Совсем скоро год, как Майдан завершился расстрелом Небесной Сотни и убедительным побегом "легитимной власти"... Хоть до сих пор непонятно - от чего или от кого они так драпали?
Казалось бы - ура, справедливость торжествует, зло наказано и впереди только светлое будущее!
Но, вот нет, почему то, ощущения победы... Какая то недоделанность, недосказанность... мутноватость, какая то присутствует... и чем дальше от дней и ночей Майдана, тем мутнее и непонятнее...
За что ж боролись? За что люди полегли? Такого ли финала ожидали мы все ?
Вопросы... Много вопросов, на которые нет однозначных ответов...
"В спорах рождается истина" - а где ж и спорить, если не на форуме?
Поищем истину, соратники и оппоненты?
Данная тема предназначена для свободного общения на политические и околополитические темы. Флуд и оффтоп в разумных пределах допустим. Разумность пределов определятся модератором "на глаз".
Приятного общения
Не так важливо те, ХТО має очолювати нашу державу, як те, ЯКОЮ вона має бути. Якщо вам не все одно, і ви знаєте як зробити нашу державу Україною нашої мрії - приєднуйтесь. Діліться своїми думками та пропозиція в соц.мережах з хештегом #ЗнаюЯк(https://www.facebook.com/hashtag/%D0...84894538197998)
Ви знаєте, що я ніколи не заявляв про президентські амбіції. Не збираюся робити цього й сьогодні. Влада, як така, мене не цікавить.
Я ніколи не співпрацював із жодними політтехнологами, не обговорював з ними навіть гіпотетичні політичні плани. Ніколи не замовляв соціологічним компаніям дослідження на тему своїх президентських чи інших політичних рейтингів. І взагалі до публікації таких рейтингів ставлюсь стримано. А ще більш стримано - до їх обговорення, оскільки вважаю, що в країні сьогодні є точно більш важливіші речі для обговорення.
Я ніколи не давав жодних обіцянок політикам чи бізнесменам. І, чесно кажучи, з посмішкою ставлюсь до конспірологічних теорій, що, мовляв, мене хтось фінансує чи «веде», або хтось за мною «стоїть» чи мною маніпулює.
Я є абсолютно самостійною, самодостатньою і фінансово незалежною людиною, яка заробила свої гроші чесною працею. І це, до речі, дозволяє мені, в тому числі, підтримувати тих, хто потребує допомоги. Я надаю таку посильну допомогу регулярно і це приносить мені велике задоволення.
Зокрема, нині я частково оплачую навчання трьох українців у Стенфордському університеті, одному з найкращих вишів в світі. Я свідомо прийняв таке рішення і став ко-спонсором програми Ukrainian Emerging Leaders.
Я, до речі, і сам зараз навчаюсь в Стенфордському університеті, вивчаючи процеси розбудови політичних інституцій, державотворення, економіки, права. І роблю я це зовсім не для того, як декому мариться, щоб «вивчитися на президента». А для того, щоб мати змогу предметно ставити запитання та висувати кваліфіковані вимоги представникам влади. Так, я ще не став непересічним фахівцем в кожній з цих галузей, але з кожним днем я все більше і більше розумію зміст, форму, а головне, глибину тих завдань, які стоять перед нами.
13 років тому, на самому початку Помаранчевої революції, наша група перервала свій гастрольний тур. Тоді я пояснив свій вчинок так: «Я можу принести значно більше користі своїй країні як громадський діяч, ніж як музикант». Ці слова резонують мені й сьогодні.
Після Революції Гідності я твердо пообіцяв сам собі, що більше ніколи, ні за яких обставин не буду стояти осторонь тих процесів, які відбуваються в нашій країні. Це — моя справа, як і справа кожного з вас. Це справа всіх громадян України.
Я був би щасливий, якби моє життя було пов’язане з творчістю, з тою річчю, яку дійсно дуже люблю. Дуже хотів би, щоби рівень політичної культури, розвиненість інституцій, державного апарату в Україні дозволяли мені взагалі ні про що інше, окрім творчості, не думати і на цьому концентруватись.
ЧИТАТИ далі https://tinyurl.com/yae36q48
Я очень извиняюсь,это убийственная самокритика или Вы себя относите к среднему поколению?
Ps. Молодежь, сама научится полит.грамоте (методом проб и ошибок) Не приведи,Господь если она пойдет по жизни,ведомая бывшими коммунистами.
Пане з Овідіополя (сепаратист?), я жалкую, що Ви або не вмієте читати, або не вмієте сприймати прочитане, що практично дає однаковий результат.
Якщо Ви не помітили, то я писав не ПРО СЕБЕ, а про ПОКОЛІННЯ, тобто, загалом за всіх і за тенденції цього процесу.
Так, серед будь-якого з поколінь є представники різного ряду "спектра", але це не змінює картину в цілому.
А той шлях, щодо якого Ви, він вигідний саме путлерівцям та сепаратистам і в класиці жанру називався - "ЕВОЛЮЦІЙНИМ"...
Жаль, але на такий шлях потрібний великий відрізок часу. І коли це настане, може вже й не бути потреби в цьому...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Светлана Залищук, народный депутат, - гостья "112 Украина", 12.12.2017
Думаю дело Саакашвили , подобрать плохо лежащую власть в Украине , сделает кто-то , кто появится за пол-года до выборов , причем без всех этих прыжков по крышам .
Рауль Чилачава
Вчера в 10:08 ·
А почему нет митингов в поддержку власти? Где марши порохоботов? Где миллионы людей, которые считают, что реформы идут, жизнь стала легче и веселее? Не пора ли собраться? Не за деньги, а по совести? Где работники прокуратуры, Кабмина, МВД, министерств и ведомств, где сотрудники СБУ в масках Гая Фокса? Покажите, что есть довольные, сытые, уверенные в завтрашнем дне граждане страны, а не купленные и оболваненные российской пропагандой людишки. Не боты на ФБ, не продажные блогеры, а патриоты. Люди, которые стабилизируют лодку, построили будку и гребут верным курсом. Покажите так, чтобы не с дрона снимали, а с околоземной орбиты. Клетчатое одеяло с портретами реформаторов можно одолжить у Шабунина, кстати. Это я уже тролю, свой флаг пошьете. Да и зачем шить, Насиров, Бойко, Ляшко, Грановский, Луценко - они вместе с Вами пойдут, в одной колонне.
Рауль Чилачава
А почему нет митингов в поддержку власти? Где марши порохоботов? Где миллионы людей, которые считают, что реформы идут, жизнь стала легче и веселее? Не пора ли собраться? Не за деньги, а по совести? Где работники прокуратуры, Кабмина, МВД, министерств и ведомств, где сотрудники СБУ в масках Гая Фокса? Покажите, что есть довольные, сытые, уверенные в завтрашнем дне граждане страны, а не купленные и оболваненные российской пропагандой людишки. Не боты на ФБ, не продажные блогеры, а патриоты. Люди, которые стабилизируют лодку, построили будку и гребут верным курсом. Покажите так, чтобы не с дрона снимали, а с околоземной орбиты. Клетчатое одеяло с портретами реформаторов можно одолжить у Шабунина, кстати. Это я уже тролю, свой флаг пошьете. Да и зачем шить, Насиров, Бойко, Ляшко, Грановский, Луценко - они вместе с Вами пойдут, в одной колонне.
Потому что в реальности их не существует. Они есть только в интернете и воображении лиц вроде Ани. В реальности нет людей, которые бы поддерживали свое уничтожение тарифами/налогами, нищету и бесправие что творят бандиты.
В политику не собираюсь, но дам совет. Как пользователи отреагировали на флешмоб Вакарчука #ЗнаюЯк
После долгих обсуждений в интернете пойдут ли влиятельные деятели искусства в политику фронтмен группы «Океан Ельзи» заявил, что политическую карьеру строить не планирует. При этом известный музыкант поделился идеями, как реформировать страну и запустил флешмоб #ЗнаюЯк, чтобы украинцы тоже смогли дать советы относительно изменений в государстве.
Что предложил Вакарчук
Певец заявил о необходимости провести ряд реформ:
создать Антикоррупционный суд
изменить избирательное законодательство
создать новый Центризбирком
провести реформу госслужбы
реформировать СБУ
провести действенную приватизацию
прекратить политический лоббизм
изменить правила поведения политиков
привить принцип ответственности политических деятелей
ввести культуру прозрачной коммуникации
публично очертить границы дозволенного
Он отметил, что не видит себя президентом и запустил в соцсетях флешмоб.
Не все верят, что в политику он не пойдет
Ряд пользователей не поверили отказу звезды от политической карьеры. Они считают, что обращение Вакарчука может стать первым шагом его кампании.
Поддержка
Флешмоб собрал много идей по поводу изменений стране. Многие украинцы поддержали предложения Вакарчука, а некоторые выдвинули совершенно другие версии.
Даже министр иностранных дел Украины Павел Климкин отчасти согласился с музыкантом и присоединился к флешмобу.
Это всё равно что уговаривать белых медведей не кушать людей, когда они голодные. Поэт есть поэт. Главный вопрос это ввод частной собственности на землю.. Это понимали даже большевики ещё в далёком 1917г. Но социалистическая система у нас сохраняется. Лохотронщики хреновые.
Это всё равно что уговаривать белых медведей не кушать людей, когда они голодные. Поэт есть поэт. Главный вопрос это ввод частной собственности на землю.. Это понимали даже большевики ещё в далёком 1917г. Но социалистическая система у нас сохраняется. Лохотронщики хреновые.
Вакарчук :
...Я повторюсь ще раз: я особисто не маю владних амбіцій. Я з радістю підтримаю того політика, владного чи опозиційного, чи партію, яка представляє його чи її, якщо вони спроможуться виконати ці 10 пунктів.
Ніколи, за жодних обставин не підтримаю того, хто не зможе виконати хоча б одного з них. Байдуже, закінчується його чи її прізвище на «-ко», чи на щось інше.
В кінці хотів би звернутись саме до політиків.
Панове політики, шановні борці за владу! До найближчих виборів ще півтора роки. У вас є час почати ці необхідні реформи, здійснювати ці необхідні кроки. У вас є час довести нам, виборцям, що ви справді любите свою країну. Час дійсно ще є, але його залишається все менше. І годинник цокає…
Якщо вам не все одно, і ви знаєте як зробити нашу державу Україною нашої мрії – не мовчіть. Діліться своїми думками та пропозиціями в соціальних мережах з хештегом #ЗнаюЯк(https://www.facebook.com/hashtag/%D0...84894538197998).
Рауль Чилачава
сытые не выходят на митинги...блин...Шо за странный вопрос?
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки