Тема: Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Ответить в теме
Страница 1183 из 2972 ПерваяПервая ... 183 683 1083 1133 1173 1181 1182 1183 1184 1185 1193 1233 1283 1683 2183 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 23,641 по 23,660 из 59426
  1. Вверх #1
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське

По умолчанию Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Новым губернатором Одесской области стал Михаил Саакашвили?
    Министр экологии Игорь Шевченко заявил, что экс-президент Грузии Михаил Саакашвили стал новым губернатором Одесской области.

«Еще один меритократ назначен на руководящую должность в Украине! Михаил Саакашвили — губернатор Одесской области», — написал чиновник на своей странице в «Фейсбуке».

На сайте главы государства указа о назначении Саакашвили нет.
    Мы проверяем эту информацию.

Отметим, что ранее Михаил Саакашвили принял участие в одесском марше вышиванок.

ОБНОВЛЕНО В 21:48. «Украинская Правда» цитирует замглавы Администрации президента. По словам чиновника, Кабмин отправил Порошенко представление на Саакашвили: «Если бы меня спросили, как аналитика, который делает прогнозы, я думаю, что с вероятностью 99% — да», — сказал он.

ОБНОВЛЕНО В 21:59. Источники «Думской» подтверждают назначение Саакашвили. По их данным, представление нового губернатора состоится завтра. В качестве альтернативы бывшему президенту Грузии рассматривался замминистра инфраструктуры Юрий Васьков.

Прозвище "Михуил" приравнивается к завуалированному мату и наказывается, в соответствии с правилами форума! (модератор)
    Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 18.08.2018 в 15:50.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

2. Вверх #23641
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Mikheil Saakashvili
    17 хв ·
    «Україно, не прогав свій шанс» - діалог російського туриста з грузинським таксистом.

https://www.youtube.com/watch?v=7liUzk5qn-Q
    https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/?hc_ref=NEWSFEED

3. Вверх #23642
    Mikheil Saakashvili
    1 год. ·
    https://www.youtube.com/watch?v=BR3NogLLwL8&feature=youtu.be
    У Черкасах після руйнівного урагану в декількох селах знесені дахи більшості будинків, а багато будинків і зовсім не підлягають відновленню. Люди вже четвертий день чекають допомоги, але єдині, хто до них приїхав - фури з шифером, які спекулянти продають їм втридорога.

Одна пенсіонерка, у якої зруйновано дах, говорила мені, що зараз у неї дилема - не лагодити дах і ризикнути після першого ж дощу залишитися без всього будинку або заплатити за шифер і на цілий рік залишитися без м'яса.

У кількох районах немає світла, а у Черкасиобленерго, у яких кількамісячна заборгованість по зарплатах через рейдерську атаку, здійснену за допомогою Мін'юсту, недостатньо ані сил, ані запасів. При тому, що з центру ніхто навіть не поцікавився, чи потрібна допомога. Навіщо, питається, в країні Міністерство енергетики !?

Сьогодні окрім страждань покинутих людей я на власні очі побачив, що відбувається, коли держава розвалюється. Складається враження, що в Печерському трикутнику живуть в іншому вимірі і це не їхня країна.

Всі ці численні міністри, віце-прем'єри, голови незліченних держ агентств і депутати весь час зображують якусь діяльність, але коли їх співгромадянам щось потрібно, вони всі різко зникають, залишаючи людей сам на сам з бідою.

https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

4. Вверх #23643
    На часі. Міхєїл Саакашвілі

https://www.youtube.com/watch?v=_-e1PK_5uKc

5. Вверх #23644
    Сакварелидзе: Розенблата сдали, чтобы успокоить общество

Судебный процесс по делу нардепа от БПП Борислава Розенблата будет искусственно затягиваться, и в итоге все о нем забудут, заявил в комментарии изданию "ГОРДОН" экс-заместитель генпрокурора Давид Сакварелидзе.

Регламентный комитет Верховной Рады одобрил представление генпрокурора Украины Юрия Луценко на снятие депутатской неприкосновенности, задержание и арест народного депутата от Блока Петра Порошенко Борислава Розенблата, чтобы снизить напряжение в украинском обществе, заявил в комментарии изданию "ГОРДОН" экс-заместитель генпрокурора Давид Сакварелидзе.

"Розенблата сдали, чтобы успокоить общество. Думаю, ему вручат подозрение. Потом будет суд. Мы все соберемся под этим судом, будем чего-то требовать. Но Розенблат просто внесет залог, судебный процесс по его делу будет бесконечно растягиваться, и в итоге все о нем забудут. Чтобы эта игра в наперстки закончилась, люди должны увидеть, что альтернатива этой власти существует", – отметил Сакварелидзе.
    По его мнению, НАБУ создает серьезные трудности украинским чиновникам и политикам.

"У нардепов очень богатые и влиятельные хозяева. Они пытаются как-то барахтаться и всеми возможностями удержаться за депутатский иммунитет. Тем не менее, медленно, но все же страна меняется. И я думаю, эти процессы уже не остановить. НАБУ создало серьезный дискомфорт олигархической власти. Сотрудники бюро ломают сформировавшиеся во власти правила, и мы должны их в этом начинании поддержать. Логическим концом всего происходящего должны стать досрочные парламентские выборы. Ведь от этих людей вряд ли стоит ждать какой-то пользы для страны. В противном случае они будут еще два года обворовывать и без того обнищавшую страну", – подчеркнул Сакварелидзе.
    http://gordonua.com/news/politics/sa...vo-196634.html

6. Вверх #23645
    Не покидает форум Аватар для Людам
    Сдали,ох и сдали.Даже предупредили что сдадут.Иначе зачем Розенблат заявился на комитет с известным адвокатом,который нес пургу.Сакварелидзе прав,отвертится,отбрешется этот нардеп и ничего с ним плохого не случится.

7. Вверх #23646
    Mikheil Saakashvili
    14 год. ·
    https://www.youtube.com/watch?v=6s6rdFgHtjM&feature=youtu.be
    У селищі Водогін Оболонського району місцеві жителі вже багато років намагаються захистити від вирубки ліс, який свого часу Черновецький переоформив на підставних осіб. Чиновники чинної мерії навіть пальцем не поворухнули, щоб їм допомогти.
    Після багатоденного чергування захисники лісу зняли вахту, повіривши обіцянці поліції, що тепер охороняти будуть вони. Але о четвертій ранку прийшли забудовники та стали рубати ліс, а коли один з місцевих активістів під'їхав на своєму зілі, поліція, замість того щоб зупинити вирубку, відкрила вогонь на ураження по водієві зілу, влучивши у скло, двигун і всередину кабіни 14 кулями. Водій Олег дивом залишився цілий, а тітушок забудовника, які зі свого боку обстріляли місцевих активістів гумовими кулями, поліція відпустила.
    Це вже другий випадок за останній тиждень, коли я сам став свідком того, що рейдери, тітушки та поліція разом нападають на місцеве населення. Цього разу це мало не закінчилося вбивством місцевого жителя, якого замість того щоб захищати, поліція розстріляла.
    Час закінчувати цей бардак і наводити порядок. Наступного тижня ми приймемо організаційні рішення для створення єдиного фронту з метою покласти край беззаконню.
    https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

8. Вверх #23647
    Одобряю Саакашвили по защите Водогона.Там такие чудесные сосны,воздух чистый,но кому-то очень наглому захотелось всё уничтожить ради наживы.

9. Вверх #23648
    Mikheil Saakashvili
    5 год. ·
    Влада продовжує грати в наперстки з народом.
    Цей тиждень - останній перед депутатськими канікулами і, як за помахом чарівної палички, саме зараз парламент повинен розглянути принципові для розвитку країни питання: зняття недоторканності зі спійманих на гарячому депутатів і призначення «ручного» аудитора НАБУ.

Кругова порука цього ОПГ в дії. Вони спеціально затягнули прийняття рішень, які викличуть обурення і протест у суспільства на цей тиждень, щоб провернути те, що їм вигідно, черговий раз обдурити людей і залишити незадоволених перед порожнім сесійним залом, мовляв, у нас же канікули, все по закону ...

Це не уряд, це - звичайна зграя бандитів з великої дороги і ведуть вони себе відповідно. Єдина мова, яку вони розуміють - мова сили.
    Ми повинні показати, що ми сильні, і ми не дамо черговий раз себе обдурити. Ми всі повинні бути біля Верховної Ради у вівторок і в четвер, дні, коли з найбільшою ймовірністю будуть прийматися ці антинародні рішення!

Я підтримую заклик прийти 11 і 13 липня вранці під Верховну Раду і захистити наше право на успішну Україну!
    https://www.facebook.com/

10. Вверх #23649
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    Интервью с экс -министром Грузии

https://www.obozrevatel.com/politics...a-lichnost.htm

11. Вверх #23650
    User banned
    Цитата Сообщение от Таня 98 Посмотреть сообщение

Скорей всего,Экс-министр сам сидит на кокаине, и Для того, чтобы понимать о чем говорит это чмо, тоже надо принимать какие то психотропные вещества.
    Какой то бессвязный набор слов, и ни одного прямого ответа на поставленные вопросы.
    Георгий Леванович, все, что вы рассказали о Саакашвили, в Украине неизвестно широкой общественности. У нас бытует мнение, что Саакашвили – гениальный реформатор, который якобы сделал какие-то тектонические сдвиги…

- Я поэтому и говорю о сегодняшнем мире. Я прекрасно знаю о том, что сегодня происходит в Венесуэле, которая, бог его знает, сколько километров отсюда. Если ты мало-мальски о себе думаешь, думаешь о будущем этого мира…

Простые люди могут, скажем, не быть заинтересованными. Хотя должны быть. Потому что решается судьба их страны. Но политики и пресса… Это же очень легко перепроверить все, что я говорю. Несколько раз я смотрел какие-то передачи, когда он (Саакашвили. – Авт.) врет напропалую абсолютно, от начала и до конца. Полная ложь!

12. Вверх #23651
    Mikheil Saakashvili
    11 год ·
    Коли я був президентом Грузії, ми завели в країну кілька лоукостів і також досягли угоди з Ryanair (на жаль, зі зміною уряду це було скасовано). Я особисто займався цим разом з усім урядом, так буває, коли є політична воля, і немає корупції. А зараз Омельян звинувачує Рябікіна, Рябікін - Омельяна, як ніби вони обидва не держслужбовці, а прем'єр і президент, виявляється, взагалі ні при чому. Все це називається розводом і грою в наперстки та продовжиться до тих пір, доки в Україні не зміниться влада. А поки що українці продовжать переплачувати за квитки в кишені олігархів, а вони будуть так само ділитися з чиновниками, щоб ситуація не змінювалася.
    https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/?fref=ts

13. Вверх #23652
    Философ форума

Цитата Сообщение от Таня 98 Посмотреть сообщение

А зачем вы это сюда притащили? Какие 1000 больниц? Можно цитату Саакашвили? Пару дней назад смотрела его выступление, он говорил про 150 больниц.
    Пусть по всем фактам подтверждение дадут. А так это заказуха помойная. Надо проверять хотя бы поверхностно, что выкладываешь.
    Я желаю всем счастья!

14. Вверх #23653
    User banned
    Никчемная, бестолковая приспособленка Геращенко, с умным видом, дает оценку поддержке Руха Новых Сил, в то время, как у БПП рейтинг ниже плинтуса))))
    А Парасюк-молодец, он мне всегда был симпатичен!

У Верховній Раді розклеювали символіку партії "Рух нових сил" колишнього голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, що обурило керівництво парламенту.

Це сталося під час засідання Верховної Ради.

Перший віце-спікер Ірина Геращенко закликала народних депутатів зняти розклеєні на трибунах банери.

"Хочу звернутися до народних депутатів, які зараз розклеюють політичну рекламу на трибунах Верховної Ради, з проханням її зняти. Ви щойно повернулися з європейських парламентів. Таких як норвезький, данський, європейський. У жодній країні світу, жодна політична сила, яка шанує парламент, не дозволяє собі обвішувати трибуни або кулуари парламенту своїми політичними гаслами", - сказала вона.

"За політичні гасла треба платити рекламні відстотки", - додала Геращенко.

Перший віце-спікер закликала сесійну залу підтримати цю "негайну вимогу".

"Що у нас відбувається? Немає в Руху підтримки ніякої, вони вішають свої реклами", - додала Геращенко.

Її підтримав і голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"Це не місце для політичної реклами. Тут не "Інтер", - спікер закликав нардепів забрати банери.

Політичну рекламу розклеювали позафракційні нардепи Володимир Парасюк та Юрій Дерев'янко.https://gazeta.ua/articles/politics/_parasyuka-prisoromili-v-radi-za-piar-partiyi-saakashvili/782668

15. Вверх #23654
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от vip tanya Посмотреть сообщение
    Никчемная, бестолковая приспособленка Геращенко, с умным видом, дает оценку поддержке Руха Новых Сил, в то время, как у БПП рейтинг ниже плинтуса))))
    как вы можете такое говорить об "кавалере ордена княгини Ольги"?
    Харант так просто орденами не разбрасывается...

16. Вверх #23655
    User banned
    Цитата Сообщение от Yur@111 Посмотреть сообщение
    как вы можете такое говорить об "кавалере ордена княгини Ольги"?
    Харант так просто орденами не разбрасывается...
    Даже Не хочу знать за что она его получила)

17. Вверх #23656
    Постоялец форума
    Даже Не хочу знать за что она его получила)
    я вам скажу по страшному секрету - ни за что...
    по случаю очередного праздника
    называется "пир во время чумы"

18. Вверх #23657
    Философ форума

А Парасюк-молодец, он мне всегда был симпатичен!
    В перечисленных Геращенко странах нет захваченных провластными олигархами СМИ, когда кроме прямой агитации все средства рекламы перекрыты. Парасюк молодец, я в нем не ошиблась.
    Я желаю всем счастья!

19. Вверх #23658
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    В перечисленных Геращенко странах нет захваченных провластными олигархами СМИ, когда кроме прямой агитации все средства рекламы перекрыты. Парасюк молодец, я в нем не ошиблась.
    Зато Геращенко засчитан очередной прогиб.Может готовиться к следующему ордену.Така труженица,така труженица.Вся в трудах,заработалась и не видит что у Руха новых сил поддержка несоизмерима с БПП.

20. Вверх #23659
    Не покидает форум Аватар для An-na
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    ая думала он бенин, не помню, какой-то был повод и я так решила

21. Вверх #23660
    Какой-то Бойко разразился статьёй.Видать накипело.Но о Саакашвили и его партии ни одного плохого слова.
    http://ua1.com.ua/blog/igor-bojko/yak-lyubov-do-korita-peremogla-lyubov-do-lvova-32114.html

"Щодо сміття в самій партії – а це вже конкретні люди: Садовий, Сироїд, Соболєв, Грішин і Семенченко. Чому Грішин і Семенченко – тому що по розміру виглядає як двоє. Це ті люди, які при мені перед двохтисячним колективом Житомирської кондитерської фабрики перед виборами в 2014 році клялись у відданості людям, що будуть робити все тільки для людей, збільшувати робочі місця, дбати про добробут і т.д. Так палко про все говорили, що навіть я повірив.
    Добре пам'ятаю, що навіть запитав, якщо колектив за них проголосує, чи планує Самопоміч об'єднуватись з Порошенком, тому що ми всі знали, що він собою представляє. Навіть перед виборами президента я, виступаючи на зборах колективу, пояснював людям, що якщо вони виберуть президентом Порошенка, тоді навіть картопля в Україні буде називатись Рошен. Зараз люди кажуть, що і колорадського жука називають Рошен.

На запитання про об'єднання з Рошеном, вони палко заявляли, що будуть запитувати у своїх виборців як їм діяти. Чи вони запитували у нас, коли об'єднувалися? Чи вони запитували у своїх виборців, коли людей викинули з підприємства моральні підараси, і люди залишились без роботи? НІ!
    У них є відмазка, що в господарські справи вони не втручаються. Але справа фабрики – це не господарський спір. З ким я спорю? Хто мій опонент? Як його звати? Його не існує! Захоплення Житомирської кондфабрики – це бандитський грабіж цілого підприємства моральними підорами при владі.
    Охарактеризую усіх тих персонажів, про яких я згадую вище.
    Садовий – маніпулятор, брехун, який нічим не відрізняється від Офшорного, тільки поки що має менше поле для брехні і т.д.
    Сироїд – добре пам'ятаю її виступ в Житомирі. «Ми ідемо в політику, щоб працювати для людей, щоб їхнє життя ставало кращим, щоб вони не думали про завтрашній день» – говорила вона на зустрічі перед виборами.
    Після виборів до Сироїд звернувся один наш працівник: «пані Сироїд, ви знаєте які проблеми має Житомирська кондфабрика, не могли б ви виступити з підтримкою колективу? Ми за Вашу партію Самопоміч і вас особисто майже всі на виборах проголосували».
    Відповідь Сироїд: «а я тепер заступник голови ВР і відношення до Самопомочі ніякого не маю».
    Соболєв – Єгорушка співав як соловей, що і як він буде робити для людей, результат – пшик. Цей негідник підтримав люстрацію, яку засудив весь світ і таким чином всіх професійних людей залишив без роботи, а на їх місце прийшли такі негідники, як він сам.
    Ви всі шукаєте зрадників поміж звичайних людей і один одному навішуєте ярлики, не бачите руйнівників держави у себе під носом.
    Цього негідника з тріском вигнали з партії «Воля», а Садовий підібрав, бо велику тягу має той персонаж до сміття. Грішин-Семенченко – людина, яка відмовляється він імені і прізвища, яке йому дали батьки, або ментально хвора або шахрай, який щось хоче заховати, і тому такому не місце в політиці, а тим більше у ВР.

Отже, думайте і робіть висновки. Житомиряни сто відсотків не будуть більше підтримувати і голосувати за цих хамелеонів. Їх місце на смітті історії разом зі всіма відходами.
    Їх лозунг «Візьми і Зроби» – це розводняк лохторату і працівників фабрики в тому числі.
    Але нас можна обдурити тільки один раз.
    А партію «Самопоміч сміття Садового» вже нічого не врятує. Сміття є сміття."

Ответить в теме
Страница 1183 из 2972 ПерваяПервая ... 183 683 1083 1133 1173 1181 1182 1183 1184 1185 1193 1233 1283 1683 2183 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права