Сообщение от
Bivaliu
Ну знову Ви за своє!?
А може Ви і є той Пономар, чи його кум/сват/брат.., чи на ставці (в долі) у нього? Так так і скажіть, не лукавте.
Ну що це за научний вираз: "...народ обсуждал какими путями и куда эвакуироваться сколько спичек и куда золотишко пихать..."
Ви не знали, що "говорят, что кур доят і что вчєра отрилі трі коньячниє струі, да і хлєб отнинє будєт вєсь із рибьєй чєшуі"?
Хтось це казав по природній тупості, хтось з провокативною метою, щоб посіяти паніку та безлад. Всякого люду у нас бувало і є.
А Пономар взяв і "разложіл".., ну геній, не більше не менше. А путлер взяв і його послухав??
Я там розміщав аналітичне відео щодо планів путлера на той час. Він сподівався на повстання в Херсоні, в Миколаїві та в Одесі. Для цього були надані інструкції по діям, великі кошти, направлені провокатори для масовки, інструктори та банальні "тітушки". Але сталось не так, як гадалось. Не зрослось. І не заслуга в цім Пономаря, а десь заслуга свідомих громадян, яких тут злісно і нещадно паскудили, називаючи "свідомітамі", десь патріотичні і здорові сили СБУ спрацювали, десь вплинули міжнародні сили та інстанції...
Вуйку, Ви не повірите, я ще в 1993-1994 роках на військових нарадах змальовував дії Росії по відношенню до України незалежно від того, хто нею буде правити. І обгрунтовував причини цього (економічні, геополітичні, та воєнно-стратегічні). І в 2014 році запевняв, що нічого у них не вийде, і розкладав по поличкам чому, бо БУВ УПЕВНЕНИЙ саме в СВІДОМІЙ ЧАСТИНІ УКРАЇНСТВА! Цитуйте мене, або привіт Пономарю!
Социальные закладки