умный поймет сейчас,тупой лет-лет через 20,зрадофилам же просто лучше не читать)):
Мій останній робочий день у Нацбанку
http://m.nv.ua/ukr/opinion/hontareva/mij-ostannij-robochij-den-u-natsbanku-1121712.html
..Я залишаю наступникові не лише якісно оновлений Закон “Про Національний банк України“, у якому прописана незалежність центробанку на законодавчому рівні, а й повністю інституційно вибудувану організацію, де повноцінно функціонують Комітети з нагляду, Кредитний комітет, Комітет із фінансової стабільності, Комітет з монетарної політики, Комітет процесного менеджменту тощо.
Тепер наші зарубіжні партнери ставлять трансформацію НБУ за приклад іншим країнам і направляють до нас на стажування працівників центробанків інших країн, що розвиваються.
Ця нова структура НБУ – реальна основа незалежності. Тепер ніхто не зможе приймати в банку рішення одноосібно. One man show закінчилося назавжди.
Лишився найвідповідальніший фронт – боротьба проти народних депутатів-популістів, які намагаються переписати Закон «Про Національний банк України». Боротьба проти безграмотних функціонерів і псевдоакадеміків, які свідомо чи ні підігрують політикам-популістам.
Нещодавно мені колеги-центробанкіри сказали, що центральні банки – це white knights. Вони починають реформи з встановлення макрофінансової стабільності та очищення ринку, а потім на цьому фундаменті починає рости нова країна. Повірмо у це!
Социальные закладки