| ||
Тема: Петр Порошенко
шоколадному барыге нужны будут голоса на местах, за ради них он и с Плотницким лизаться будет через годик. я бы не удивился во всяком случае
Съешь ещё этих мягких французских булок, да выпей же чаю.
Пухлый шут тоже ничего не изменил. Да и великим тружеником его назвать можно с натяжкой. Только отладил механизм коррупции и перевел русло барышей в свой ненасытный карман и своей семейки. Меня удивило, что ты меня в порохопоклонники записал вот я и написал, какой человек мне импонировал и чьи взгляды мне близки. А у этого ненажеры-спекулянта нет взглядов - живет по принципу "я полагаю-капитал располагает". И в истоках партии рыгов он побывал и вот с сепарами якшается. Фу.
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
Последний раз редактировалось Dmitry124; 19.06.2017 в 17:02.
Вот еще одна запроданка зраду разгоняет.
Ліза Богуцька: Держави немає. Є олігархічно - феодальне управління територіями, яке не підкоряється законам та Конституції. Є банальне збагачення кланів за рахунок народу та ресурсів!
Ярославів Мудрих у нас стає на порядок більше.
Я вважаю, що після зміни влади потрібно буде провести аудит президентських нагороджень орденами, медалями та званнями, і багатьох позбавити звань і нагород. Навіть не багатьох, а відсотків 99.
До речі кажучи, сепаратист Дейч - до цих пір Герой України. Я про це навіть якось пост писала. Так, Героя йому давав не цей гарант, а попередній. Але цей навіть не потрудився скасувати, тому що немає механізму скасування звання.
Чесно кажучи, за великим рахунком, я б скасувала як мінімум третину законів, прийнятих радою за останні 3 роки. А можна і за останні 6 років.
А взагалі-то я думаю, що треба буде просто почати з чистого аркуша. Потрібно буде просто почати будувати Держава, тому що у нас її немає. У нас є сьогодні олігархічно - феодальне управління територіями, яке не підкоряється законам, Конституції, логіці та розуму.
Є банальне збагачення кланів за рахунок народу та ресурсів. Держави не має. Тим більше незалежної.
Саме тому Ярослави Мудрі ростуть в країні, як гриби.
Речник Білого дому Шон Спайсер заявив журналістам, що віце-президент США Майк Пенс у вівторок зустрінеться із президентом України Петром Порошенком, який прибуває до США із офіційним візитом. Невідомо, чи зустрінеться із Порошенком президент США Дональд Трамп.
https://ukrainian.voanews.com/a/bilyi-dim-poroshenko/3906733.html
Социальные закладки