Тема: Надежда Савченко

Ответить в теме
Страница 95 из 163 ПерваяПервая ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,881 по 1,900 из 3260
  1. Вверх #1881
    Не покидает форум Аватар для lenivec
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Слухайте, Ви хоч самі визначтесь хто Ви, а то вже й у ПТУ викладали (на українській), і танці танцювали (з ансамблями), і винаходи різні робили, і в економіці "дока", і в філософії, і аспірантура...
    А про що каже аспірантура? Не про вміння працювати з рекомендованою літературою?
    Я знаю десятки людей, які вчились там, закінчили.., і не захистились...
    Більше того, навіщо ці "понти" тут, без документального підтвердження? На слово Вам вірити? А як це можна зробити, якщо по тій кількості граматичних помилок, які Ви допускаєте, по тому запасу слів (я не беру до уваги витяги з Вікі) - важко повірити в те, що Ви взгагалі щось, крім ПТУ закінчили. А тут ще й кандидатський мінімум повинні були здавати..?
    Хоча, якщо і Кіля, і проФФесор були "доХтурами" наук, то все може бути.
    Разом з тим, зверніть увагу на граматику, не плюндруйте самі себе, а то скоро почнете представлятись академіком, так і не навчившись писати без помилок...
    Bivaliu, видно ни когда по настоящему не общался с бывшими замполитами
    „У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо

2. Вверх #1882
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Слухайте, Ви хоч самі визначтесь хто Ви, а то вже й у ПТУ викладали (на українській), і танці танцювали (з ансамблями), і винаходи різні робили, і в економіці "дока", і в філософії, і аспірантура...
    А про що каже аспірантура? Не про вміння працювати з рекомендованою літературою?
    Я знаю десятки людей, які вчились там, закінчили.., і не захистились...
    Більше того, навіщо ці "понти" тут, без документального підтвердження? На слово Вам вірити? А як це можна зробити, якщо по тій кількості граматичних помилок, які Ви допускаєте, по тому запасу слів (я не беру до уваги витяги з Вікі) - важко повірити в те, що Ви взгагалі щось, крім ПТУ закінчили. А тут ще й кандидатський мінімум повинні були здавати..?
    Хоча, якщо і Кіля, і проФФесор були "доХтурами" наук, то все може бути.
    Разом з тим, зверніть увагу на граматику, не плюндруйте самі себе, а то скоро почнете видавати себе за академіка, так і не навчившись писати без помилок...
    это все издержки воспитания в детстве, я научился читать и писать в 4 года, ну а поскольку мама была занята на работе, до сих пор пишу с ошибками.

3. Вверх #1883
    Цитата Сообщение от lenivec Посмотреть сообщение
    Bivaliu, видно ни когда по настоящему не общался с бывшими замполитами
    старий кпссник Bivaliu ще й замполіт? а я то думаю, звідки це рафініроване солдафонство

4. Вверх #1884
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    старий кпссник Bivaliu ще й замполіт? а я то думаю, звідки це рафініроване солдафонство
    Фокс, ты бы сюда не лез, давай в свою тему о совке и там рули!!
    Дякую, Боже, що я не москаль

5. Вверх #1885
    Частый гость
    Интересно, откуда она всего этого нахваталась?
    Із "Доброго заробка", "Свинської конституції"...

6. Вверх #1886
    User banned

7. Вверх #1887
    User banned
    Про Крым уже наверное в курсе, что она сказала. Программа "Савченко" активирована.

8. Вверх #1888
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Чубаров відповів на заяву Савченко про Крим

Народний депутат та один з лідерів кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що висловлювання Надії Савченко щодо здачі Криму заради збереження Донбасу є зрадницьким ставленням до України та кримськотатарського народу.

Про це він сказав на засіданні Верховної Ради, повідомляє УНІАН.

Вчорашнє публічне висловлювання нашої колеги Савченко, про те, що мовляв, заради повернення Донбасу треба відмовитися від Криму, є не лише вкрай неприйнятними, але глибоко образливим, цинічним і зрадницьким ставленням до всіх громадян України та кримськотатарського народу, що залишаються заручниками РФ,
    – сказав він.

Чубаров додав, прикро, що такі висловлювання допустила людина, яка сама пройшла через російський полон.

Я говорив по телефону з Надією і сподіваюсь, що вона уточнить позицію. Жодних поступок агресорові. З цієї трибуни хочу закликати президента України терміново скликати Конституційну комісію й зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострову, щодо його повернення та контролю,
    – наголосив Чубаров.

Нагадаємо, Надія Савченко в ефірі одного з телеканалів заявила, що звільнення Донбасу мирним шляхом можливе лише за умови тимчасової відмови від Криму.
    http://24tv.ua/chubarov_vidpoviv_na_zayavu_savchenko_pro_krim_n772196

9. Вверх #1889
    Не покидает форум Аватар для lenivec
    Українська нардеп Надія Савченко знову зробила резонансну заяву. Цього разу депутат назвала неприпустимий сценарій для мирного звільнення окупованого Донбасу.

Про це вона сказала в ефірі одного з українських телеканалів.

На думку Савченко, звільнення Донбасу мирним шляхом призведе до здачі Криму.

"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій – то це обов'язково буде здачею Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", – заявила Надія Савченко.

На її думку, звільнити Донбас невійськових шляхом можна лише за столом переговорів.

"Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим – це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас – вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки не бачу", – впевнена народний депутат.
    „У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо

10. Вверх #1890
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    это все издержки воспитания в детстве, поскольку мама была занята на работе, до сих пор пишу с ошибками.
    Згадався анекдот...
    Один каже іншому: "Ну і шия!!"
    А той відповідає: "Пивко сосу..."
    А він йому: "Та ти хоть ... соси, а шию мити ж потрібно!"
    Так і я Вам на це скажу: "Вуйку, щодо матері - це все зрозуміло, а от не зрозуміло те, як Ви взагалі кудись вступили (я маю на увазі навчання, а не купу лайна), бо в усіх закладах здавали іспити з мови чи то літератури, де граматика відігравала визначальну роль..." А що вже казати про науковців (я не маю на увазі Кілю і проФФесора з табачніками та їм подібними "доХтурами наук")...
    До речі, всі ми тоді в дитсадках виховувались, але ж таке письмо лише у Вас і декого ще...
    старий кпссник Bivaliu ще й замполіт? а я то думаю, звідки це рафініроване солдафонс
    Поллітрук, судячи по текстам, тут - Ви!
    І це всі вже зрозуміли, хоча Ви довго маскувались... Бо Ви не "рафінірований солдафон" (вираз Ваш), яким може бути лише командир, та його зами, а "рафінований поЛЛітрук", котрий до смерті буде цитувати конспекти робіт ідейних кумирів.., і кричати:
    Поздравляю с Днём 7 ноября... Поздравляю с днём комсомола...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.01.2017 в 13:31.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

11. Вверх #1891
    Частый гость
    Цитата Сообщение от lenivec Посмотреть сообщение

"Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим – це чергове Придністров'я. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас – вони будуть робити це тим, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки не бачу", – впевнена народний депутат.
    Крим в усі часи був як не татарським, то московським прищем на сраці України.

12. Вверх #1892
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    заступаешся за кпссных ублюдков?

13. Вверх #1893
    User banned

14. Вверх #1894
    Затейница

💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

15. Вверх #1895
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    А ты кто такой чтобы Фоксу рот закрывать?
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

16. Вверх #1896
    Не покидает форум
    Вроде и Лёвочкина и Богуслаева убирают из комитета...Особенно смешно как председательствует пашинский,место которому у "деда Лукьяна"...А вообще-утечка информации там сумасшедшая,т.к. доступ к информации имеет масса людей и "народных" избранников...Так что-будет там Савченко или нет-НИЧЕГО не изменится...

17. Вверх #1897
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Цитата Сообщение от Фёдор Петрович Посмотреть сообщение
    Вроде и Лёвочкина и Богуслаева убирают из комитета...Особенно смешно как председательствует пашинский,место которому у "деда Лукьяна"...А вообще-утечка информации там сумасшедшая,т.к. доступ к информации имеет масса людей и "народных" избранников...Так что-будет там Савченко или нет-НИЧЕГО не изменится...
    Мне кажется в этом комитете прям сборище шизофреников.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

18. Вверх #1898
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Сдать Крым ради Донбасса? В силах АТО дали ответ

Украина не может отказываться от территорий, которые по праву принадлежат ей. Даже ради того, чтобы закончить войну на Донбассе.

Об этом в комментарии "Обозревателю" рассказала представитель бывшего лидера "Правого сектора" Дмитрия Яроша, боец украинской добровольческой армии Елена Белозерская.

"Мы не можем отказываться от территорий, которые были и есть нашими. Я не могу знать, что ею (Савченко, - Ред.) движет, но к большинству из того, что она делает и говорит в последнее время – отношусь резко негативно. Предательство это или нет – зависит от того, какие мотивы ею руководят. А мы этого пока знать не можем. Но мне это сильно не нравится", — сказала Белозерская
    http://obozrevatel.com/politics/4137...-pro-kryim.htm

19. Вверх #1899
    Не покидает форум
    А почему только "в этом комитете"?.Там их много во всех комитетах..Надо,что бы на Выборах они серьёзно проверялись-много "!совсем плохих"...

20. Вверх #1900
    Частый гость

Ответить в теме
Страница 95 из 163 ПерваяПервая ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права