Сообщение от
Bivaliu
Це не пропозиція - це чиста МАЯЧНЯ, на кшалт: "А єслі ти єщьо і прідурок, то ти - нашє ліцо..."
З якої маячні богаті у БУДЬ-ЯКІЙ країні світу стали їх "государством"? Та в багатьох країнах цих людей ВЗАГАЛІ мало хто знає, бо і гроші, і злодії полюбляють тишу.
Це лише на "постсовку" розгул вакханалії.., згадайте "рускіх купцов", котрі носили онучі/портянки з оксамиту/бархата довжиною в 5-6 метрів і вони волочились за ними по багнюці!?
Згадали?
Це корінням звідти.
І ніхто Вас до цього не примушує і, тим паче, не звинувачує. Ви зробили репост антидержавної маячні - я Вам на це натякнув.
І все, нічого особистого, немає навіть приводу для образ...
Немає там жодного натяку на них, є ЗВИНУВАЧЕННЯ держави (державного устрою), якщо читати уважно...
Я нікого не "оскорбляю". Наведіть приклади?
Якщо лікар каже хворому про те, що він хворий на "олігофренію" (наприклад) він цим ображає його, чи констатує факт хвороби? Я зробив висновок, що автор того поста - негідник.., виходячи з прочитаного. І це - КОНСТАТАЦІЯ змісту.
Тепер щодо народу...
Почну з того, що цей самий народ на ВИПЕРЕДКИ та на зло сусіду біг голосувати за того, кого він не знав, але знав лише те, що сусід проти нього. Чому ж зараз ображатись?
Як назвати тих, хто серед банків вибирав саме ті, де були найбільші відсотки, а потім щиро дивувався, бігав навкруг з плакатами, вимагав у ДЕРЖАВИ (у нас всіх разом) компенсацій, коли ці банки "змились"?
Хто здавав ці кошти (розумні чи дурні) і з якою метою? Чекаю Вашої відповіді, бо я цього не зрозумів.
Набагато розумнішими виявились ті, хто чужого не бажав, але й своїм не розкидався (купив сотку-другу баксів та заховав в банку, а не віддав своє "беням" з надією, що ВОВК поділиться з ВІВЦЕЮ)!
І останнє, шановна, навіть у розвинутих країнах ЗАПОБІГТИ шахрайствам у банківській сфері НЕ МОЖЛИВО. Бо закон дозволяє приватні банки і не вимагає від них тестів на детекторах брехні. І не злічити людей, які залишились ЖЕБРАКАМИ із-за банків у США, Англії, Австралії...
Але специфіка НАШОГО народу у тім, що він не зважає на результати того, як наступали на граблі за кордоном, а вважає себе самим розумним, а розумному МОЖНА наступати на граблі.., хоча результати цього - ТОТОЖНІ! Чому я і мої діти повинні зараз розраховуватись за бидло, яке тупо і в черговий раз "лоханулось"? Адже їм з бюджету будуть відшкодовувати, щоб запобігти "соціальному вибуху" під проводом тих самих шахраїв, які це бидло обікрали.., що найбільш дивує...
З чого Ви взяли, що я до Вас щось маю? Я лише зауважив слушне і очевидне, а Ви кинулись не лише захищатись, але й захищати негідника, якого процитували...
Социальные закладки