Велика Політична Реформа - День Третій. Детально.
Ще раз поясню ситуацію, яка сталася навколо політичних прапорів.
Всі ми, хто тримав вчора, 18.10.2017, оборону табору ДОМОВИЛИСЬ, що партійних прапорів НЕ буде, через те, що Народ України, бачачи "ямайку" на Площі Конституції - НЕ хоче ставати під партійні прапори, але ДУЖЕ багато ладні нас підтримати заради Державних інтересів.
Домовились. І що? А те, що Батьківщина і Свобода на партійному рівні НЕ тримали вчора периметр, не були з нами і НЕ схотіли дослухатись до нас.
От поясніть мені: ЧОМУ бойовий Комбат Донбасу Анатолий Виногродский повинен бігати за прапороносцями і пояснювати, що не треба стільки - ну залиште один-два? Чому людина в орденах і медалях має це робити???
ЧОМУ Свобода вирішила сьогодні встановити партійний агітаційний намет? Ви за Народ чи за політику?
От включає ранком людина телевізор чи стрім, а там - прапори Батьківщини і Свободи... А вона хотіла сьогодні прийти... І хтось: "Юля? Та ну...", або "Свобода? Залишусь вдома"... Здобули... Ну і всім іншим нічого не залишалося, як підняти і свої, бо чому представники Штабів Спільних Дій чи інші партії та організації мають стояти під прапорами двох партій?
Тепер щодо процесу в Парламенті:
Ми НЕ задоволені результатами і готові продовжити протест. Але хто це "ми"? Ми - це Рух Нових Сил, Рух "Справедливість" Валентина Наливайченка, РПС, УНА-УНСО, Батальйон Донбас і всі рішучі люди. А от ліберали почали відверто "зливати" протест. Відверто. Лунали пропозиції "зібратися тут через два тижні", "сходити під Конституційний суд"... Ми ж вважаємо, що треба йти на АП, бо саме Порошенко має внести до ВРУ законопроект про Антикорупційний суд, а він не спішить, йому під вибори-2019 піар-привід треба. Ми не будемо ані чекати ані допомагати етру провернути чергову кампанію "подивіться який я молодець - проголосуйте за мене в один тур".
Тому, ми будемо продовжувати тиснути всіма доступними нам конституційними та напівконституційними методами.
Ну і НАЙГОЛОВНІШЕ: в НАШИХ вимогах Є вимоги прийняти закон про імпічмент Президента і закон про спеціальні слідчі комісії, і вимога НЕГАЙНОЇ зміни складу ЦВК. Бо жоден новий закон про вибори не захистить від старих підрахуїв.
Назар Приходько
Социальные закладки