Сообщение от
Archik_ua
По сівжому...
Вирішив написати свій відгук у цій темі про шлях до отримання водійського посвідчення.
Одразу скажу, що варіанти по 110 чи 220 (для "страховки" чи іншого чогось такого) не розглядав принципово.
Етап 1
Навчання пройшов у школі Міраж-2004, Преображенська 9.
позитивне: загалом непогано (орг питання, теорія викладалась добре, клас, розташування)
негативне:
- практичні заняття розпочалися до того як пройшли важливі теми по теорії
- після закінчення практичних годин, зрозумів, що ККД їх досить малий
Етап 2
У цій темі знайшов інформацію про приватних інструкторів. Після того як склав внутрішні іспити (теорія і практика) в автошколі, звернувся до Балабанова Олександра Васильовича.
Після першого заняття я зрозумів що прийшов за адресою. Отримав класну водійську практику, а також навчився користуватися знаннями (правил ДР). З першого погляду ця фраза може звучати дивно але воно дійсно так: мало просто вивчити правила (вистачає, мабуть, максимум скласти іспит по теорії), ними треба вміти оперувати (для всіх бажаючих підняти дискусію стосовно цього, хочу сказати, що це лиш моя суб’єктивна думка).
Також відвідав кілька лекцій Олександра Васильовича і можу виділити, що його подача матеріалу постійно корелюється з життєвити ситуаціями (прикладами).
Етап 3
Іспити в "Територіальному сервісному центрі... (6й км)"
Теорія - 2 години очікування, 10-15 хв тести, все ОК
Практичний іспит - 1,5 години очікування, жигуль, 10-12 хвилин подорожі (з поворотами, розворотами, пішоходами на нерегульованих ПП, перемикання передач 1-4), дискусія (згідно ПДР) з інспектором стосовно деяких його зауважень. Результат - іспит складено.
P.S.
Олександр Васильович, вам подяка!
Усім бажаючим отримати водійське посвідчення: натхнення та віри в свої сили.
Социальные закладки