Сообщение от
Bivaliu
Мені (і не безпідставно) здається те, що "БАЛАБОЛ" - це саме Ви!
А раз Ви і є "БАЛАБОЛ", то спробуйте також покататись по світу і побалакати там щодо своїх досягнень.
І звідки у Вас інформація про те, що його не позбавили, а він сам відмовився від громадянства Грузії? І яке Ви маєме відношення до нього, він що, плюнув Вам у борщ? Чи у Вас така робота? Те що він зробив у Грузії, очевидно! Варто поїхати туди в Тбілісі, в Батумі...
Все зробив? НІ і ще раз ні, бо неможливо за декілька років відбудувати те, що руйнувалось десятиліттями. Але я бачив Батумі і Тбілісі при совкові, і зараз.
Маю що з чим порівняти... Що бачите/бачили Ви? Не інструкцію з обс.рання людей?
Ви не з "голубятні" часом.., ні?
Чи задоволенні там всі? Ні і ще раз ні. Я жив там біля 10 років при совкові, бачив той рівень корупції та ігнорування елементарних законів, що мали місце. Куди поділись ті люди, можновладці, корупціонери? Виїхали на місяць? Ні, вони там і залишились та чекали слушної нагоди. Дехто дочекався і зараз вже не скавчить, а гавкає!
У нас інша ситуація? Ні, принишклі представники ПР зараз також очікують слушну нагоду, також підбурюють народ і їм все не подобається, хочуть повернути все років на 4-5 назад, щоб розподіляти блага і володарювати ними... Ви пройдіться по берегу моря, поцікавтесь власниками маєтків.., вони задоволенні чимось у сучасному житті? Ні і ще раз ні! Їм тоді було краще, а от грузинським корупціонерам зараз краще, вони ДОЧЕКАЛИСЬ свого часу...
Резюме: щоб критикувати когось потрібно хоча б дорости не до їх рівня, а до рівня їх колін.
А то в нас повелось, що неук з неповною середньою освітою критикує вченого, халамідрик - майстра, негідник - чесну людину, грішник - праведного...
Социальные закладки