Пане президенте, це, звичайно, добре, що два рази на рік ви знаходите час відвідувати Одесу, хоча коли я працював президентом, то їздив в Батумі мінімум раз на тиждень. Але є кілька моментів, на які я раджу наступного разу звернути увагу.
Добре, що ви відкрили Стамбульський парк, фінансування якого я обговорював з мером Стамбула ще півтора роки тому, єдине, місцева влада сильно споганила проект, і його початкові масштаби сильно скоротилися. Але якби ви від'їхали зовсім недалеко, то ви б побачили як бандерлоги Одеської мерії, яких ви підтримали проти мене, знищують будинок Русова й іншу світову спадщину приголомшливої Одеси.
Ще вам потрібно знати, що одночасно з вашою охороною і Нацгвардією вас сьогодні охороняла служба охорони міської мерії, а це - сепаратистська приватна армія російського громадянина Трухнова. І поки ви зайняті пошуком обставин, щоб позбавити мене громадянства, цей громадянин ворожої держави готує своїх бойовиків, щоб дати відсіч українській армії в майбутньому.
Я вважаю, вам не варто розхвалювати теперішню Одеську митницю, адже доходи митниці залежать від переадресування потоків Києвом. За Марушевської їх перекинули на інші митниці, а тепер просто повернули Одесі. А повернули тому, що разом з відходом нашої команди, в Одесу повернулася корупція, і про це вам скаже будь-який перевізник.
Ну і нарешті, ви не могли не згадати, що дорожні ділянки, які ви гордо демонстрували сьогодні, ви вже одного разу, ще разом зі мною, відкривали у минулому році. Тоді ви не заявляли про провал експерименту (відео додається), хоча я і тоді вибив від вас гроші з великими труднощами та жодної гривні після мене на дорожнє будівництво в Одеській області додано не було.
P.S.
Ну дуже вже негарно відгороджуватися від своїх співгромадян парканами під час публічних заходів. На те вони й публічні, а відкриття парку, безперечно - публічна подія, на яку може прийти кожен. Ваше оточення ставить вас в дуже незручне становище і це мене зовсім не тішить.
Социальные закладки