Беги Петя, беги (с)
российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации
ооо с новым бюджетом у них еще выигрышей прибавится(((, надеюсь это скоро закончится
unian @unian
ГПУ не знайшла порушень у деклараціях Ляшка, Хомутинніка та ще 4 депутатів
ZIK.UA @ZIK_IA
2 ч.2 часа назад
Телеканал ZIK заявляє про спробу рейдерства http://zik.ua/news/2017/12/15/telekanal_zik_zayavlyaie_pro_sprobu_reyderstva_122 7033 …
Так совок попіклувався про те, що їх було якмога менше!
Для цього тоді працювали над цим питанням, починаючи з "жовтенят", потім "пресували" мозок "піонерів" та "комсомольців".
А зараз ми маємо те, що маємо.., правда, всі вони вже старі, але геть без політичного мозку: "Будь готов - всегда готов!"...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки