Сообщение от
Bivaliu
Ну, щоб написати "грубость" - великого розуму не потрібно, а щоб зрозуміти що те, що написане мною, не має жодного відношення до совка - на це потрібні і знання, і той самий розум впридачу. Саме при совку придумали те, що пенсії потрібно давати всім і однакові, бо "персональна пенсія" мало чим відрізнялась від не персональної.
Гасло щодо "равєнства" працювало на всіх парах.
Мої ж думки (я їх тут не раз висвітлював) співпадають з сучасними поглядами уряду. Саме з урахуванням страхового стажу потрібно виплачувати пенсії, а не тому, що настало 55 чи 60 років. Декілька мільйонів наших пенсіонерів не мають навіть 15 років стажу за все життя, але ж і їм потрібно платити. А звідки брати кошти?
Вірно, більшовицьким методом: відібрати і поділити. Тобто, відібрати частину пенсії в того, хто її чесно заробив і дати тому, хто або не працював, або ХИТРУВАВ.
От навіть у Вашому прикладі.., чому один працював ЧЕСНО, а інший - сприяв працедавцю в порушенні законів, ухиленню від податків і особистому збагаченні?
Чому не сплачував внески до пенсійного фонду? На що сподівався, на те, що дурні будуть його на старості годувати? Так хто йому лікар? Він же отримував кошти в конверті. І не лише він, а тисячі таких самих. А от якби вони всі були проти, то жоден працедавець не наймав би працівників без оформлення. А скільки з тих працівників просто "шабашили" по ремонту квартир? А зараз також будуть казати, що їм на життя не вистачає?
Вуйку, нічого і ні звідки не береться, щоб комусь і щось дати, потрібно десь, у когось це взяти!
І життя наше побудовано так, що все потрібно робити своїми руками і прораховувати свої кроки на майбутнє, а не жити одним днем.
Можеш їсти ікру - їж! Можеш лише картоплю - їж картоплю і нікому не заздрь, а роби щось, щоб покращити своє життя. Бо заздрощі - це великий гріх! А у нас же всі дивляться комусь у руки і за більшовицьким принципом жадають все відібрати і поділити. Я згоден, що де в кого потрібно відібрати ВКРАДЕНЕ ними, але до них руки в більшості не дотягуються, а дотягуються чомусь лише до тих, хто поряд...
Социальные закладки