Прокремлівські політики блокують реформи у галузі охорони здоров’я
Саме зараз, про-кремлівські політики роблять все можливе для того, забрати наше право на європейські стандарти в галузі охорони здоров’я. Використовуючи фіктивні скарги роздратованого лікаря політики «Руського Міра» блокують реформи галузі охорони здоров’я та намагаються прибрати міністра-реформатора Др. Уляну Супрун з її посади. Проте, саме ТИ можеш їх зупинити та забезпечити своє право на європейські стандарти медичної допомоги.
Новий рік це час для того, щоб зосередитися на позитивних змінах, таких як нещодавні зміни в системі охорони здоров'я, досягнутими під керівництвом Др. Уляни Супрун. Протягом останніх п’яти місяців команда Др. Супрун змогла перекрити корупційні схеми та заощадила країні приблизно чотири мільйони доларів через запровадження прозорої системи міжнародної закупівлі ліків та реорганізації всієї системи таким чином, щоб бюджетні кошти слідували за пацієнтами, а не за інституціями. Однак, 2 січня роздратований лікар записав відео-звинувачення спрямоване проти української міжнародної програми закупівлі вакцин та ліків хворих на рак. Мотиви лікаря залишаються невідомими, проте в минулому він був пов’язаний з дуже неоднозначними людьми, такими як кримський сепаратист та про-кремлівський лідер Сергій Аксьонов. В той же час, Віктор Медведчук заявив про цілковиту підтримку цього лікаря та висунув вимогу про відставку Др. Супрун. Медведчук відомий відстоювач інтересів Кремля, а також кум Володимира Путіна. Спланованими зусиллями Опозиційний Блок повторив вимогу щодо відставки за допомогою прокремлівських політиків Вадима Рабіновича, що організував проплачені мітинги, та Олександра Вілкула, що висунув пропозицію про відставку Др. Супрун. Рабинович був пов'язаний з торгівлею зброєю і раніше йому було відмовлено у в'їзді в Україну, а Вілкул обіймав посаду віце-прем'єра в уряді прокремлівського президента Віктора Януковича. Навіть опальний прем'єр Микола Азаров, напав на реформи і Др. Супрун. Коротше кажучи, про-Путінські сили в Україні відчайдушно намагаються усунути доктора Супрун з посади, щоб вони могли відкатити реформи і повернути систему охорони здоров'я країни до несправного минулого.
Цієї середи, о 15:00, в готелі Київ, на 5 поверсі відбудеться засідання Комітету з питань Охорони Здоров’я. Прокремлівські депутати планують дискредитувати реформи і почати процес звільнення Др. Супрун. Вони повинні бути зупинені, щоб ваше майбутнє і право на європейський стандарт охорони здоров'я було забезпечено. Ось як ви можете це зробити:
Социальные закладки