Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
| ||
Тема: Румынский паспорт
Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.
хочется пожелать людям планирующим связать в какой-то степени свою жизнь с ЕС - отвыкайте от желания обмануть государство или кого либо.
пожалуйста, не несите с собой в ЕС то, от чего страдает украинское общество сегодня - обман и коррупция.
поверьте это очень легко и приятно быть честным (с окружающими и с самим собой)
Why is the rum gone?!
сегодня позвонили из консульства - паспорта готовы. ждал 2 месяца.
В Румынии паспорт только заграничный, у них нет такого понятия как внутренний паспорт. Для использования внутри страны, используется удостоверение личности.
Я думаю id картою можна назвати паспорт. Не потрібно умнічати. У мене укр тоже id, думаю що це не означає що я тепер без паспорта. І думаю що мого запитання, суті не міняє через те, що ви називаєте паспорт - посвідчення особистості.
Надіслано від мого SM-A310F, використовуючи Tapatalk
Відізвіться хто вже забирав на дитину сертифікат або знає таку інформацію:
- потрібно прийти в пятницю до 10:00 і мати з собою свій паспорт і паспорт дитини і 2 її фотографії?....
Подскажите у кого есть пример заполнения Cerere(для подающего из Украины) для подачи досара в Бухаресте.
Не могу разобраться в некоторых строчках, а ошибок делать не хочется
Всім доброго дня. Сьогодні здав присягу, написати детально зараз не має можливості, здали всі, Тіну не було, читати присягу половина не вміє...
Сьогодні 05.12.2017р. здав нарешті присягу, подавав із дружиною досар 29.02.2016р. Вчити мову рішив після 3-4-х місяців після подачі, по відгуках рішив що буду навчатися з Людмилою. В неї була черга і почали вчити мову з листопада 2016р. Викладач супер, зразу знайшла підхід до мене і дружини, це зробити не легко бо багато працюємо і ліниві до навчання. Ближче до присяги рішили поїхати за тиждень до цьої події, побували в Casa Poporului, на різдвяному ярмарку(їжа дуже смачна, і глінтвейн не дасть замерзнути), Бухарест сам по собі дуже гарний а люди привітні, але знайдуться люди які захочуть Вас намахати (як кажуть в сім'ї не без урода). Румуни дуже люблять свою країну і гордяться нею.
- Тепер сам день присяги, не спав всю ніч(переживав), в 7:00 вже були біля АНЧ, десь в 7:20 почали зачитувати списки, ми були на 12:00 але прийшли на 7:00. Наші люди тобто Українці, дуже шумно себе ведуть, не зберігають тишину і не можуть через це почути своє прізвище(самі собі створюють проблему). Дуже смішно було як доамна читаючи списки і знову зробивши зауваження сказала по румунськи( будьте тихо виж румуни а не турки).
Під АНЧ дуже багато людей говорили румунською. Почувши свої прізвища розписались і піднялись на 4 поверх(дійсно сходи круті) сіли і чекали поки наповниться зал, зайшли доамни і почали розказувати що і як буде, і читати по 6-8чол. Дуже шумно було в залі, двох жінок через те що розмовляли просили вийти з залу, але їх просто розсадили... після цього зайшов домнул азіат(не памятаю як звати віце прешедінте), і почали читати присягу. Вибачте за слово це була жопа, процентів 80 не могли прочитати без помилки, які тільки фрази я вже не чув.( був один чоловік років 25-30, дуже себе вів круто тіпа перець і знає мову, а як почав читати присягу то замість să казав și, його просили перечитати на цей раз він казав si). Одним словом здали всі, а Тіну якого я боявся як вогню, я так і не побачив. Всім дякую хто раніше відписувався за присяги. Вибачте за помилки.
Вітаю вас
Скажіть будь ласка ви були на 12, а в якій годині вийшли з анк? Цікавить чи 3-тій захід вже закінчив???
Социальные закладки