Тема: Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Ответить в теме
Страница 840 из 2972 ПерваяПервая ... 340 740 790 830 838 839 840 841 842 850 890 940 1340 1840 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 16,781 по 16,800 из 59426
  1. Вверх #1
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське

По умолчанию Саакашвили. Новое лицо в украинской политике.

Новым губернатором Одесской области стал Михаил Саакашвили?
    Министр экологии Игорь Шевченко заявил, что экс-президент Грузии Михаил Саакашвили стал новым губернатором Одесской области.

«Еще один меритократ назначен на руководящую должность в Украине! Михаил Саакашвили — губернатор Одесской области», — написал чиновник на своей странице в «Фейсбуке».

На сайте главы государства указа о назначении Саакашвили нет.
    Мы проверяем эту информацию.

Отметим, что ранее Михаил Саакашвили принял участие в одесском марше вышиванок.

ОБНОВЛЕНО В 21:48. «Украинская Правда» цитирует замглавы Администрации президента. По словам чиновника, Кабмин отправил Порошенко представление на Саакашвили: «Если бы меня спросили, как аналитика, который делает прогнозы, я думаю, что с вероятностью 99% — да», — сказал он.

ОБНОВЛЕНО В 21:59. Источники «Думской» подтверждают назначение Саакашвили. По их данным, представление нового губернатора состоится завтра. В качестве альтернативы бывшему президенту Грузии рассматривался замминистра инфраструктуры Юрий Васьков.

Прозвище "Михуил" приравнивается к завуалированному мату и наказывается, в соответствии с правилами форума! (модератор)
    Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 18.08.2018 в 15:50.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

2. Вверх #16781
    User banned
    Цитата Сообщение от Dave Посмотреть сообщение
    мне искренне жаль вас и я понимаю вашу истерику - Миша вас поматросил и бросил, а вы как рогом уперлись в одесский берег полтора года назад так толдоните нон стоп "Миша-спаситель, рехформы......", все ! Поздно! Ваш клоун свалил из Одессы, хорош с хоругвями хороводы водить
    Я вам год назад говорил что Миша клоун, но вы ж слышите только себя и своего кумира
    А чего он поматросил нас, ты шо с Крыжопля?

3. Вверх #16782
    User banned
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    политическая культура у миши не европейская, а евразийская, а евразийцы привыкли работать "по понятиям"
    Та все уже поняли шо центр Европы это Винница, кругом Азия...)))

4. Вверх #16783
    Не покидает форум
    У Винницы уже давно "особый статус"..Боюсь,что бы они его "не посоветовали" Донбассу...

5. Вверх #16784
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Давід Сакварелідзе: «Ми не будемо поки боротись за відставку президента. Ми будемо боротись за дострокові вибори»

Міхеіл Саакашвілі сьогодні нарешті зважився на крок, який давно від нього чекали і опоненти, і соратники – подав у відставку з посади голови Одеської ОДА. І тепер уже нічого не обмежуватиме його «антикорупційні» зусилля – ані потреба зберігати публічну лояльність до президента, ані необхідність хоч зрідка займатися проблемами окремо узятої області. Чим займатиметься «команда грузинських реформаторів» після виходу з владних кабінетів, LB.ua розпитав соратника Саакашвілі Давіда Сакварелідзе. Який погодився на розмову з категоричною умовою, що редакція дозволить йому висловитися у повному обсязі, зокрема і щодо посту у Facebook шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної.

Чому Саакашвілі пішов у відставку саме зараз?

Цим він доказав, що він не частина того істеблішменту, який зараз переплетений між Києвом і Одесою, він не частина Труханових, Ківалових, Пресманів – контрабандистів, колишніх бандитів, ватників, людей, які налаштовані проти України і яких підтримує Адміністрація президента. Саакашвілі ніколи не претендував на сторінку в «Forbes» так, як сам президент, чи його близькі друзі. Він не претендував на те, щоб увійти в підручники. Тому сьогодні відповів очікуванням українського суспільства і перейшов в інший формат політичної боротьби. Фактично зараз він перейшов в опозицію.

Але питання, власне, чому саме зараз. Адже з самого початку роботи на посаді Саакашвілі скаржився на те, що йому перешкоджають працювати, чому він не пішов раніше?

Він вичерпав існуючі ресурси, впливи для того, щоб виправдати хоч якийсь процент очікування українців і одеситів. Здивував статус Соні Кошкіної, вона раділа через відставку. Мене дивує, чому емоції такої молодої журналістки сьогодні співпадають з емоціями Труханова, Авакова і так далі. Мене це здивувало, бо всі нормальні люди сьогодні налаштовані дуже сумно, не тільки з приводу відставки Саакашвілі, але й з приводу загального фону. Якщо вони самі тільки не частина міліонерів, які замість реформ заробляють гроші.

Згадайте історію, коли мене президент попросив поїхати в Одесу, бо Шокін не назначав іншого кандидата на посаду обласного прокурора. Я, не дивлячись на мою боротьбу з Шокіним, поїхав. Ми почали піднімати і розслідувати дуже важливі кримінальні справи. Наприклад, проти Турчинова, Пашинського по крадіжці нафтопродуктів Курченка, до якого прив’язаний клан Авакова. Почали розслідування по ОПЗ, де було два клани – президента і Яценюка. Справа по Харківському привозу. Після цього мене взяли і звільнили. Не тільки мене, але й частину команди Міхо, яка займалась такими речами. Я думаю, що тільки при Саакашвілі в області працював некорумпований обласний прокурор. Я не соромлюсь так казати, бо ви не знайдете людину, яка б мене звинуватила в корупції. Я за це відповідаю. Працював некорумпований глава УВС, глава митниці. В ОДА почали працювати без корупції. Раніше всім в країні було наплювати на дорогу Одеса-Рені. А це стратегічно важлива дорога, і Міхо підняв це питання. Саакашвілі – людина, яка не «кришувала» горіхову мафію, як люди в АП. А навпаки чинила опір СБУ та іншим корумпованим кланам. Вся інфраструктура партії «Солідарність» працювала на Труханова, а потім захищала Труханова впродовж місяця. Назвіть мені нормального політика, який би залишився і продовжував сипати собі на голову цей позор. Звісно ні, Саакашвілі – губернатор іншого калібру, хоча Порошенко пробував його прирівняти з іншими губернаторами (про інших ніхто і не згадує, ніяких негативів на них не йшло). Я думаю, Саакашвілі в Одесі себе вичерпав і перейде в іншу вагову категорію – як політик Міхеіл Саакашвілі, а не губернатор однієї з областей.

Чи говорив він з Порошенком перед відставкою?

Я думаю, що вони раніше зустрічались. Я не в курсі їхніх останніх діалогів. Але Порошенка із самого початку хвилював фактор Саакашвілі. Його тривожило, що Міхо набирає підтримку. Після того, як Саакашвілі допоміг «забрати» Яценюка і абсолютно деструктивний уряд – Порошенко подивився і впевнився у силі Саакашвілі, як політика. Після цього він, звісно, думав, як зрівняти його рейтинг. Паралельно до зустрічей з Міхо, давались накази від АП виливати «чорнуху» на команду, перекривати ефіри, наймати ботів (ідіоти в фейсбуці, які займались різними «скидами»). В Україні не буде майбутнього, якщо таких людей на місцях будуть душити. Не сумніваюсь, що в Одесу тепер назначать якусь людину з мільйонною декларацією, людину, що буде частиною істеблішменту – пузатого чиновника і ви довго нічого не почуєте про Одесу. Одеса стане такою ж, як Закарпатська, Полтавська, чи інші області?

Ви кажете, Саакашвілі займеться політикою, тобто очолить партію «Хвиля»?

Я не знаю, куди він буде вступати, чи яку партію створювати. Я думаю, що він може стати соціальним ліфтом – без всяких ключів, чи партійних моментів об’єднати навколо себе легітимних українців.(...)
    Далее на:

http://lb.ua/news/2016/11/07/350091_david_sakvarelidze_mi_budemo.html

6. Вверх #16785
    Цитата Сообщение от Dalmore Посмотреть сообщение
    Я надеюсь, что его партия Хвиля подружится с Демальянсом и Самопоміч.
    Mikheil Saakashvili поширює допис від Андрій Садовий.
    48 хв ·

Андрій Садовий
    Вчора о 13:30 ·
    Mikheil Saakashvili - Ти борець, це Тобі:

"Щоб схопити левня, військо обступило навкруги.
    Лихо, що він з ними скоїв! їх жаліли б вороги -
    Розбивав лоби лобами, бив і нищив до ноги,
    Канчуком навпіл панахав, повен гнівної снаги."
    ("Витязь в тигровій шкурі", Ш.Руставелі)
    https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/?fref=ts

7. Вверх #16786
    Не покидает форум Аватар для ValVed
    Віталій Варшавський Тарас Григорович Шевченко

У всякого своя доля,
    І свій шлях широкий:
    Той мурує, той руйнує,
    За край світа зазирає,
    Чи нема країни,
    Той неситим оком -
    Щоб загарбать і з собою,
    Взять у домовину.

Той тузами обирає
    Свата в його хаті,
    А той нишком у куточку
    Гострить ніж на брата.

paшa 180-140 лet nazad
    Радуюсь успехам людей, как своим, но пока еще не реализованным!

8. Вверх #16787
    Затейница

Теперь Михаил сможет заниматься политикой на национальном уровне, и несомненно, примет активное участие в избирательной кампании. Думаю, что свой статус национального политика Саакашвили этой отставкой себе обеспечил©
      Показать скрытый текст
    +++
    Последний раз редактировалось Olivi@; 08.11.2016 в 16:46.
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

9. Вверх #16788
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    Давід Сакварелідзе: «Ми не будемо поки боротись за відставку президента. Ми будемо боротись за дострокові вибори»
    ............................................
    А пупок не развяжется?
    Что ж они все так неприкрыто к власти ломятся - то Юля, то Надя, теперь Миша.
    А главное - почему никто из них реально не оценивает свои возможности?

10. Вверх #16789
    Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    А пупок не развяжется?
    В конце статьи:

Тобто можна сказати, що ви особисто будете боротись за відставку президента?

Ми не будемо поки боротись за відставку президента. Ми будемо боротись за дострокові вибори, щоб зайти на вибори монолітною політсилою, яка буде мати бачення радикальних, але компетентних реформ. Ми цих людей покажемо суспільству. Про це ми дуже скоро всіх повідомимо.

Все-таки, коли ви говорите «Ми», кого конкретно ви маєте на увазі? «Хвилю»?

Я і мільйони інших українців, Міхеіл та інші наші соратники, які налаштовані на дії. «Хвиля» це поки робоча група, якщо буде потреба в реєстрації її, як політпартії, ми повідомимо. Ми не хочемо, щоб вона була черговою партією. Так, для політичної діяльності потрібна партія, потрібен інструмент і ця партія буде. А де себе буде бачити Міхеіл Саакашвілі, в «Хвилі», іншій політ партії, чи об’єднанні політсил, це питання треба задавати йому особисто.
    .
    http://lb.ua/news/2016/11/07/350091_david_sakvarelidze_mi_budemo.html

11. Вверх #16790
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Цитата Сообщение от автофанат Посмотреть сообщение
    дно пробито..... это сказал человек, возглавляющий «Всеукраинский союз ветеранов АТО»....
    Народ безмолвствует....(с)

12. Вверх #16791
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    В конце статьи:

.............
    И как конец статьи опровергает мои слова? Или они будут бороться за дострокові выбори исключительно из любви к искусству и украинскому народу?
    Блаженные альтруисты, конечно.

13. Вверх #16792
    Затейница

Начинается горячая борьба. Главное, чтобы украинцы сделали правильный выбор)

💙💛

14. Вверх #16793
    "Ми повинні змінити всю українську політичну еліту". Саакашвілі на грузинському телебаченні озвучив свої плани

Подав у відставку з посади глави адміністрації Одеської області Михайло Саакашвілі має намір домогтися зміни всієї політичної еліти в Україні разом з українським народом.

"Зараз в Україні відбувається те, що і в Грузії в 2001 році, коли реформи застопорилися, корупція охопила все й народ незадоволений. Народ треба організувати, повести вперед і разом з ним ми повинні змінити всю українську політичну еліту. Я візьму в цьому активну участь. Я маю дуже велику підтримку народу у всій Україні", - заявив в інтерв'ю грузинській телекомпанії Руставі 2 Саакашвілі, передає Інтерфакс-Україна.

За його словами, він має намір діяти оперативно. "Мене не цікавить, що ділять між собою клани в Україні. Я прихильник швидких змін. Я не можу тупцювати на місці. У мене немає мотивації робити гроші, як це роблять тут всі губернатори. Моя мотивація лише у швидких змінах та рухові України вперед", - заявив Саакашвілі.
    http://nv.ua/ukr/ukraine/politics/mi...ni-264018.html

15. Вверх #16794
    Впечатлительная

А пупок не развяжется?
    открою Вам секрет.. к власти ломятся все)))) Ну Михо, хотя бы побывал там и согласитесь, успешно))) От остальных, как козла молока.. только обещания.. который год война... АТО, типа люстрация... бардак...нищета...... и одни обещания светлой жизни, НАДОЕЛО! Порошенко давно потерял доверие большинства... Кардинальных изменений никто не видит.. да и нет их... Сейчас у Михо есть отличный шанс). Это и для нас шанс, и надежда на лучшее.
    Последний раз редактировалось Богомолики; 08.11.2016 в 17:54.

16. Вверх #16795
    User banned
    А пупок не развяжется?
    А Петя свои возможности оценивает? Судя по рейтингам в пике - нет...

Только что цирк в прямом эфире за виллы Порошенко и Кононенко в Испании не внесенные в декларации. В прямом эфире дозвонилась до Кононенко - Почему не внесли в декларацию? - У меня много компаний за границей, вилла оформлена на компанию, графы где я должен это указать в декларации нет.. Т.е. вначале они сделали форму декларации и теперь спокойно говорят что такой графы там нет..
    Последний раз редактировалось konsa; 08.11.2016 в 18:17.

17. Вверх #16796
    Цитата Сообщение от Богомолики Посмотреть сообщение
    открою Вам секрет.. к власти ломятся все)))) Ну Михо, хотя бы побывал там и согласитесь, успешно))) От остальных, как козла молока.. только обещания.. который год война... АТО, типа люстрация... бардак...нищета...... и одни обещания светлой жизни, НАДОЕЛО! Порошенко давно потерял доверие большинства... Кардинальных изменений никто не видит.. да и нет их... Сейчас у Михо есть отличный шанс). Это и для нас шанс, и надежда на лучшее.
    Не соглашусь
    Если Грузия так легко и быстро откатилась назад, в сторону Рашки - значит что-то в консерватории надо подправить.
    Опыт такого быстрого регресса - это то, что точно не нужно Украине.
    Если приглашать топ-менеджеров со стороны - то только успешных.

18. Вверх #16797
    Затейница

Не соглашусь
    Если Грузия так легко и быстро откатилась назад, в сторону Рашки - значит что-то в консерватории надо подправить.
    Опыт такого быстрого регресса - это то, что точно не нужно Украине.
    Если приглашать топ-менеджеров со стороны - то только успешных.
    Путинисты не дремлют. Жаль, что наши украинцы ведутся на эту пропагандосию.
    💙💛

19. Вверх #16798
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Путинисты не дремлют. Жаль, что наши украинцы ведутся на эту пропагандосию.
    Ну вы согласны, что приглашенные топовые специалисты должны быть лучшими из лучших?
    А иначе зачем они нужны? - посредственностей и своих хватает.

20. Вверх #16799
    User banned
    Ну вы согласны, что приглашенные топовые специалисты должны быть лучшими из лучших?
    Шоб не ходить вокруг да около огорчу вас сразу - Обаму на область нам не уговорить...)))

21. Вверх #16800
    Затейница

Так он и есть лучший из лучших. А те, кто про штаны и галстук рассказывают, так это кремляди.
    💙💛

Ответить в теме
Страница 840 из 2972 ПерваяПервая ... 340 740 790 830 838 839 840 841 842 850 890 940 1340 1840 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права