ДРУЗІ, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !
Може хтось вже знає, але особисто я повинен про це написати !
Отже, справу відносно Саакашвілі, центру Бендукідзе, Володимира Федоріна та інших прихільників Президента Грузії веде особисто колишній прокурор сил АТО, подонок і фсбешний агент Костянтин Кулик.
Це той негідник, який збагачуваася на війні.
Саме цю мразоту, особисто я, Олександр Ружанський, викрив у корупції, зробивши розслідування його злочинної діяльності, яке було покладене в основу кримінального провадження проти нього, яке зараз вже рік знаходиться в суді, де я є офіційним свідком.
Костянтин Кулик, є особою, яка особисто, в січні 2014 року допомогла фінансуванню тітушек Жиліна, які вбивали і калічили учасників протесту. Це доведений факт, який доказується наявними документами.
Костянтин Кулик є тією особою яка очолила і кришувала контрабанду в зоні АТО. Наприклад, встановленим є факт поставок вугілля на суму 100 мільйонів гривень фірмою матері Кулика на Укрзалізницю в грудні 2014 року.
Костянтин Кулик був кришею конвертаційного центру свого друга, покійного Євгена Жиліна і зараз кришує цей "конверт" який і далі успішно працює під керівництвом сепартиста, жилінського співзасновника “Оплоту", колишнього співробітника СБУ і теж друга Кулика - Андрія Ніконова.
Костянтин Кулик є тією паскудою, яка особисто керувала переслідуванням добровольці і військовослужбовців-патріотів в зоні АТО.
Відома справа Колмогорова - це справа Кулика. Зараз Колмогоров на свободі.
Справа з підриву групи Ендрю, де Кулик керував фальсифікацією обвинуваченням відносно бійців 92-ї бригади, їх незаконним арештом і катуванням. Зараз новим керівництвом військової прокуратури сил АТО, справа відносно військовослужбовців 92-ї бригади закрита, а вирок у вчиненні цього злочину отримали проросійські терористи.
Справа відносно мене, Олександра Ружанського, яка фактично є помстою за моє викриття корупції Кулика. Зараз я знаходжусь під особистим забов'язанням з забороною залишати межі Харкова.
У певну годину, вся ця діяльність і підступність Кулика навіть Матіоса змусила позбавитися цієї мразоти і фальсифікатора. Але, мерзенні якості військового прокурора сил АТО стали в пригоді іншому моральному збоченцю - Юрію Луценку, який взяв його на роботу в ГПУ разом з виводком підлеглих куликівських у*банів.
І Кулик віддячив Луценку фальсифікацією справи з типу, спецконфіскації $1,5 мільярда "грошів банди Януковича". Насправді, в цій історії,.з боку Кулика і Луценка відбулося скоєння злочинів проти правосуддя і злочинна, наймасштабніша фінансова афера в історії України.
І, ось , цей злочинець, і я впевнений, агент ФСБ. Костянтин Кулик зараз веде справу проти Саакашвілі!
Є буква Закону, і є дух Закону. Але, проста думка про те, що людина, яку звинувачує Держава у скоєнні злочину, корупційного злочину, не може когось звинувачувати від імені Держави, гидоті Луценку якось у голову не йде.
Хоча, якщо розуміти, що Луценко і сам є злочинцем, це зовсім не дивно.
Поки писав, побачив, що народ звільнив Саакашвілі з рук ФСБУ. Може в нас ще є шанс?
Социальные закладки