Обличчя грузинської національності - Каха Бендукідзе
Він був ідеалістом і мрійником, але тим рідкісним різновидом мрійника, який точно знав, як втілити мрію в життя. Нас з Кахою об'єднувала віра в те, що неможливе можливо і в тих ситуаціях, коли всі опускали руки, він наполегливо шукав вихід і завжди його знаходив.
У Грузії у нас була одна мрія на двох - нове майбутнє для нашої країни, і ми цю мрію успішно втілили в життя!
Каха завжди говорив, що велику країну реформувати легше. Він мріяв застосувати свої знання та енергію до реформ в Україні. У нас знову з'явилася одна мрія на двох - зробити Україну наддержавою Європи.
На жаль, у справжніх реформ завжди дуже багато противників. Проти Кахи в Грузії олігархічна влада порушила справи за тими ж статтями, що і проти мене. У великого реформатора не витримало серце, але у мене витримають і серце, і нерви.
І я точно знаю, будь зараз Каха поруч, його б не зломило ані те, що нас зрадили, покликавши робити реформи, які ніхто не збирався реалізовувати, ані те, що на грузинів в Україні оголосили справжнє полювання, ані тонни брехні та бруду, які виливають на мене і моїх соратників. Політика Порошенка нічим не відрізняється від політики Росії 2008 року, коли кожен грузин автоматично ставав негідником або бандитом.
Ми б рука об руку подолали всі ці труднощі, з усмішкою, і обов'язково перемогли. Я обіцяю тобі, друже мій, я неодмінно допоможу українцям здобути перемогу над олігархатом, і це буде і твоєї заслугою!
Социальные закладки