...
Та яка вам на...ер різниця, чи зможе Іван з Севастополя без візи поїхати до фашистів?!?! Іван є ГРОМАДЯНИНОМ УКРАЇНИ, отримав біометричний паспорт ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ на території України! Він з правової точки зору користується всіма благами ГРОМАДЯНИНА так як і Ви!!!
...
А Іван з Криму, чи Вася з Донбасу нехай їде в Європу, нехай побачить НА СВОЇ ОЧІ життя там. Навіть якщо він своєї думки не змінить, то його оточення почує з перших вуст про "бруд і занепад Європи", про "жахливі" дороги, про "порожні полиці супермаркетів", про ... І серед них знайдеться декілька, які задумаються...
...
Для тих, що згадують про злочинців...
Якщо Вася чи Іван скоїли злочини проти України, то це потрібно спочатку довести у суді і отримати вирок суду! І це справа відповідних структур, а не Ваша. Ми ж прагнемо до до законності? до Європи? чи не так?
Так, там більшість люто ненавидять Україну і я не маю щодо них жодних ілюзій і не хочу витрачати зусилля і час на "патріотичне" виховання. Для мене нах...ер не потрібні СРСРівські пенсіонери з совковим мисленням, які оселилися на ЮБК. Але я ХОЧУ, щоб Україна, як держава, надала всі можливості для розвитку їх внуків, тих які сьогодні закінчують школи і вузи. І я буду підтримувати ВСІ державні програми, які будуть ставити молодь з Криму і Донбасу в рівні умови з молоддю з всієї території України, а інколи, навіть надавити їм переваги.
Ще раз про дійсно злочинців, які захочуть скористатися безвізом. Велкам до України! Здавайте пальчики для отримання біометрики! Підписуйте собі вирок!
Социальные закладки