Тема: Румынский паспорт

Ответить в теме
Страница 2066 из 2906 ПерваяПервая ... 1066 1566 1966 2016 2056 2064 2065 2066 2067 2068 2076 2116 2166 2566 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 41,301 по 41,320 из 58103
  1. Вверх #1
    Живёт на форуме Аватар для {Totoro}

По умолчанию Румынский паспорт

Показать скрытый текст
    Полезные ссылки для новичков темы:

В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
    Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?

Полезные посты:
    Большой FAQ
    Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.

2. Вверх #41301
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Никитин Иван Посмотреть сообщение
    Много людей узнают что нужно знать язык по дороге в Бухарест, от других людей в бусе.
    Ясно. Спасибо!

3. Вверх #41302
    Новичок

По умолчанию СОР

Приветствую форумчане!
    Прошли присягу c женой, учили язык как положено, приняли присягу в конце
    16 года и подали через этих посредников документы на СОР. 5 месяцев назад.
    и тишина! Кто подскажет как восстановить сертификаты о гражданстве? Что для этого надо? возможно ли это? или снова подавать документы и присягу принимать?

Цитата Сообщение от Aynat Посмотреть сообщение
    C Черновицкого форума:
    Этими людьми оказалась фирма lawyerpersonal.eu
    Я приехал в Бухарест, встретился возле министерства с каким-то Андреем, говорил что он из Прибалтики.
    Пытаюсь помочь другим.

4. Вверх #41303
    Посетитель Аватар для Игорь ANT
    Цитата Сообщение от itssdoo Посмотреть сообщение
    Приветствую форумчане!
    и тишина! Кто подскажет как восстановить сертификаты о гражданстве? Что для этого надо? возможно ли это? или снова подавать документы и присягу принимать?
    я думаю, что сертификат - это для вас бумага, что бы вы сами себе имели головняк и сами занимались выбором доков. У них же, вы там расписывались в журналах и тд. Вы там уже есть 100%. По этому - ищите какого то адвоката, и с ним я думаю вы без проблем выберите его повторно....Главное что вы там были и сдали. Не думаю, что я ошибаюсь...
    Чем больше мы понимаем ИСТИНУ, тем меньше нас понимают окружающие.

5. Вверх #41304
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от itssdoo Посмотреть сообщение
    Приветствую форумчане!
    Здесь неоднократно писали, что можно получить сертификат еще раз. Обратитесь в консульство по месту проживания

6. Вверх #41305
    Частый гость
    Stadiu dosar обновили сегодня.....!

7. Вверх #41306
    Посетитель
    Хто останнім часом отримував СОР від посередників?

8. Вверх #41307
    Новичок
    Читав відписки з присяг на обох форумах і чекав їх кожного разу тож продублюю свій же пост з Чернівецького форуму і тут.
    Ну що постараюсь коротко як можна описати основне з своєї присяги 16 числа.
    Людей було більше ніж на двох попередніх , натягнули на 3 заходи . мені було призначено на 12.00 але фамілія по алфавіту з перших літер . то добрали 4 літери з другого заходу в перший (бо звичайно що не всі приїхали здавати).
    Тож я потрапив у перший захід , все як звичайно в правій стороні носії з Буковини тощо (40%) в лівій всі решта . россаджував Горилич через спілкування , перші питання отримав від нього.
    Як вже писали вище було серед них питання про поліцію. Я не дослухав його до кінця і відповів що покажу паспорт ,Горилич каже дослухай до кінця бо даеш не правильну відповідь і договорює (те що я поспішив перебити своєю відповіддю що поліціант скаже вам "доброго дня") Ну звичайно сказав що привітаюсь у відповідь. Маленький охоронець голосно захлопав .( то вони так собі розважаються)
    Посадили мене звичайно як не носія мови зліва.
    Приймало як звичайно 4 доамни за столом (три з яких просто оформляли документи і фото) і доамна руда з каре . Руда старась питати придумані нею питання. Одна з 4 доамн їй помагала стандартними питаннями опитувала решту людей. Завалили з мого заходу цим людей 30 - 35 при чому доамна що помагала завалила може 2-3 людини решту валила домна з каре. Вони дві пропускали людей у співвідношенні 1 людину мучила доамна з каре , двох за цей час пропускала доамна із за столу.
    Я особисто попав на доамну з каре хоча бачачи перед собою 20 людей без паспортів , хотів проскочити попри неї , не вдалось і буквально відштовхуючи свою людину в зал ( вже без паспорта) вона перехватила мене ))
    Я маю набуту двосторонню ваду слуху і тому був з слуховим апаратом ,що мені більше нашкодило ніж посприяло (я на людяність в принципі не сильно розраховував а получилось ще й навпаки)
    Тож доамна з каре коли почула і побачила мою ваду та прохання в разі чого повторювати питання ,якось так ухмильнулась не по хорошу і зразу видала "То ти кажеш що нічого не чуєш і не розумієш?" ( Дуже ймовірно що хтось можливо використовував надуману ваду як лазєйку і вона мене заочно звинувачувала в тому ж самому) На що я заперечив і повторив що якщо щось не дочую просто її перепитаю.
    Задала питання про школу ,якою мовою учив предмети ,українською чи румунською - відповів що українською.
    Другим питанням скільки років навчався в школі відповів - 10 років . І тут вона аж підскочила і так знов єхидно посміхнулась(на протязі присяги часто так поводилась і з іншими особливо коли під час "вдало придуманих питань " люди губились і ніяковіли. Так от каже - чого ти мене обманюєш ви ж навчаєтесь 11 класів. Я дурень не очікуючи в цьому великого гріха сказав ну так 11. І все кінець мого опитування вона з виглядом переможниці зразу забрала паспорт і сказала що мені треба буде поспілкуватись з президентом.
    Відходячи від неї була думка що то можна поспорити і вона звичайно не права в моменті придумалось 2-3 речення на румунській 1) перше саме правдиве що я починав навчання в 10 річній системі а закінчував в 11 - річній 2) що зараз у нас 11 років а в мій час було 10 та просто подумав що найвирогідніше якщо вона поставила за мету валити то це вже нічого не дасть максимум відстрочить відсил в кабінет .І рішив вже тримати оборону в Тіну чи Цезаря. (хоча тут вона була як на мене повністю не права питання я зрозумів і не відповів на нього що "10 корів" чи "добрий день "чи "я приїхав з Чернівців" , тощо , просто людина мала ціль завалити як найшвидше і добивалась її як могла)
    Під кабінетом вже була невелика черга з попердніх зрізаних . З яких здавало приблизно половина людей , не здавали лиш ті що вивчили свої 10-20 -30 питань . а питання на мову просто чи логіку не розуміли чи не розуміли до кінця.
    В кабінеті приймало 3 людей Цезар , ще якийсь чоловік з заступників напевно та Горилич - питання мені попались легкі але всі практично що були з невеликим підвохом. 1. як я зайшов то Цезар запитав " А то ви що маєте 3 дітей"?Кажу ні не маю і більше того не одружений , На що він схвально закивав головою потім послідувала третя варіація питання на тему поліції яку я чув чи мене питали в той день , " Якщо ви маєте якусь справу до поліції який документ ви візьмете у відділок" - відповідь мій паспорт його повністю влаштувала.Третій був про колір карманів на формі у охоронців - я був готовий до такого і коли заходив в АНЧ прикинув все з форми колір надпис , які рукави і звичайно те що там не було жодних карманів , що мені(крім слів) вдалось і ще показати наглядно на Гориничу який стояв позаду.
    Тут Цезар розцвів і останнє питання було вже чисто формальне (що будете робити після здачі присяги) і посліднє що говорив чомусь стало містити частково україно російські слова )) до прикладу сказав (Вставайте на "пічоаре, чітіць жураминтул ве рог") Всі троє встали теж , поздоровлення і сертифікат))
    Висновок як на мене особливо не заганяють нікого хто знає мову хоч трохи (мені просто не повезло попасти під особливу немилість доамни з каре а так навіть її "хитро придумані" питання то прості горішки ) В кабінеті взагалі всіх тянули за вуха як могли, третього етапу опитування в залі не було , представлялись і читали присягу - все . Я цього не бачив але розказували. Зрізали лиш одного хлопця на читанні 3 рази не міг прочитати нормально без помилок в словах та наголосах. То ж 16 числа було дуже навіть нормально.
    Але вчіть мову в загальному бо тільки питання це ймовірний провал (каре + тіну + цезар нічого не питають з списків взагалі, а імпровізують і придумують щось нове від присяги до присяги) друге , їдьте завчасно ночуйте в Бухаресті , приїхати в 6 годині ранку і не спавши то є адська мука і мінус 30 відсотків до ваших здібностей на присязі) В мене особисто сталась халепа (візу помилково надрукували з 15 а не 14 )тож їхав не по своїй волі але під саму присягу.
    Ще хотів звичайно подякувати своїй викладачці за те що вона старалась і готувала мене до всього що лиш можливо почути як запитаня .історію,географію політику ,знав формально відповіді на багатенько запитань, з 500 питань розмовника від нашого колеги попередника теж більшу частину освоїв.
    Також допомогла мені й колега по нашій не легкій справі з форуму ,за що їй теж велике спасибі))
    Ну всім бажаю удачі у майбутніх здачах ,вчить мову не надійтесь на лоторею ,її зараз майже не має і все буде добре настане той день коли ви будете тримати і свій сертифікат в руках з посмішкою на обличчі!
    П.С. Всі хто дочитав "коротко" не получилось

9. Вверх #41308
    Посетитель
    Прикольно. По пути в Бухарест узнать что нужно владеть румынским языком, попасть в третий заход, пробекать присягу по листочку и получить заветный сертификат.....

10. Вверх #41309
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от leliks Посмотреть сообщение
    Прикольно. По пути в Бухарест узнать что нужно владеть румынским языком, попасть в третий заход, пробекать присягу по листочку и получить заветный сертификат.....
    А где вы читали про 3-й заход?

11. Вверх #41310
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Aynat Посмотреть сообщение
    А где вы читали про 3-й заход?
    А вот уважаемый оставил отзыв о присяге, там есть такие слова:
    "... третього етапу опитування в залі не було , представлялись і читали присягу - все . Я цього не бачив але розказували. Зрізали лиш одного хлопця на читанні 3 рази не міг прочитати нормально без помилок в словах та наголосах. То ж 16 числа було дуже навіть нормально."

Видимо я ошибся, поясните тогда что есть 1-этап? опрос охранником что-ли?

12. Вверх #41311
    Посетитель
    "... третього етапу опитування в залі не було , представлялись і читали присягу - все . Я цього не бачив але розказували. Зрізали лиш одного хлопця на читанні 3 рази не міг прочитати нормально без помилок в словах та наголосах. То ж 16 числа було дуже навіть нормально."

3-й етап- це кількість опитувань в заході. 1-й етап це доамни

13. Вверх #41312
    Посетитель Аватар для Artem1989

Про 3 етап малось на увазі опитування, яке відбувається, безпосередньо під час церемонії читання присяги. Але в цей раз просто зачитували і все. А 3 захід вчора був.

14. Вверх #41313
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Artem1989 Посмотреть сообщение
    Про 3 етап малось на увазі опитування, яке відбувається, безпосередньо під час церемонії читання присяги. Але в цей раз просто зачитували і все. А 3 захід вчора був.
    2-ой, стало быть опрос доамнами. Что есть 1-ый?

15. Вверх #41314
    Посетитель Аватар для Artem1989
    2-ой, стало быть опрос доамнами. Что есть 1-ый?
    Я так розумію, перший це якраз і домни. Якщо у них не пройти - людина відправляється в кабінет - це 2. А в залі це вже 3, всі хто пройшли в домн і залишились в залі. Якось так.

16. Вверх #41315
    Посетитель
    Хто останнім часом отримував СОР від посередників? Скільки чекали та ін.?

17. Вверх #41316
    Новичок
    Друг был на присяге, не здал, но он и не учил много, завалили домны, задумался над вопросом, но сказал, то у Тину в кабинете обстановка очень хорошая, особо никто не валил даже наоборот помогал, вопросы про полицию, апельсин, двери, 30+3, сколько стульев, цвет стола, уважаемые форумчане, скажите пожалуйста как идет опрос, слева направо, или наоборот,
    или ряд так, ряд иначе, откуда начинают?

18. Вверх #41317
    Не покидает форум Аватар для мегамама
    Добрый день!
    Вопрос насчет ламинированных документов. Муж подал пакет документов на себя и детей почти год назад в одесском консульстве, сегодня знакомый посредник сказал, что детям не выдадут сертификат, и к их сор заламинированы. Сталкивался кто-то с таким и правда ли нужно получить дубликат, чтоб избежать проблем?

19. Вверх #41318
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от мегамама Посмотреть сообщение
    Добрый день!
    Вопрос насчет ламинированных документов. Муж подал пакет документов на себя и детей почти год назад в одесском консульстве, сегодня знакомый посредник сказал, что детям не выдадут сертификат, и к их сор заламинированы. Сталкивался кто-то с таким и правда ли нужно получить дубликат, чтоб избежать проблем?
    Вообще-то оригиналы документов не подаются в Досар. Каким образом они там заламинированные оказались? Их бы никто не принял. Берут заверенный перевод. Вы же не ламинировали перевод?

20. Вверх #41319
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от мегамама Посмотреть сообщение
    Добрый день!
    А вообще насчет ламинированыых доков правда- их не принимают

21. Вверх #41320
    Новичок
    Цитата Сообщение от minte Посмотреть сообщение
    3-й етап- це кількість опитувань в заході. 1-й етап це доамни
    Майже так але перший етап опитування то охорона ,впливає на сторону в залі , 2) то доамни , 3) (можливий) то Тіну чи Цезар в залі перед присягою бліц опитування(писав що його як раз не було зовсім) і 4) то в кабінеті - теоретично можна попасти (чи пройти) всі 4 етапи по черзі (якщо завалитись тільки на третьому) а так для більшості їх 2-3.

Ответить в теме
Страница 2066 из 2906 ПерваяПервая ... 1066 1566 1966 2016 2056 2064 2065 2066 2067 2068 2076 2116 2166 2566 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права