(реклама санкционирована / ссылка модератора)
Доброго дня. Я повернулася з новою ідеєю!
Хочу запропонувати вам збір китайського TEMU на цікавих умовах.
Темка тільки відновлена і мені треба трохи часу на те, щоб згадати як тут все влаштовано (відвикла після переходу у телеграм). Але основне накидаю вже зараз, а у процесі дооформлю та скоригую
Отже, основні умови для замовлення:
1) ваше сумарне замовлення від 0 до 499грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 10%
2) ваше сумарне замовлення від 500 - 999грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 15%
3) ваше сумарне замовлення від 1000 - 2000 грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 20%
АЛЕ… на даний момент я маю можливість оформляти ваші замовлення зі знижкою -30% для будь-якої суми замовлення(без орг.збору). Як довго я зможу використовувати цю можливість, я не розумію, але поки що можу - користуємося))))
https://www.temu.com/
Єдина умова – ціни на вашому та на моєму екрані повинні збігатися. Індивідуальні акції які відображаються тільки у вашому обліковому записі нажаль, участі в акції не беруть. Тому не забувайте, будь ласка, окрім посилання на товар вказувати розмір, модель, колір та ЦІНУ.
Закрываю тему на форуме. Не окупает она себя от слова "совсем"Основной движ происходит в телеграмм. Зафиксируйте, пожалуйста, себе мой номер телефона 095 731 63 38 он активен и в телеграмм, и в вайбере. Заказы по китайскому ТЕМУ -30% (и не только по нему) продолжаю принимать, оформлять, отправлять как в группе телеграмм так и в личных сообщениях. Деятельность свою НЕ прекращаю!! Кого надо добавить в группу пишите в личку.
Роздачі![]()
Социальные закладки