Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
| ||
Тема: Румынский паспорт
Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.
Как там присяга? Как то подозрительно тихо.Ау....
Все затаились...Похоже таки сегодня на присяге был разнос и много голов полетело...
Охренеть человек учил, готовился,(это конечно не помешает) на протяжении длительного срока. Но это всё на присяге не пригодилось.
Так может это и есть сдача присяги по закону, а ранее "дотроньтесь до уха" это превышение служебных полномочий и стимулирование возникновения всевозможных мутных схем.
Знание языка это безусловно нужное дело, но оно наживное, от незнания предки ж не перестают быть румынами в досаре.
добрий день всім. Моя історія про оформлення документів після присяги. Здав присягу у вересні разом з знайомим, в той самий день знайомий домовився з Acropolis який живе в Бухаресті (є такий на форумі адвокат) про оформлення СОР, і рекомендував мені робити також, але я вже домовився з кишинівською фірмою та і в них було дешевше і мені потрібно було робити ще й СОБ. Так ось, терміни обіцяли що йому що мені однакові. Acropolis обіцяв 60 роб. днів, молдавани 2-2.5 міс, що майже однаково. Так от мій знайомий отримав у вказаний строк, а в мене як затяглось до січня. Знайомий в січні мав вже паспорт, який робив також через Acropolis, а я тільки отримав СОР і той з помилкою, яку виправляли ще 3,5 місяці. Висновок і порада: якщо надумали робити документи через посередника, то швидше це зробить тільки та людина яка проживає в Румунії, в Бухаресті чи іншому місті. Тому що молдавським, українським посередникам потрібно ще відвезти та забрати документи з румунії, а це інколи займає місяці. Як я забирав у молдавських посередників СОР і СОБ, вони мені пропонували робити паспорт і булетін в них, але я твердо вирішив що буду це робити через румунію і скористався послугами Acropolis, які були не набагато дорожчі, і зробив він все якісно. Це не реклама, а відгук.
Последний раз редактировалось gagarinuman; 20.06.2017 в 17:05. Причина: ошибка
Кто недавно подавал на булетин? Отзовитесь. Как долго сейчас делают? Я подал в конце апреля в Сучаве. до сих пор не сделали. Это нормально? Думаю нет. Скоро 60 дней будет.
А что говорят?Подавала в Бухаресте 20 апреля, еще не готов((((
Дай Бог, чтобы через 8 рабочих все разрешилось.что прошло только 37 рабочих дней, а делается 45
Де можна знайти квитки по 20Євро можна знайти до Бухаресту з Києва, Чернівців або Сучава? На відпочинок б поїхати
И загранпаспорта на 10 лет...но пока не вводят...видимо ждут, пока возьмут их в Шенген.
Социальные закладки