| ||
Народ безмолвствует....(с)
хорошо вот так название прочитать,на что и расчитывается, а текст уже не важен,так и получится зрада
«Військові дії тривають на сході нашої країни вже три роки і переросли як за тривалістю, так і за масштабами у формат АТО. Водночас, потрібно зазначити, що антитерористична операція виконала дуже багато важливих завдань. Саме в рамках АТО ми зупинили агресора, змогли провести президентські, парламентські і місцеві вибори, а також звільнили значну частину окупованій території України ... також настав час перейти до нового формату захисту країни», — сказав Турчинов.
Я с вами согласен. Трудно оспорить ваши слова.
Я только хотел поставить акцент на
"Антитерористична операцiя не може i не триватиме два-три мiсяцi. Вона повинна i триватиме години"Петро Порошенко 26 травня 2014"Я не мая інформації, що вона (антитерористична операція - ред.) зараз буде зупинена. Я підтримую її продовження але вимагаю зміни її формату, вона має бути більш короткою в термінах, вона має бути більш ефективною"
хватит уже это мусолить,так и было бы если бы раша не подтянула помощь в виде техники и добровольцев и не начались обстрелы с той стороны границы наших военных.Вы карту АТО видели в начале операции и через два месяца после выборов президента? она же выкладывалась ни один раз, на ней хорошо видно на сколько уменьшилась территория АТО и наши практически вышли к границе, а потом пошла военная помощь из раши
Давно пора перестати грати в жмурки з сепаратистами. Військові виснажуються, суспільство втрачає довіру до влади, бо вже "дістали" щоденні повідомлення щодо поранених та вбитих.
Потрібно визначитись чого ми хочемо? Якщо будь-якою ціною повернути ті регіони разом з тим, в основному сепаратистським бидлом - то вперед, в атаку!
Якщо вони нам непотрібні - то треба встановити СПРАВЖНІЙ кордон, як з воюючою стороною, а не "пропускний режим", як із зоною АТО.
Ще потрібно визначитись з тим населенням, що на окупованій території. За кого воно? За них? Хай там і отримують пенсії, соціальні виплати тощо.
За нас? Хай це демонструють на практиці. Щось я не чув щодо масового партизанського руху на окупованій території...
А то так їм дуже зручно: до нас по пенсії і продукти, там працюють і живуть, підтримуючи "узкій мір"... Ми їх постачаємо водою, електроенергією, вони за це не сплачують кошти, все лягає на бюджет, тобто, кошти, що зароблені нашим народом. Назвались ДНР/ЛНР (грибами) - купуйте все, як у всьому світі це робиться (залізайте до кошика)... Бо це вже не смішно: жінка спить з іншим мужиком, а бувший чоловік вважає її своєю дружиною, бо в нього є свідоцтво про одруження...
Це відверто безглузда затія "мастити зеленкою гангренозну кінцівку" замість того, щоб її відсікти і спастись, завдяки цьому рішучому, але болючому кроку...
І головне, потрібно олігархам визначитись що їм важливіше, ті заводи, будинки/палаци, ресторани та магазини з шахтами, які там залишились, чи спокій і розвиток України?
Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.06.2017 в 16:22.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Вы понимаете, то 100% недоверия к власти - это из-за войны.
Закончись война, и народ по-спортивному отнёсся бы к многим недостаткам, и откровенным нарушениям.
А сейчас любой просчёт выглядит как умышленное преступление против народа.
Потому, что война съедает немерянные ресурсы, а под шумок войны много разворовывается - сколько всего появлялось сначала на базарах, а потом в войсках.
Социальные закладки