Тема: Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Ответить в теме
Страница 1189 из 2972 ПерваяПервая ... 189 689 1089 1139 1179 1187 1188 1189 1190 1191 1199 1239 1289 1689 2189 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 23,761 по 23,780 из 59426
  1. Вверх #1
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське

По умолчанию Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Новым губернатором Одесской области стал Михаил Саакашвили?
    Министр экологии Игорь Шевченко заявил, что экс-президент Грузии Михаил Саакашвили стал новым губернатором Одесской области.

«Еще один меритократ назначен на руководящую должность в Украине! Михаил Саакашвили — губернатор Одесской области», — написал чиновник на своей странице в «Фейсбуке».

На сайте главы государства указа о назначении Саакашвили нет.
    Мы проверяем эту информацию.

Отметим, что ранее Михаил Саакашвили принял участие в одесском марше вышиванок.

ОБНОВЛЕНО В 21:48. «Украинская Правда» цитирует замглавы Администрации президента. По словам чиновника, Кабмин отправил Порошенко представление на Саакашвили: «Если бы меня спросили, как аналитика, который делает прогнозы, я думаю, что с вероятностью 99% — да», — сказал он.

ОБНОВЛЕНО В 21:59. Источники «Думской» подтверждают назначение Саакашвили. По их данным, представление нового губернатора состоится завтра. В качестве альтернативы бывшему президенту Грузии рассматривался замминистра инфраструктуры Юрий Васьков.

Прозвище "Михуил" приравнивается к завуалированному мату и наказывается, в соответствии с правилами форума! (модератор)
    Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 18.08.2018 в 15:50.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

2. Вверх #23761
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    Так что, Мишу в бытность его президентом - не встречал в аэропорту Киева Черновецкий?
    самая важная встреча не в аэропорту, а в бане
    вот там важно, чтобы не было ни министра освиты, ни Черновецкого...

3. Вверх #23762
    Не покидает форум Аватар для Людам
    Цитата Сообщение от Yur@111 Посмотреть сообщение
    самая важная встреча не в аэропорту, а в бане
    вот там важно, чтобы не было ни министра освиты, ни Черновецкого...
    Если Саакашвили встречал Черновецкий,то ему повезло несказанно)Как в Космосе побывал.Мы его называли Лёня -Космос.В бане Черновецкий тоже не был бы лишним,он отлично поёт(некоторые любят петь в душе,бане)

Посмотрела протокол официальных встреч,там разные варианты есть.Кто кого должен встречать.

4. Вверх #23763
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Цитата Сообщение от Людам Посмотреть сообщение
    Если Саакашвили встречал Черновецкий,то ему повезло несказанно)Как в Космосе побывал.Мы его называли Лёня -Космос.В бане Черновецкий тоже не был бы лишним,он отлично поёт(некоторые любят петь в душе,бане)

Посмотрела протокол официальных встреч,там разные варианты есть.Кто кого должен встречать.
    Ну слава Богу, прямо от души отлегло!
    Можно, стало быть, спокойно ложиться спать - сегодня тоже Земля не налетит на небесную ось.

5. Вверх #23764
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Людам Посмотреть сообщение
    В бане Черновецкий тоже не был бы лишним,он отлично поёт
    чувствую, что у вас отменный вкус при подборе компаньонов в баню, респект...

6. Вверх #23765
    Не покидает форум Аватар для mogarich
    Цитата Сообщение от Yur@111 Посмотреть сообщение
    во избежание международного конфликта наш Харант отказался от посещения сауны в гостеприимной Грузии...
    еще мыло кто уронит, ну его... этих грузин

7. Вверх #23766
    Не покидает форум Аватар для mogarich
    Цитата Сообщение от inna_91 Посмотреть сообщение
    Но вы помните до чего довело Буратино его безоговорочное доверие и деревянная наивность?
    да, он стал директором театра

8. Вверх #23767
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    ЛЕЩЕНКО:УКРАИНЕ ПОВЕЗЛО С СААКАШВИЛИ

"Саакашвілі в Україні це великий плюс для нас. Замість того, щоб використовувати ефективно його потенціал, влада, запросивши його в Україну, спочатку вирішила на ньому попіаритися, а коли він пішов у велику самостійну політику, а по іншому і бути не могло, бо він сам політик, почала кампанію на його дискредитацію, викинувши повністю його з інформаційного поля", - заявив він.

https://www.youtube.com/watch?v=pE1zh4MOiT4

9. Вверх #23768
    Философ форума

Очень точно Лещенко сформулировал.
    Я желаю всем счастья!

10. Вверх #23769
    Саакашвілі у Франківську: Ми маємо змусити розійтись Верховну Раду. ФОТО

Сьогодні в Івано-Франківську Михайло Саакашвілі та народний депутат України Юрій Дерев'янко розповіли про об'єднання партій "Рух нових сил" та "ВОЛЯ" в одну політичну силу.

"Потрібно якнайшвидше створити справжню альтернативу тому політичному класу, який сьогодні сіє зневіру серед усіх українців. Для того, щоб ми мали реальну можливість показати той шлях, за яким Україна має йти і який приведе до того, що Україна буде найсильнішою, найкращою європейською державою", – заявив на сьогоднішньому брифінгу нардеп Юрій Дерев'янко.

Михайло Саакашвілі відзначив, що був позитивно вражений молодими активістами "ВОЛІ", які в дуже складних умовах працюють, борються і отримують перемоги.

"Я закоханий в цей край "ВОЛІ", їхнє чітке бачення, куди треба рухатись, що треба робити, як захищати інтереси людей в абсолютно різних справах, де вони боролись проти знищення лісів чи проти корупції", – відзначив Михайло Саакашвілі.

Він зазначив, що Верховна Рада зрадила революцію.

"Ми маємо змусити її (Верховну Раду) розійтись. Треба намагатись дійти до дострокових виборів. Треба для цієї мети об'єднувати всі політичні сили. Ми ведемо ще переговори, ми будемо продовжувати нові об'єднання, будемо робити нові центри супротиву олігархічним кланам. А також створювати фундамент для майбутнього українського Уряду та парламенту", – сказав Михайло Саакашвілі.

На брифінгу також був присутній колишній заступник Генерального прокурора України Давід Сакварелідзе.

"Для мене особисто велика честь стояти тут, з цими людьми. Десь рік назад відбулась наша перша зустріч з Ольгою Галабалою та нашими новими друзями. Ми тоді обмінювались нашими цінностями та новими планами. Я пишаюсь тим, що "Рух нових сил" – це єдина ідеологічна політична партія, яка дуже швидко об'єднає всі інші, які готові будувати нову країну", – сказав Сакварелідзе.

Після брифінгу для ЗМІ Саакашвілі та Дерев'янко зустрілись з активістами об'єднання "Рух нових сил".
    http://kurs.if.ua/news/saakashvili_u...oto_55762.html

11. Вверх #23770
    Порошенко в Грузии выступил на фоне баннера с ошибкой. Хозяева назвали нашу страну - Укараїна
    09:53, сегодня

Президент Украины Петр Порошенко во время своего официального визита в Грузию выступал на бизнес-форуме в Тбилиси на фоне баннера с ошибкой. Грузины написали "Украина" как "Укараїна". Забавное фото опубликовал в Facebook журналист Олег-Сандро Панфилов.

Прямо за спиной президента разместили надпись "Грузия - Укараїна. Бизнес форум".
    Коммент под фото:

Ссыль :
    https://strana.ua/news/82353--ukaraina-poroshenko-v-gruzii-vystupil-na-fone-bannera-s-oshibkoj.html

12. Вверх #23771
    Не покидает форум Аватар для lenivec
    Грузия дважды обращалась к Украине по поводу экстрадиции Саакашвили - министр юстиции

19.07.2017 12:47
    Мы дважды официально обратились из Главной прокуратуры Грузии к украинской стороне с просьбой передать Саакашвили и дважды получили официальный отказ, - об этом министр юстиции Тея Цулукиани заявила, отвечая на вопрос об экстрадиции бывшего президента Грузии Михеила Саакашвили.

«Я рада, что у наших украинских партнеров уточнена информация – да, это правда, что мы дважды официально обратились из Главной прокуратуры Грузии к украинской стороне с просьбой передать Саакашвили и дважды получили официальный отказ. Эта информация уже уточнена, это действительно так. Наша просьба была направлена, она была обоснованной. Отправлены доказательства и на основании этих доказательств украинская сторона может принять то решение, которое на данном этапе для нее уже приемлемо. Однако, разумеется, прокуроры продолжат сотрудничество. Как заявил президент Украины, это не может быть политическим процессом, это вопрос доказательств и доказательства говорят в ущерб господину Саакашвили», - заявила Тея Цулукиани.

Напомним, что в Грузии с официальным визитом находится президент Украины Петр Порошенко. Вчера журналисты ему не раз задавали вопрос о возможной экстрадиции экс-президента Грузии Михеила Саакашвили. Сначала Порошенко заявил, Грузия не обращалась к Украине с просьбой об экстрадиции, однако позже, в интервью "Общественному вещателю", он отметил, что перепроверил данную информацию и оказалось, что Грузия обращалась, но Украина ответила отказом.

По словам Порошенко, украинская сторона затребовала дополнительные материалы по вышеуказанному запросу.
    http://www.apsny.ge/2017/pol/1500493645.php
    ДОЗВОЛЬ СОБІ РОЗКІШ НЕ СПІЛКУВАТИСЯ З НЕПРИЄМНИМИ ЛЮДЬМИ ...

13. Вверх #23772
    Давід Сакварелідзе: "Я міг домовитися з Шокіним та Порошенком, заробити кілька мільйонів і виїхати"

Екс-заступник Генерального прокурора Давід Сакварелідзе розповів, чому грузинські реформатори не втрималися на керівних посадах в Україні та перейшли в опозицію до нинішньої влади.

Останні кілька місяців колишній заступник Генпрокурора України Давід Сакварелідзе у команді колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі добивається перевиборів парламенту. У квітні "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" об’єднався з партією "ВОЛЯ", а на вихідних – одразу після гучних протестних акцій нової партії під Верховною Радою в Києві – об’єднання представили в Івано-Франківську.

Член ради партії "Рух нових сил" Давід Сакварелідзе в інтерв’ю КУРСу розповів, як його виживали з органів прокуратури, чому після звільнення залишився в Україні та пішов у політику.
    До слова, саме Сакварелідзе ініціював відкритий конкурс на керівні посади в місцевих прокуратурах країни та запам’ятався справою "діамантових прокурорів". Однак реформи у прокуратурі закінчилися для нього звільненням, коли група народних депутатів з Одещини поскаржилася генпрокурору Віктору Шокіну...

– Після Революції гідності в Україну запросили команду грузинів провести реформи. Наразі частина з них повернулася у Грузію, частина пішла в політику і позиціонує себе опозицією до влади. Що пішло не так?

Ми крок за кроком йшли із запитами українського суспільства, із моральними цінностями і принципами Майдану. Як тільки ми побачили, що ця влада відійшла від моральних цінностей виборців, ми прийняли для себе рішення, що нинішня влада – це не ті люди, з якими треба йти далі.
    Нічого дивного не сталося. Ми залишилися разом з народом, дорожимо своєю репутацією і будемо продовжувати боротися за зміни в країні.

– Ваші опоненти часто закидають, що Одеську область свого часу повністю віддали грузинам, але вони нічого не показали: робота Саакашвілі була спрямована більше на камери, аніж на господарку. Що можете їм відповісти?

А чому Давіда Сакварелідзе звільнили через п’ять місяців його роботи? Як тільки я почав порушувати справи, які зачепили інтереси Порошенка, Кононенка, маю на увазі корупційні схеми на Одеському припортовому заводі, маю на увазі зникнення нафтопродуктів вартістю 750 млн грн, які були вкрадені друзями Турчинова і Авакова; як тільки ми почали порушувати справи по Труханову, Ківалову, народні депутати написали колективний донос, щоб мене звільнити. Це Дейдей, який зараз себе поранив у ногу і симулює поранення, Урбанський – член президентської команди, Пресман, Унгурян та інші.
    Так що нема чого розказувати, що нам все дали. Нехай йдуть до біса зі своїми байками! Це каміння, яке вони в нас кидають, ми будемо збирати і потім кидати вже разом з тими людьми, які хочуть боротися за справедливу, достойну країну. Я себе не хвалю, але це був час, коли одеська прокуратура реально порушувала справи високого рівня, що зачіпали інтереси Києва.
    (...)
    Далее на:
    http://kurs.if.ua/articles/david_sak...aty_55804.html

14. Вверх #23773
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    Давід Сакварелідзе: "Я міг домовитися з Шокіним та Порошенком, заробити кілька мільйонів і виїхати"

Екс-заступник Генерального прокурора Давід Сакварелідзе розповів, чому грузинські реформатори не втрималися на керівних посадах в Україні та перейшли в опозицію до нинішньої влади.

Як тільки я почав порушувати справи, які зачепили інтереси Порошенка, Кононенка, маю на увазі корупційні схеми на Одеському припортовому заводі, маю на увазі зникнення нафтопродуктів вартістю 750 млн грн, які були вкрадені друзями Турчинова і Авакова; як тільки ми почали порушувати справи по Труханову, Ківалову, народні депутати написали колективний донос, щоб мене звільнити. Це Дейдей, який зараз себе поранив у ногу і симулює поранення, Урбанський – член президентської команди, Пресман, Унгурян та інші.

Далее на:
    http://kurs.if.ua/articles/david_sak...aty_55804.html
    Как гадко становится,когда всплывает вот такая инфа.О "честных и неподкупных"

15. Вверх #23774
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Mikheil Saakashvili
    22 мин ·

Правда була прямо протилежною.
    Формально Україна відмовила, бо згідно з Конституцією не може видавати своїх громадян. Але неформально посередники з АП запропонували Грузії створити фальшиві підстави для позбавлення мене громадянства, на що Порошенко отримав відмову, тому що все це - висмоктані з пальця справи, для того і створені, щоб я не приїжджав в Тбілісі. А якщо приїду - навряд чи хтось зможе надовго мене затримати, тому Іванішвілі я в Грузії точно не потрібен. Але все ж навіть офіційна сторона справи виглядає досить курйозно:
    Грузинський мільярдер-олігарх, найбільший приватний акціонер Газпрому, просить українського мільярдера-олігарха, президента України, мене заарештувати. Ахметов замовив 20-ти серійний фільм, цілий художній опус про мене, для свого каналу, на який було витрачено 20 мільйонів газпромівських грошей. Так вже вийшло, що я став справжнім трофеєм не тільки для Путіна, але і для олігархів пострадянського простору. Вони нутром відчувають загрозу, що йде від мене, і я спробую їх не розчарувати.
    Народ безмолвствует....(с)

16. Вверх #23775
    User banned

17. Вверх #23776
    Mikheil Saakashvili
    5 год ·
    Ось що значить відсутність стратегічного мислення. Коли я починав президентство, в Грузію приїжджало всього 100 тисяч туристів. Коли я почав будувати нові термінали Тбіліського і Батумського аеропортів і запланував міжнародні аеропорти в Кутаїсі і Поті, наді мною всі сміялися, говорили, що навіть Тбілісі тільки частково завантажений. А зараз до Грузії приїжджає 6 мільйонів туристів, а самі грузини стали літати в 4 рази більше. Потенціал України - мінімум 30-40 мільйонів туристів і якщо почати рухатися в цьому напрямку, ми досягнемо цієї цифри через 6-7 років.

Омелян объяснил, почему выступает против базы для лоукостов в Гостомеле
    http://www.epravda.com.ua/rus/news/2017/07/20/627295/
    https://www.facebook.com/Saakashvili...e4XJWE&fref=nf

18. Вверх #23777
    ОТБ Галичина. Зустріч з Михайлом Саакашвілі в Івано-Франківську

https://www.youtube.com/watch?v=k3Dh4lyZmm8

19. Вверх #23778
    Минюст зарегистрировал изменение названия "Руху нових сил" на "Рух нових сил Михайла Саакашвілі"

http://gordonua.com/news/politics/mi...vl-198794.html

20. Вверх #23779
    Не покидает форум
    Надо бы ещё прикрыть "партию гофмана",которая тоже прошла-как партия Саакашвили..Смысл этой дурки понятен,но простые люди будут путать...На это и расчитали голуби и "раненные" дай-даи...

21. Вверх #23780
    Давід Сакварелідзе та Юрій Дерев’янко у програмі "Новий погляд"

https://www.youtube.com/watch?v=DG00W9j3yVw

Ответить в теме
Страница 1189 из 2972 ПерваяПервая ... 189 689 1089 1139 1179 1187 1188 1189 1190 1191 1199 1239 1289 1689 2189 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права