| ||
Тема: Петр Порошенко
Порошенко: Вывоз и утилизация мусора, ремонт дорог — не вопросы центральной власти
Подробнее: http://www.capital.ua/ru/news/94071-...#ixzz4lU7WryEN
На счет дорог- сильно сомневаюсь...
Наверное тот, кто повелся на высказывание, не совсем комфортно себя чувствует.
Я може б і підтримав би Вас, будь у Вас хоч елементарні знання, а не тупа і суцільна ненависть. Добре якщо хоч власна, а не по вказівці з Кремля.
Вуйку, Ви почитайте функціональні обов'язки Президента. Ми ж не на Росії, це там їх президент - цар, Бог, "отєц народа", "друг стєрхов і школьніков"...
До зубожіння населення України може довести ВР, що приймає закони, обирає уряд і покриває злодіїв та саме злодійство.
Зрозумійте істину: безадресна критика - це як п..нути в діжку, або у воду...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
А тут розвели справжній та неприхований реваншизм http://forumodua.com/showthread.php?t=2528986&page=1
У вас, вуйку, у вас!
Ще раз кажу: "Критика, зі слиною на губах, розрахована саме на дурнів. Але їх (я сподіваюсь) - меншість, а тому критикувати потрібно за конкретні справи і з додаванням КОНКРЕТНИХ ФАКТІВ!" Бо на Росії "обожєствяют" свого ДОВІЧНОГО "вождя і учітєля", а у нас (тимчасового) - поливають лайном.
Критика за щось конкретне (з фактами) - набуває спрямованності і дієвості, критика типу "лайно на вентилятор" - має одну мету: підрив довіри народу до будь-якої гілки влади в державі і, як наслідок, саморуйнацію держави та її інституцій на всіх рівнях.
Кому це вигідно? Я думаю це питання чисто риторичне...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 30.06.2017 в 23:12.
Твоїх і твоїх "подєльніков"?
А навіщо мені ті факти, що частково висмоктані з пальця, а частково просто відверті "фейки", створені на Росії для розповсюдження в Україні?
У Вас є конкретика? Давайте її в прокуратуру, в НАБУ, в Гаагу.
Але не перемелюйте тут чуже лайно...
Не в пример читается легко и непринужденно настоящий и могучий язык!
Ловите он-лайн-переводчик в помощь.
Социальные закладки