На 22-е червня у мене є два запрошення. Одне - від Світового банку і танзанійського керівництва, на конференцію по боротьбі з корупцією в Дар-ес-Саламі, де я повинен бути головним доповідачем і ділиться з представниками танзанійського та інших африканських урядів моїм рецептом боротьби з корупцією, а друге - на саміт Європейської народної партії в Брюсселі.
Тільки що, від джерела близького до АП, мені передали, що після Брюсселя мене не пустять назад в Україну, через те, що Порошенко позбавить мене громадянства, що, звичайно, суперечить Конституції України і міжнародному праву. Мабуть, річ у тім, що президент занадто хвилюється, що по протоколу на саміті в Брюсселі мене з ним мають посадити за один стіл, і вирішив мене налякати, щоб я не поїхав.
Так ось, я з самого початку не збирався в Брюссель, а їхав в Африку, тож, Петре Олексійовичу, вам після очевидно нервової поїздки до Вашингтона не потрібно додатково нервувати щодо мене! Я не зіпсую вам настрій в Брюсселі, бо буду в 11 тисячах кілометрів звідти. І киньте ви ці деструктивні думки про позбавлення мене громадянства, я все одно приїду до рідного Києва, і не для того, щоб сперечатися з вами, а для того, щоб боротися за перемогу України та українців!
Україно, час перемагати!
Социальные закладки