|
Про Крым уже наверное в курсе, что она сказала. Программа "Савченко" активирована.
Чубаров відповів на заяву Савченко про Крим
http://24tv.ua/chubarov_vidpoviv_na_zayavu_savchenko_pro_krim_n772196Народний депутат та один з лідерів кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що висловлювання Надії Савченко щодо здачі Криму заради збереження Донбасу є зрадницьким ставленням до України та кримськотатарського народу.
Про це він сказав на засіданні Верховної Ради, повідомляє УНІАН.
Вчорашнє публічне висловлювання нашої колеги Савченко, про те, що мовляв, заради повернення Донбасу треба відмовитися від Криму, є не лише вкрай неприйнятними, але глибоко образливим, цинічним і зрадницьким ставленням до всіх громадян України та кримськотатарського народу, що залишаються заручниками РФ,
– сказав він.
Чубаров додав, прикро, що такі висловлювання допустила людина, яка сама пройшла через російський полон.
Я говорив по телефону з Надією і сподіваюсь, що вона уточнить позицію. Жодних поступок агресорові. З цієї трибуни хочу закликати президента України терміново скликати Конституційну комісію й зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострову, щодо його повернення та контролю,
– наголосив Чубаров.
Нагадаємо, Надія Савченко в ефірі одного з телеканалів заявила, що звільнення Донбасу мирним шляхом можливе лише за умови тимчасової відмови від Криму.
Українська нардеп Надія Савченко знову зробила резонансну заяву. Цього разу депутат назвала неприпустимий сценарій для мирного звільнення окупованого Донбасу.
Про це вона сказала в ефірі одного з українських телеканалів.
На думку Савченко, звільнення Донбасу мирним шляхом призведе до здачі Криму.
"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій – то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", – заявила Надія Савченко.
На її думку, звільнити Донбас невійськових шляхом можна лише за столом переговорів.
"Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим – це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас – вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки не бачу", – впевнена народний депутат.
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
Згадався анекдот...
Один каже іншому: "Ну і шия!!"
А той відповідає: "Пивко сосу..."
А він йому: "Та ти хоть ... соси, а шию мити ж потрібно!"
Так і я Вам на це скажу: "Вуйку, щодо матері - це все зрозуміло, а от не зрозуміло те, як Ви взагалі кудись вступили (я маю на увазі навчання, а не купу лайна), бо в усіх закладах здавали іспити з мови чи то літератури, де граматика відігравала визначальну роль..." А що вже казати про науковців (я не маю на увазі Кілю і проФФесора з табачніками та їм подібними "доХтурами наук")...
До речі, всі ми тоді в дитсадках виховувались, але ж таке письмо лише у Вас і декого ще...
Поллітрук, судячи по текстам, тут - Ви!
І це всі вже зрозуміли, хоча Ви довго маскувались... Бо Ви не "рафінірований солдафон" (вираз Ваш), яким може бути лише командир, та його зами, а "рафінований поЛЛітрук", котрий до смерті буде цитувати конспекти робіт ідейних кумирів.., і кричати:
Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.01.2017 в 13:31.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Вроде и Лёвочкина и Богуслаева убирают из комитета...Особенно смешно как председательствует пашинский,место которому у "деда Лукьяна"...А вообще-утечка информации там сумасшедшая,т.к. доступ к информации имеет масса людей и "народных" избранников...Так что-будет там Савченко или нет-НИЧЕГО не изменится...
Сдать Крым ради Донбасса? В силах АТО дали ответ
http://obozrevatel.com/politics/4137...-pro-kryim.htmУкраина не может отказываться от территорий, которые по праву принадлежат ей. Даже ради того, чтобы закончить войну на Донбассе.
Об этом в комментарии "Обозревателю" рассказала представитель бывшего лидера "Правого сектора" Дмитрия Яроша, боец украинской добровольческой армии Елена Белозерская.
"Мы не можем отказываться от территорий, которые были и есть нашими. Я не могу знать, что ею (Савченко, - Ред.) движет, но к большинству из того, что она делает и говорит в последнее время – отношусь резко негативно. Предательство это или нет – зависит от того, какие мотивы ею руководят. А мы этого пока знать не можем. Но мне это сильно не нравится", — сказала Белозерская
А почему только "в этом комитете"?.Там их много во всех комитетах..Надо,что бы на Выборах они серьёзно проверялись-много "!совсем плохих"...
Социальные закладки